Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Alla inlägg under oktober 2019

Av Pink Ozzy - 17 oktober 2019 16:24

Nu har SD gått om moderaterna så nu tar man till vilka löften som helst. Här är några:
- Öl och vin i matbutiker
- Systemet öppet på söndagar
- Stryp socialbidraget
- Sänkt skatt för pensionärer ( det var M som höjde den när de regerade)
- Man vill satsa 4 gånger mer än regeringen på rättsväsendet ( vilka drog ner det för ett antal år sedan?)
- Man anklagar regeringen för att inte " knäcka " gängen.
- Man vill minska olika former av bidrag. Men bara till privatpersoner inte till företag.

Låt mig då säga så här. Varför ska bolaget vara öppet på söndagar? De som vill ha sprit över helgen handlar i tid.
Att ha öl och vin i affärer ökar bara supande vilket ger mer bråk på stan. Och vilka vågar säga till någon att denne inte får handla för att hen är för full?
Strypa socialbidraget eller andra bidrag gör ju bara att brottsligheten ökar. Folk måste ha mat och någonstans att bo. Att strypa detta löser inga problem utan blir bara till en större kostnad.
Och att nu säga att man vill sänka skatten för pensionärer är ju bara larv. M tar tillbaka pengarna från pensionärerna på annat sätt och så får inte pensionärerna det bättre iallafall.
Sedan vill man ge 4 gånger mer pengar till rättsväsendet och man tror sig vara duktigare på att knäcka gängen. Varför har vi då inte ett mönstersamhälle efter 8 år med Alliansen? Och hur ska detta finansieras?
Nej, vi har haft högerpolitik i 8 år och vad blev det av den?
Lägre fastighetsskatt för stora och dyra villor.
Mer skatt för pensionärer.
Ökade kostnader för låg och mellaninkomsttagare.
Sämre skola.
O s v.

Men nu har SD gått om alla utom S. Innebär att nästa regering kommer att kunna bli blåbrun. Då får vi precis det vi inte vill ha.
Större gap mellan fattiga och rika.
Sämre skola.
Mera skatt som kommer att kallas för avgift.
Mera våld på gator och torg.

Men det är du som väljer. Du bestämmer.

Av Pink Ozzy - 17 oktober 2019 09:55

Att världen inte inser att inte bara judarna måste få ett eget land utan även kurderna. Vad har vi FN till om de inte ingriper NU. De MÅSTE ingripa nu när USA inte har någon president att tala om. Ge kurderna det land de önskar så slipper fler människor lida.
Vad det gäller Erdogan och Turkiet så borde de uteslutas från att få delta i möten i FN, EU mm tills de drar tillbaka sina styrkor och ersätter kurderna för deras förluster.

Av Pink Ozzy - 13 oktober 2019 11:28

Just har kriget mot IS tagit slut få börjar turkarna slåss mot kurderna. Dessa kurder som bara vill bilda en egen stat och ta lite land av 3 länder för att bilda staten. Men nej det får dom inte. Erdogan vill skapa en gräns som är 30 km bred. Har inte han nog med problem i det egna landet? De har ju knappt några pengar i kassakistan men kriga ska dom.
Så nu börjar väl en ny flyktingström komma.
Det är något konstigt med länder som Turkiet, Iran, Irak, Israel m fl däromkring. Verkar nästan som om de gillar att kriga med varandra. Finns ju snart inte ett helt hus därnere. Och då kommer flyktingströmmarna hit och fortsätter på olika sätt. Nej, det får räcka nu. De som krigar får bygga upp det igen. Det kan inte fortsätta så här.

Av Pink Ozzy - 13 oktober 2019 11:11

Mia Skäringer och Stina Wollter borde få ta ännu större plats än de gör idag och gärna på bekostnad av s k influensers som Bianca Ingrosso m el. Vi behöver inte folk som får höga löner genom att berätta hur man INTE bör vara. Vi behöver folk som talar om för alla, speciellt tjejer, att de duger som de är.
Det är det som Mia Skäringer och Stina Wollter är så fenomenala på. Synd bara att Bianca Ingrosso med anhang förstör det hela genom att spackla sig från topp till tå och berätta fär alla att det är SÅ man ska se ut. Så fan heller. Det naturliga är alltid att föredra. Alltid !!!

#miaskäringer #stinawollter #biancaingrosso #skönhetsideal

Av Pink Ozzy - 5 oktober 2019 18:05

Försäkringskassan har i mina ögon inget berättigande mer. Eller vad säger du om detta.
Nu ska tydligen deras egna läkare sjukskriva folk och inte läkaren som du besökt.
En person är så sjuk så hen måste krypa till toan på morgon och sen bara med svåra smärtor ta sig till jobbet. Hon blir dock inte sjukskriven.
En person kring de 60 och sjukskriven i över 20 anses plötsligt inte sjuk av deras läkare och måste söka jobb. Personen mår idag dock sämre än någonsin tidigare. Och vem vill anställa en äldre person med 20 års sjukskrivning i CVt?
Själv blev jag uppringd från försäkringskassan för något år sedan. Hon pratade om att gå tillbaka till arbetet. När jag så att jag var sjuk och hade läkarintyg fick jag veta att det var dom som bestämde om jag var sjuk eller inte.
Nej, det här är så sjukt så det finns inte. Finns det ingen som kan stänga eländet?

#försäkringskassan #stängskiten

Av Pink Ozzy - 4 oktober 2019 10:05

Detta är en katastrof och orätt mot alla idrottsmän som förberett sig för detta VM. Nej, jag syftar inte på dom som eventuellt åker fast för dopning i efterhand utan på att Doha överhuvudtaget FICK VM. Hur kul kan det vara att tävla inför tomma läktare? 2-4000 personer varav många var idrottsmän och deras tränare och anhöriga.
Efter några dagar delade man ut gratisbiljetter för att få upp stämningen. Men tji fick dom. Man kunde ju klart se att de mest satt och pratade med varandra och hade noll koll på tävlingen.
Jag var själv på VM i Göteborg 1995. VILKET DRAG ! Både på arenan och senare på Avenyn. Ett minne för livet när 1000-tals människor vandrade upp och ner för Avenyn och bara njöt efter att under dagen suttit i ett fullsatt Scandinavium. Det var folkfest och idrottares att minnas.
Men nu kommer man bara att minnas detta VM som det VM som man köpt sig till av gamla mutkolvar som inte borde sitta i IAAF.
Nu väntar jag bara på att nästa Bandy-VM flyttas till Qatar också...

Av Pink Ozzy - 4 oktober 2019 09:50

Det måste vara världens enklaste att skriva en skuggbudget. Det är bara att frikostigt ösa på med allt som folk vill höra och i mycket vaga ordalag tala om hur det ska bekostas. I årets SDbudget ska kommunerna få 30 miljarder. De pengar ska tas genom att inte slopa värnskatten och sen lite annat småkraffs. Kostnader som långt underskrider 30 miljarder. Var resten ska tas ifrån förtäljer inte SD. Och det spelar ju ingen roll. SDs väljare hör ju bara det dom vill höra. Det räcker för dom. Att det är ca 110 kommuner som går back och att 30 miljarder troligen är som att pissa i havet tänker ingen på.
Nej ni Sverigedemokrater, sluta blåsa folk. För det är precis det ni gör. Ni spelar på folks okunnighet och går därför på er bluff.

Av Pink Ozzy - 4 oktober 2019 09:36

Rätten har frikänt 3 poliser som mördat Eric Torell genom att skjuta 25 (!) skott mot honom varav 2 i ryggen. Eric hade Downs syndrom. Hur i helvete kan de frikännas? Det är mord och ingenting annat. Det innebär också att jag inte kan gå omkring på gatan med någonting i handen eftersom närsynta poliser kan tro att jag har ett vapen i handen.
Denna händelse upprör mig enormt. Detta är dessutom farligt för folket som lever i Sverige. Nu kan m a o folk inte röra sig som de vill eftersom det ju föreligger en risk att närsynta triggergalna poliser springer runt på stan.
Det skrivs om dagliga skjutningar i vårt land. Vore det inte bättre om polisen gav sig på dom i s f värnlösa killar med Downs syndrom OCH dessutom får gå fria?
Fy fan, det äcklar mig.

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Omröstning

Gillar du vintern?
 Nej, jag hatar skiten
 Ja, jag älskar vinter och snö
 Ja, om det finns lite snö
 Ja, om det finns mycket snö
 Jag åker till värmen över vintern
 Jag är glad att vi har 4 årstider

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2 3 4 5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18 19 20
21
22
23 24 25 26 27
28
29
30
31
<<< Oktober 2019 >>>

Sök i bloggen

Kategorier


Skapa flashcards