Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Direktlänk till inlägg 31 augusti 2019

Vem fan är Zara Larsson

Av Pink Ozzy - 31 augusti 2019 09:52

Har nu lyssnat igenom ett antal låtar med Zara Larsson. Eller ska vi kanske säga produkten  Zara Larsson.  För det är ju det hon är. Visserligen har hon en skaplig pipa, men låttexterna är ju bara för usla. Enformiga och ständigt återkommande ramsor i varenda låt. Men det kanske passar hennes målgrupp, d v s alla från 15 år och neråt.  

Personligen retar jag mig dock mest på två saker.

1. Hon skrek att hon hatar alla män.

2. Sven Melander beskyddar henne.

Visar på 2 saker. För det första är Larsson för omogen för att uttala sig och för det andra är Melander för gammal och bortglömd och därför vill skaffa sig lite publicitet. Var ju ett tag sedan som han gjorde sällskapsresan.

Nej, ska man kritisera de "män" som utsätter kvinnor för någon form av förtryck, vis eller sexuellt våld ska man ge sig på just dessa äckel. Att dra alla över en kam ger många fiender och även en chans för f d bra skådisar att få lite uppmärksamhet.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pink Ozzy - Måndag 10 aug 23:40

Belarus idag, men vi kan lägga till en hel hög med länder österut som valfuskar i varenda val. Du har Ryssland, Kina, Ungern, Nordkorea och nästan alla länder som slutar på "stan". Dessutom finns det en hel del afrikanska länder som inte är så bra på...

Av Pink Ozzy - Måndag 10 aug 23:32

För det första. Varför har alla medier börjat kalla Vitryssland för Belarus? Ska vi kalla Frankrike för France också? Nåja. Hur som helst har det varit "val" i landet igen och Lukasjenko fick över 80 % av rösterna igen....säger dom. Men i verklighet...

Av Pink Ozzy - Söndag 9 aug 11:51

Den 29\5 skrev Aftonbladet att juni och juli skulle bli varmare och torrare än normalt och att augusti skulle bli sval och regnig. Som vanligt kan man inte lita på prognoserna. Frågan är varför de har dom kvar och varför det finns folk som fortfaran...

Av Pink Ozzy - Söndag 9 aug 10:01

Vart man än tittar i tidningen så är DDT bara elände. Verkar dom om coronan och värmen gjort en del människor till idioter. Eller vad säger du om alla dödsskjutningar den senaste tiden? Sen har vi förarna som sitter i en bil och skjuter med automat...

Av Pink Ozzy - Söndag 9 aug 09:52

Knökfullt på Lomma strand, Brian Adams ska hålla koncert för 12000, protesttåg i USA, osv. Verkar som om folk har svårt att fatta. Det är likadant när man handlar. Folk bryr sig inte om att hålla avstånd vi ingångar eller i affärer. Man bara går p...

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5
6 7 8 9 10 11
12
13
14 15
16
17
18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29
30
31
<<< Augusti 2019 >>>

Sök i bloggen

Kategorier

Följ bloggen

Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Blogkeen
Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se