Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Direktlänk till inlägg 18 september 2019

Höstbudget för de besuttna

Av Pink Ozzy - 18 september 2019 22:18

Nu har Centern och Liiberalerna visat vad de går för. De fick igenom att värnskatten tas bort vilket innebär att de rikaste blir ännu rikare. Värnskatten kostar oss 6 miljarder. Pengar som skulle kunnat göra betydligt mer nytta inom skola, vård och omsorg .
Pensionärer får däremot nöja sig med 200 kronor som dessutom ska beskattas.
Visserligen fick även de röda igenom en del, men frågan är om man inte förlorar på detta brytande av partiers olika önskemål.
Det som dock är mest osmakligt i det hela är att de som står utanför, M, Kd och SD klagar högljudd och menar att de kunnat göra det hela bättre. Skitsnack ! Det är ju dom som en gång drog ner på poliserna, vården och omsorgen. Det är ju dom som slängt pengar till företagare och redan rika. Riktig dålig stil att nu beklagar sig.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pink Ozzy - Lördag 22 feb 11:39

Här redan i en tidigare blogg skrivit om att ja inte tror på apatiska flyktingbarn. Det verkade så sjukt att barnen plötsligt blev nästintill döda. OM nu några skulle blivit apatiska borde det finnas några barn mellan frisk och apatisk. Men det fann...

Av Pink Ozzy - Lördag 22 feb 11:24

Har sett diverse filmer med Tom Cruise genom åren, men blev lika besviken varje gång. Speciellt Mission Impossible och Jack Reacherfilmerna. Han försöker vara hård och tuff men ser bara barnslig ut. Läser man Lee Childs böcker om Jack Reacher så får ...

Av Pink Ozzy - Lördag 22 feb 09:22

Ser oå damvasan och syäller mig frågan om det är vettigt att lägga en 9 Lil lång sträng av snö i skogen och köra dit mängder med folk. Är det milötänk? Knappast. Det är ren miljöförstörelse. Undrar hur mycket gifter som släpps ut per åkare om man r...

Av Pink Ozzy - Fredag 21 feb 14:06

Under några veckor (återstår 1) har vi fått följa några norska och svenska skidskyttar och skidåkare tävla mot varandra. Det var verkligen tuffa tävlingar. Efteråt åt de en gemensam middag. Visar att det går utmärkt att umgås över gränser om man vill...

Av Pink Ozzy - Torsdag 20 feb 09:41

Det gapas och skriks främst från den bruna högerkanten om alla muslimer hit och dit precis som om alla vore extrema islamister. Men vad ska gaphalsarna säga nu då en högerextrem dåre skjuter ihjäl 10 personer i Tyskland? Ska alla vita ut ur Tyskland...

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3 4 5 6
7
8
9
10
11
12
13 14
15
16
17
18 19 20
21
22
23 24 25 26
27
28 29
30
<<< September 2019 >>>

Sök i bloggen

Kategorier

Följ bloggen

Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Blogkeen
Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se