Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Alla inlägg under augusti 2019

Av Pink Ozzy - 14 augusti 2019 12:11

Skrivs just nu mycket om 2 personer.
1. Manshaus. Virrhjärnan som försökte skjuta i en moské
2. Epstein. Amöban som tydligen våldfört sig på barn och unga kvinnor.

Är det så mycket att skriva om? Manshaus tycks ju vara helknäpp. Lås in fanskapet, ge honom Koranen (för att jävla lite) och släng nyckeln. Killen ska ju aldrig ut i samhället igen.
Och den där Epstein som tydligen gjort både det ena och andra med barn och ungdomar. Hans sägs att han tog sitt liv, men konspirationsteorier säger annat. Spelar roll? Fanskapet är död. Bra, slipper man en massa dyra rättegångar och det finns säkert en och annan högt uppsatt person som nu andas ut...
Så för min del är ju det hela rätt enkelt. Men kvällspressen måste väl sälja lösnummer...

Av Pink Ozzy - 12 augusti 2019 09:43

Växlade via facebook några ord med en person på orten. Inte så smart i o f s, men han var inte rädd för en miljökatastrof. Det var bara snack. Han var rädd för IS!
När jag försökte förklara att miljön försämras här och nu, varje sekund slog han bara ifrån sig. Det var IS som var de farliga.
Nu undrar jag hur många IS-terrorattacker vi haft på senare tid? Ingen! Det är visserligen en stolle som körde lastbil på Drottninggatan, men det tycks ju mest ha varit en Wannabee och ingen IS-medlem.
Men du behöver ju inte gå så långt för att träffa på terrorattacker utförda av vita norrmän. Den senaste för någon dag sedan i en norsk moské. Dessutom en vit miljonär med högerextrema åsikter.
Undrar om han jag pratade med är rädd för högerextrema, vita, norska miljonärer också?
Men så blir det när man har skygglappar på och bara ser det man vill se.
Det är inte ursprunget som gör dig till terrorist utan ditt umgänge, eller brist på umgänge. Din avsaknad av kunskap skapas inte av kunskap utan av bristen på den.
Läs för bövelen, läs. Men läs bara fakta, inte propaganda. Då försvinner rädslan och du kan arbeta på ett effektivt sätt med miljö, terrorism o s v.

Av Pink Ozzy - 11 augusti 2019 17:11

Tittade lite på Twitter och följde några trådar. Skrämmande vilka idioter som skriver där. Om någon twittrar något vettigt så tar det 5 minuter och så dyker det upp mängder med hånfulla idiotiska kommentarer. Verkar som många verkligen är ointelligenta och använder Twitter som någon lekstuga där de anonymt kan slänga ur sig precis vad som helst.
Det märkliga är att dessa individer inte tycks förstå hur korkade de är. Men det är klart, skriver man anonymt kan man ju slänga ur sig vilka stolligheter som helst.
Har ni så gott om fritid och så lite vettigt att göra? Ta sats och spring med huvudet rätt in i en betongvägg. Det kanske hjälper.

Av Pink Ozzy - 10 augusti 2019 16:09

Just nu avgörs lagfriidrotts-em och det passar inte för Armand Duplantis att delta. Är väl troligen inte tillräckligt mycket pengar inblandad. Men det visar ju bara att Duplantis inte är svensk.
Så varför går han med blågula kläder ibland, när det passar honom? NEJ, han är inte värd att bära de blågula färgerna. Sverige överlever gott utan någon som kallar sig svensk, men kan inte ens språket.

Av Pink Ozzy - 10 augusti 2019 15:41

Molly Sandén går ut i Aftonbladet och berättar om sin tid med Avicii. Så jävla osmakligt. Bara för att få vara i rampljuset och se till att namnet "Molly Sandén " syns drar hon upp Avicii. Kan inte han få vila ifred? NEJ, det finns tydligen folk som inte drar sig för nånting bara för att själv få vara i blickfånget. Så jävla osmaklig så jag blir förbannad.

Av Pink Ozzy - 9 augusti 2019 20:54

Sträckan Södertälje - Norrköping utsätts dagligen för för trafikolyckor. Visst, det kan förekomma maskinfel eller personer som t ex får en hjärtinfarkt. Men i denna omfattning? Aldrig.
Finns all anledning att gå igenom varenda olycksfall för att utreda orsaken. Är det så att någon kört för fort eller betett sig illa på annat sätt ska denne straffas genom att betala en betydligt större andel av kostnaderna. Finns ingen anledning att vi andra som sköter oss ska betala deras slarv,
Dessutom bör man införa 70 eller max 90 på sträckan eftersom de som kör där i te tycks klarahögre farter.
Jag hör inget annat än de olyckor som finns där. Finns det andra olycksdrabbade vägavgift så bör samma regler i föras där.

Av Pink Ozzy - 8 augusti 2019 10:02

Läser i dagens Aftonbladet att Kirchsteiger tror att vi män är avundsjuka på honom. Låt mig asgarva! Vad har han som skulle få mig att bli avundsjuk? Kanske det faktum att om programmet startar och hon är i köket skriker "BYT KANAL" ! ???
Nej du Ernst. Finns ingen avundsjuka. Du har absolut INGENTING som jag vill ha.

Av Pink Ozzy - 8 augusti 2019 09:53

Om en busschaufför befinner sig på en ändhållplats, tar fram sin matta och ber under sin rast ska väl folk skita i det. Det är djupt olustigt att folk blir upprörd över en busschaufför som ber under sin rast.
Folk måste börja respektera andra människor betydligt mer. Nu är det bara jag, jag, jag. När ska detta sluta och bli VI?
Finns andra busschaufförer som läser en tidning, tar en fika, pissar eller sover en stund. Är inte det heller OK?
Chaufförerna kan ibland ha flera timmars uppehåll mellan körningarna. Vill de då be, sova, äta, läsa eller göra något annat är det deras ensak och bör respekteras av alla.

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Omröstning

Gillar du vintern?
 Nej, jag hatar skiten
 Ja, jag älskar vinter och snö
 Ja, om det finns lite snö
 Ja, om det finns mycket snö
 Jag åker till värmen över vintern
 Jag är glad att vi har 4 årstider

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5
6 7 8 9 10 11
12
13
14 15
16
17
18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29
30
31
<<< Augusti 2019 >>>

Sök i bloggen

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards