Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Alla inlägg under november 2019

Av Pink Ozzy - 18 november 2019 09:18

Liberalernas bud i den huggsexa som f n pågår för att få din röst är att förorternas problem ska vara lösta om 10 år. Låter lite som Fälldins 400000 nya jobb på 70-talet eller kärnkraftens avveckling kring 2010.
Det liberala budet är så dumt så man bara blir förbannad. De kan lika gärna skriva att Israel och Palestina kommer att sluta slåss om 10 år.
Finns ju absolut ingen substans bakom dessa ord utan bara ett försök att fiska röster. Vi har liknande områden i alla världens större städer. Varför skulle Sabuni kommit på den ultimata lösningen? Själv tycker jag att Sabuni borde skämmas som inte kan prestera något mer verklighetsförankrad.

Av Pink Ozzy - 16 november 2019 13:13

Ganska ofta fängslas "svenskar" i olika länder. De demonstrerar och stör den inhemska regimen på olika sätt. Det är helt fel.
Man ska inte kunna komma hit, få ett medborgarskap och med det i ryggen åka tillbaka till sitt hemland och uttala sig regimkritisk eller t ex följa IS och kriga.
Invandrare som gör på detta sätt borde omgående bli av me sitt medborgarskap och Sverige borde inte engagera sig vidare. Har man flytt från ett land så har man flytt. Då ska man inte åka tillbaka om man inte köpt en enkelbiljett. Därför behöver vi ett andra medborgarskap som är till för invandrare och som kan dras tillbaka omgående i sådana fall jag beskrivit ovan, men även vid allvarliga brott som mord, sprängningar, rån mm.
Vi måste få stopp på dessa kostnader NU.

Av Pink Ozzy - 16 november 2019 12:52

Om Penklubben vill dela ut ett pris till en kines så är det Sveriges ensak, vare sig det är en regimvänlig eller tegimkritisk kines. Det ska inte komma en kinesisk ambassadör och diktera våra villkor.
Däremot tycker jag att Sverige kan slänga ut ambassadören som TROR att han står över svensk lag.

Av Pink Ozzy - 15 november 2019 19:54

Kina håller i nutid total koll på dig. Att t ex använda Tiktok ät rena vansinnet. Just nu när jag skriver detta så registreras jag. Men det kan jag stå ut med så länge jag kan få en massa undgått sluta med t ex Tiktok.

Av Pink Ozzy - 15 november 2019 19:50

Sorgligt. Chile, Venecuela, Bolivia, Iran m fl. länder har stora problem och det beror allt som oftast på att man inte gör så som folket vill.
Folket som har röstat på dom.
Folk som vill ha det drägligt.
Folk som inte vill ha krig.
Folk som vill leva
Folk som vill ha sjukvård
Folk som vill ha skola
Folk dom vill ha mat för dagen
Och mycket annat.

Stöd alla dom som vill leva i sitt eget land och forma det.

Av Pink Ozzy - 15 november 2019 19:41

Nu tror Kina att man inte bara styr över drygt 1 miljard kineser utan även 10 mijoner innvånare i Sverige, men tji fick dom. Sverige är ett land man inte, som Kina tror, leker med . Guo Gonyou är en fråga som en stormakt skulle löst hur enkelt som helst genom att frige honom. Då hade Kina sluppit en massa problem. Men så längt tänkte väl inte de kinesiska ledarna....

Av Pink Ozzy - 15 november 2019 13:30

Varför tar man upp viktig tid och slösar bort en massa pengar genom att skapa ett misstroendeförklaring mot Morgan Johansson? Är ju mara larv att hålla på på detta vis.
SD som just idag är Sveriges största parti och försöker dessutom profilera sig som ett parti MOT gängkriminalitet. Innebär det att de kommer att förbjuda NMR och liknande grupper också? Tillhör väl helt klart kategorin "våldsamma gäng". Hur ska SD göra med dom?

Av Pink Ozzy - 12 november 2019 17:47

Fantastiska Marianne Mörck blir årets julvärd i SVT. Själv tycker jag att det var ett fantastiskt val till skillnad från den stollen på radio som efterlyste en mer "politisk korrekt" person med invandrarbakgrund. Men nu får man väl ge sig. Tar man bort ateister, muslimer m fl ickwkristna blir det väl inte så många kvar. Förresten var väl Blossum julvärd och Arne Weise har mycket troligt invandrarbakgrund eftersom Weise är ett tyskt namn.
Nej, rör inte julen. Låt lite äldre och visare personer ta hand om julen.
Välkommen Marianne Mörck, vi älskar dig.

#julvärd #mariannemörck

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Omröstning

Gillar du vintern?
 Nej, jag hatar skiten
 Ja, jag älskar vinter och snö
 Ja, om det finns lite snö
 Ja, om det finns mycket snö
 Jag åker till värmen över vintern
 Jag är glad att vi har 4 årstider

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8 9
10
11 12
13
14
15 16
17
18 19 20 21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2019 >>>

Sök i bloggen

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards