Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Direktlänk till inlägg 31 augusti 2019

Mer pengar till försvaret och vi behöver inte "betala"

Av Pink Ozzy - 31 augusti 2019 13:34

Nu blir försvaret och högerflygeln glad. Försvaret går mer och mer pengar i 5 år framåt. Och alla ät glada. Gör pengarna bara kommer...från bankerna. En nh bankskatt införs. På så vis betalar ju bankerna och inte vi som annars betslar skatt.
Känner du min ironi?
Alla TROR att dom inte betalar, men blir totalblåsta. Tror ni verkligen ath bankerna betalar detta? Glöm det. Så här blir det.
Bankerna tar igen detta genom högre utlåningsräntor och avgifter. Dessa räntor och avgifter måste sedan betalas av alla låntagare. Du, fastighetsägare, uthyrare av fastigheter, företagare mm. Och de vill ju inte heller betala detta Så det överförs på dig genom högre kostnader för räntor, varor, hyror mm.
Så glöm att du slipper betala. DU betalar på ett eller annat sätt och pengarna hamnar i ett stort svart försvarstal. Grattis.

 
ANNONS
 
Göran

Göran

31 augusti 2019 14:33

Hörde om detta i bilen på väg att proviantera lite och tänkte exakt likadant. De sa också att moderutternas ekonomiska talesperson kritiserade regeringen för att tro att höjda skatter löser alla problem. Då kunde jag inte låta bli att skratta och undra hur hon förklarar sitt eget partis övertro på SÄNKTA skatter. Såvitt jag vet har sänkta skatter aldrig finansierat någonting...
Och pungslår oss fotfolk gör de ju hur de än gör! Överallt och hela tiden!

http://singelfarsan.bloggplatsen.se

Pink Ozzy

31 augusti 2019 20:44

Men tyvärr har 80% av befolkningen, vågar jag säga, brisgnälliga kunskaper i ekonomi och tror ofta att "jag slipper betala ". Detsamma gäller ju TV-avgiften. Ingen tänker på att de betalar en "TV-avgift" så fort de köper något man gör reklam för på TV. Sorgligt men sant.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pink Ozzy - Måndag 10 aug 23:40

Belarus idag, men vi kan lägga till en hel hög med länder österut som valfuskar i varenda val. Du har Ryssland, Kina, Ungern, Nordkorea och nästan alla länder som slutar på "stan". Dessutom finns det en hel del afrikanska länder som inte är så bra på...

Av Pink Ozzy - Måndag 10 aug 23:32

För det första. Varför har alla medier börjat kalla Vitryssland för Belarus? Ska vi kalla Frankrike för France också? Nåja. Hur som helst har det varit "val" i landet igen och Lukasjenko fick över 80 % av rösterna igen....säger dom. Men i verklighet...

Av Pink Ozzy - Söndag 9 aug 11:51

Den 29\5 skrev Aftonbladet att juni och juli skulle bli varmare och torrare än normalt och att augusti skulle bli sval och regnig. Som vanligt kan man inte lita på prognoserna. Frågan är varför de har dom kvar och varför det finns folk som fortfaran...

Av Pink Ozzy - Söndag 9 aug 10:01

Vart man än tittar i tidningen så är DDT bara elände. Verkar dom om coronan och värmen gjort en del människor till idioter. Eller vad säger du om alla dödsskjutningar den senaste tiden? Sen har vi förarna som sitter i en bil och skjuter med automat...

Av Pink Ozzy - Söndag 9 aug 09:52

Knökfullt på Lomma strand, Brian Adams ska hålla koncert för 12000, protesttåg i USA, osv. Verkar som om folk har svårt att fatta. Det är likadant när man handlar. Folk bryr sig inte om att hålla avstånd vi ingångar eller i affärer. Man bara går p...

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5
6 7 8 9 10 11
12
13
14 15
16
17
18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29
30
31
<<< Augusti 2019 >>>

Sök i bloggen

Kategorier

Följ bloggen

Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Blogkeen
Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se