Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Alla inlägg under september 2019

Av Pink Ozzy - 14 september 2019 10:21

Nej, nu börjar jag tröttna på cykelsporten. Igår på Vueltan föll ledaren Roglic. Då slutade dom andra och cykla och väntade in honom. Ett idiotiskt system. Skulle Gärderud ha väntat in Baumgarten ? Skulle de andra tjejerna väntat in Susanne Kallur när hon föll?
Cykelsporten är och förblir en udda fågel med konstiga regler. Och varför ska de cykla tillsammans? Nej, släpp dom med 30 sekunders mellanrum så får du se helt andra vinnare. Att langa mat och vätska till deras s k förstecyklist är ju fånigt. Alla får väl hämta sitt käk själv.
Och sen den där gaphalsen de har på Eurosport, Roberto Vacchi, som går upp i falsett så fort det minsta lilla händer. Han är ju bara för mycket.
Nej, nu slutar jag kolla den där fåniga sporten.

Av Pink Ozzy - 13 september 2019 20:08

Idag så får de kommunala en allt större procent av elever med diverse diagnoser och svårigheter att följa skolan. Frågar du mig så är det i story sätt aldrig skolans fel utan föräldrarnas.
Idag så gör elever aldrig några fel om man frågar föräldrarna. Du kan stå en meter ifrån eleven se vad han ställer till med och kalla föräldrarna till skolan för ett möte och vad gör dom? Blånekar! De har inte sett något, men enligt dom har deras barn inte gjort det som vi säger att dom gjort. Vi har sett det men föräldrarna anser att de har rätt. Du kommer ingen vart.
Och så länge föräldrarna "belönar" sina barn med att beskyddar dom på fel sätt så kommer de kommunala skolorna aldrig att bli bra igen.
Personligen är jag en stor ovän av de privata skolorna, men ser i nuläget även inget alternativ för elever som vill utbilda sig och som störs av allt liv i de kommunala klassrummen.

Av Pink Ozzy - 13 september 2019 09:55

Det sägs ju att de som röstar på SD gör det bara p g a invandring. Och jag frågar mig varför. Då får man antingen svaret att det är för att de INTE jobbar eller TAR deras jobb.
Men jag har kollat runt lite. Var på centralen i Stockholm en dag. Överallt är det så rent man kan begära om man betänker hur många människor som rör sig där. Såg inte en enda städare/erska med "svenskt" utseende. Samtliga tycks vara invandrare. Är det inte fint nog att städa centralen för en svensk?
Åkte med en av Ålandsbåtarna och vid hemkomsten vällde det in mörkhyade för att städa båten. Är det inte fint nog att städa en Ålandsbåt för en svensk?
Satt i bastun igår och in kom 3 killar från Afghanistan. Alla 3 jobbade. 2 på en bilskrot. Är det inte fint nog att slita på en bilskrot?
Och så där kan jag hålla på i all oändlighet. Hotellstäderskor är ofta invandrade och fler och fler läkare och tandläkare kommer från icke nordiska länder.
De stora drakarna Volvo och Scania har 1000-tals utländskfödda eller med utländskt härkomst på sina arbetsplatser. Jobb som varje svensk kan söka. Varför går då så många svenskar arbetslösa och röstar på SD? Ja du, jag vet inte svaret. Men jag vet att dessa element aldrig skulle vilja ta invandrarnas jobb och sköta det.

Av Pink Ozzy - 13 september 2019 09:35

Nu tycks moderaterna vara riktigt panikslagna och letar med ljus och lykta efter fler röster. Ulf Kristersson inte bara slår ner på ALLT som regeringen gör, nej han kommer också med stolliga förslag som att ha söndagsöppet på Systembolaget. Ett av Kristerssons mer idiotiska förslag på länge.
Vore bättre för alla om ALLA affärer hande STÄNGT på söndagar så folk kunde umgås med sina familjer istället.

Av Pink Ozzy - 13 september 2019 09:31

För någon dag sedan fick min fru ett brev från sjukhuset. Hon skulle en tredje gång testa brösten mot cancer. Och bröt ihop och var mycket ledsen. Som tur är besöket bara några dagar bort, så hon inte behöver oroa sig allt för länge.
Men det är ju så djupt orättvist. Hon rökte en kort stund lite grand i de övre tonåren. Hon har varit ytterst måttlig med alkohol. Hon går varje dag en timme. Hon äter och sköter sig perfekt. Väger lika mycket som när vi gifte oss för över 40 år sedan.
Jag har rökt betydligt längre, men slutat, tuggat tuggtobak och snusat men slutat efter många år. Spottar inte i glaset i första taget och gillar smör och fet mat. Visserligen sprang jag 2-4 mil från att jag var ca 25 till ca 45, men har därefter slutat och rör mig numera bara i nödfall. Därför väger jag också nästan dubbelt upp mot när vi gifte oss.
Vad är det för rättvisa i det? Man kan lika bra göra precis vad som faller en in. Kommer cancern så kommer den. Då hjälper inget bra leverne tydligen.
Nu ska vi väl inte måla fan på väggen, men ska man tillbaka en tredje gång och dessutom till en specialist så är det väldigt oroande, även för mig. ??????

FUCK CANCER

Av Pink Ozzy - 11 september 2019 09:23

Har följt Twitter ett tag och ser att minst 90% av inläggen skrivs av idioter som inte har annat att göra om dagarna. Sen har vi 10% som är seriösa inlägg.
Mycket hat och hån förekommer. Men det är klart, har man en president i staterna som har tid att skriva 50000 tweets som ofta är hånfulla kanske andra också kan. Men det är absolut inget forum värt att följa om man inte strikt håller sig till några procent med en IQ över 35.
Förstår inte vitsen med detta s k forum. Helt fucking värdelöst.

Av Pink Ozzy - 9 september 2019 10:14

Glenn Hysén har ju nu goft om sig. Trots detta vill inte exet Helena Hysén byta efternamn. Det är typ likadant med Anna Anka och Laila Bagge. Så pinsamt att försöka rida på någon annans kändisskap.
OK, Laila är förlåten. Hon har ju full vänskap med Anders som det verkar. Men de andra två ... så pinsamt. Anna Anka vore ju ingenting utan sitt efternamn. Detsamma gäller Helena.
Att hålla sig krampaktigt fast vid något man inte har längre är ju så barnsligt.
Nej, väx upp kärringar.

Av Pink Ozzy - 9 september 2019 09:55

Den numera gamle riksdagsmannen Schori jämför Robert Mugabe med Nelsson Mandela. Schori borde skämmas. Är nästan som att jämföra Hitler med Andela Merkel. Har han ingen som helst koll på verkligheten längre?

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Omröstning

Gillar du vintern?
 Nej, jag hatar skiten
 Ja, jag älskar vinter och snö
 Ja, om det finns lite snö
 Ja, om det finns mycket snö
 Jag åker till värmen över vintern
 Jag är glad att vi har 4 årstider

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3 4 5 6
7
8
9
10
11
12
13 14
15
16
17
18 19 20
21
22
23 24 25 26
27
28 29
30
<<< September 2019 >>>

Sök i bloggen

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards