Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Alla inlägg under december 2019

Av Pink Ozzy - 20 december 2019 15:00

Jag är hetero , men tycker ändå att man ska respektera HBTQ-personer. Har träffat en del och de har i stort sätt varit mycket trevliga.
Men några idioter till "män" i England tyckte tydligen annorlunda. Två tjejer som var ett par blev sönderslagna så det hamnade blod på kroppen och på kläderna. Tyckte dom att dom var tuffa? Troligen. Själv tycker jag att dom är några djävla as som saknar respekt för andra människor och borde straffas därefter. Varför tar man inte upp prygling som straff ingen?

Av Pink Ozzy - 20 december 2019 14:37

Bastade för någon dag sedan i en kommunal inrättning. Satt bara en man i bastun och det visade sig snart att han kom hit för 6 månader sedan från Serbien !?!? Ligger Serbien i krig?
Vi hittade till slut ett språk vi bägge behärskade. Visade sig att han hade bott 10 år i Italien och 5 år i Tyskland. Varje gång arbeten tagit slut har han flyttat. Så nu var han i Sverige. Jag förklarade för honom att han nog inte kan räkna med något jobb här heller eftersom han varken hade gymnasium eller yrkesutbildning.
Men han tyckte att det inte spelade nån roll eftersom man i Sverige ändå fick pengar av staten.
Är det verkligen så att vi ska föda hela världen med bidrag. Serbien ligger inte i någon konflikt eller krig så varför skickas han inte hem?

Av Pink Ozzy - 20 december 2019 14:30

Två eritrerianer får 5 års fängelse, men slipper 15 års utvisning till hemlandet. Anledningen är att de riskerar fängelse för att de inte utfört värnplikten.
Har jag glömt att skriva att de åkt dit för VÅLDTÄKT? Då finns det inga förmildrande omständigheter. Det här måste alla som invandrar få reda på när de kommer in i landet.
Inga silkesvantar för våldtäktsmän!

Av Pink Ozzy - 20 december 2019 11:26

När jag var barn var julen en högtid. Men det var då det. Det var när farfar ordnade julgranen med silverglitter, silverkulor och allt annat i silver och farmor ordnade med maten. Det var när julen inte var en galen köphysteri och stress varje sekund.
Därför har vi börjat med en minimalistisk jul. Ingen gran, bara det grundläggande i matväg som skinka, Jansson, sill o l. I övrigt lugn och ro. Klapparna till barnbarnen är sedan länge klara och till varandra har vi inte köpt något på många år. Varför? Behöver vi något så köper vi det. Vi har helt enkelt växt ur det där julstressandet. Softa, chilla, det är vår melodi.
God Jul.

Av Pink Ozzy - 19 december 2019 10:34

Det är Bagge, Kardashian, Parnevik, Wahlgren och en massa andra låter kameror komma hem till dom för att filma deras "vardag".
Varför? Är det nån form av narsisimn eller får de jävligt bra betalt?
Det troliga är väl att de vill visa upp sig. De saknar strålkastarna helt enkelt. Men vem vill se det? Själv har jag sett några trailers eftersom de körs under reklamen, men förstår inte själva poängen.

Av Pink Ozzy - 19 december 2019 10:28

Nu ska Trump upp i riksrätt. Jag hoppas visserligen att han åker dit ordentligt, men har en känsla av att han lurar sog ur detta också. Han tycks ju ha en särdeles förmåga att slinka ur det mesta.
Men vi får hoppas att eran Trump nu får ett slut så världen kan andas ut.

Av Pink Ozzy - 18 december 2019 09:38

Nu har Centern kommit med ett nytt populistiskt förslag mot våldtäktsamöbor.
Men efter vad jag sett i Facebokgruppen "Vi har fått nog nu" så finns det bara 2 straff förutom kompletterande fängelse.
1. Klipp av kuken
2. Skicka dom till Norrland på sommaren och låt dom leva 2 veckor på vatten och bröd och UTAN KLÄDER . Då lär dom väl bli avsugna så det räcker.
Kanske vore läge att bygga ett fängelse i en norrländskt myrmark just för sexualförbrytare och hustrumisshandlare. Där får de sedan vara under fängelsetiden. En viss tid varje dag ska tillbringas utomhus...naken.
DET kallar jag ett rättvist straff.

Av Pink Ozzy - 17 december 2019 16:49

Stora rubriker i dagens tidning förtäljer att M, Kd och L har gått med på SDs förslag att driva Ringhals 1 och 2 vidare efter 2020.
Men tänk om dessa partier för en gångsskull kunde läsa på innan de "kom överens".
Vattenfall säger nämligen nu att det är tekniskt omöjligt att driva dessa vidare efter 2020. Lars Hjälmered ( m) är dock tydligen kunnigare än Vattenfall och säger att dessa 2 verk kan drivas 10 år till. OK, till en härdsmälta kanske?

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Omröstning

Gillar du vintern?
 Nej, jag hatar skiten
 Ja, jag älskar vinter och snö
 Ja, om det finns lite snö
 Ja, om det finns mycket snö
 Jag åker till värmen över vintern
 Jag är glad att vi har 4 årstider

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3 4 5 6
7
8
9
10
11 12
13
14 15
16
17 18 19 20 21
22
23
24
25 26 27
28
29
30 31
<<< December 2019 >>>

Sök i bloggen

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards