Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Direktlänk till inlägg 10 januari 2020

Iran besinna er

Av Pink Ozzy - Fredag 10 jan 09:51

USA skjuter på Iran och Iran vedergäller mot USA. Historien kunde ha slutat där men gör tyvärr inte det. Iran styrs idag med järnhand av ayatolla, mullor och liknande. De som sedan sitter som civilister i regeringen är marionetter. Landet har usel teknisk kommunikation mellan olika enheter, vilket även gäller det militära. Dessutom är kunskapsnivån inom det militära knapphändig.
Det var också troligen en av orsakerna till att över 170 personer dog i den tragiska flygolycka för 2 dagar sedan. Någon såg troligen något på radarn utan att sedan dubbelkolla utan slog på stora trumman och någon tryckte på den röda knappen.
Vad händer nästa gång? Skjuter de iväg en atombomb mot ett civilt plan?
Nej, nu måste omvärlden gå ihop och se till att detta u-land inte får tillgång till atomvapen och/eller missiler som går utanför landets gränser.
Det komiska i det hela är att USA såg till att schahen försvann och ayatollorna fick makten. Ytterligare en konstighet av vår store "vän" i väst.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pink Ozzy - Söndag 5 april 13:50

För några dagar sedan ville ungerska regeringen skaffa sig mer makt genom att kunna utfärda olika saker via dekret. I praktiken en diktatorisk stat. Någon jag absolut inte kan acceptera. Nu går sossarna ut och vill ha mandat för att stävja Corona ut...

Av Pink Ozzy - Söndag 5 april 09:58

Läser man tidningarna på nätet slår mig en sak. Det är bara Corona i 55-11 olika varianter. Krigen och flyktingströmmarna tycks vara över. Hur slutade Syrienkriget i så fall? Och vad hände med alla flyktingar? Nu tänker jag inte bara på flyktingar ...

Av Pink Ozzy - Lördag 4 april 14:00

Vi har ett coronavirus som sprider sig utan att det syns. Trots det trängs 08-orna i tunnelbanan och på bussarna. Folk trängs i köer och på bolaget och andra platser. Det är precis som att " det drabbar mig". En mentalitet som funnits i Sverige i må...

Av Pink Ozzy - Lördag 4 april 09:52

USA köper just nu upp all sjukvårdutrustning de kan komma över. Ingångna avtal med leverantörer gäller inte längre eftersom USA går in och bjuder över. Men de flesta i Sverige älskar ju våra "vänner" i USA. Så här heter sig inte vänner. Vore det en...

Av Pink Ozzy - Fredag 3 april 20:16

Nu ska tydligen Stockholms sjuksköterskor som håller på med coronapatienter jobba 48 timmar och få 120% mer i lön. Kanonbra. Inte nog med att man tar vara deras kunskap 8 timmar mer per vecka utan även att de får ordentligt betalt för slitet och risk...

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20
21 22 23 24
25
26
27
28
29 30 31
<<< Januari 2020 >>>

Sök i bloggen

Kategorier

Följ bloggen

Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Blogkeen
Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se