Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Direktlänk till inlägg 28 augusti 2019

Jag håller inte gärna med SD - men...

Av Pink Ozzy - 28 augusti 2019 12:49

Tror det räcker nu. Vi måste stoppa upp och fundera på hur vi vill ha vårt samhälle. Det kan inte vara meningen att vi tar emot 10000-tals flyktingar årligen och när de sedan ser att allt är bättre här får de stanna. Tillfälliga uppehållstillstånd måste till så att de som kommer hit vet att de inte kommer att få vara här permanent. Dessa uppehållstillstånd blr vara på 3 eller 5 år och kan återkallas vid brott. Falska papper eller papperslösa ska utvisas direkt. Likaså brottslingar. Speciellt brottslingar ska veta att de skickas hem omedelbart , även om landet befinner sig i krig.
Våldtäkts"män" ska först få tillbringa en tid på Hall eller Kumla och bestraffas av "Det riktiga buset". Sen ska de ut.

Skötsamma invandrare som skaffar sig jobb och lär sig svenska ska alltid välkomnas.

Del 2 i dagens fundering är kvinnliga huvudbonader. Totalförbjud dessa. Det är totalt kvinnoförnedrande att se kvinnor täckta med kläder i 28 plusgrader och mannen går bredvid i T-shirt och shorts. Det är en skam för Sverige att detta inte redan förbjudits.
Vi får väl börja i skolan. Vänliga kläder som alla andra. Men för jämlikhet skull bör även keps, mössa, luvor mm förbjudas i skolmiljö.

Vad tycker du?

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pink Ozzy - Måndag 10 aug 23:40

Belarus idag, men vi kan lägga till en hel hög med länder österut som valfuskar i varenda val. Du har Ryssland, Kina, Ungern, Nordkorea och nästan alla länder som slutar på "stan". Dessutom finns det en hel del afrikanska länder som inte är så bra på...

Av Pink Ozzy - Måndag 10 aug 23:32

För det första. Varför har alla medier börjat kalla Vitryssland för Belarus? Ska vi kalla Frankrike för France också? Nåja. Hur som helst har det varit "val" i landet igen och Lukasjenko fick över 80 % av rösterna igen....säger dom. Men i verklighet...

Av Pink Ozzy - Söndag 9 aug 11:51

Den 29\5 skrev Aftonbladet att juni och juli skulle bli varmare och torrare än normalt och att augusti skulle bli sval och regnig. Som vanligt kan man inte lita på prognoserna. Frågan är varför de har dom kvar och varför det finns folk som fortfaran...

Av Pink Ozzy - Söndag 9 aug 10:01

Vart man än tittar i tidningen så är DDT bara elände. Verkar dom om coronan och värmen gjort en del människor till idioter. Eller vad säger du om alla dödsskjutningar den senaste tiden? Sen har vi förarna som sitter i en bil och skjuter med automat...

Av Pink Ozzy - Söndag 9 aug 09:52

Knökfullt på Lomma strand, Brian Adams ska hålla koncert för 12000, protesttåg i USA, osv. Verkar som om folk har svårt att fatta. Det är likadant när man handlar. Folk bryr sig inte om att hålla avstånd vi ingångar eller i affärer. Man bara går p...

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5
6 7 8 9 10 11
12
13
14 15
16
17
18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29
30
31
<<< Augusti 2019 >>>

Sök i bloggen

Kategorier

Följ bloggen

Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Blogkeen
Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se