Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Direktlänk till inlägg 21 augusti 2019

Aftonbladet och Expressen borde ändra policy

Av Pink Ozzy - 21 augusti 2019 10:43

Som det är nu så har de bägge kvällstidningarna Aftonbladet och Expressen någon form av viktklubbar där man, om man betalar, får tips om att gå ner i vikt.
Vad jag tror är det nog en fler tjocka och otränade bland de riktig lågavlönade än bland högavlönade. Innebär att de som verkligen skulle behöva ändra sina kostvanor och börja träna aldrig få den hjälp de skulle kunna behöva.
Vad tidningarna tjänar på dessa klubbar är okänt för mig, men trots det har jag en fundering och önskan.
Dessa kvällstidningar skulle verkligen göra en hälsoinsats genom att öppna upp dessa sidor. De skulle kunna öppna upp sidorna och föra statistik på vilka som går med och hur deras utveckling är under t ex 1 år. Skulle kunna vara så att man öppnar någon form av konto och förbinder sig att under t ex 1 år redovisa vikt och träning på sidan. Fyller man inte i dessa uppgifter t ex 1 gång per vecka tvingas man att betala en avgift. Dessa data skulle sedan kunna säljas anonymt för att ta fram ännu bättre metoder för att hamna på rätt vikt. Det kanske t o m går att göra ett avtal med något företag/institution redan innan man startar upp.
Snacka om nationell insats. Nu undrar jag om någon av dessa tidningar vågar vara först och hoppa på förslaget? Ser fram emot fortsättningen på detta hälsoförslag.

#Aftonbladet #Expressen #viktklubb #hälsa

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pink Ozzy - Lördag 22 feb 11:39

Här redan i en tidigare blogg skrivit om att ja inte tror på apatiska flyktingbarn. Det verkade så sjukt att barnen plötsligt blev nästintill döda. OM nu några skulle blivit apatiska borde det finnas några barn mellan frisk och apatisk. Men det fann...

Av Pink Ozzy - Lördag 22 feb 11:24

Har sett diverse filmer med Tom Cruise genom åren, men blev lika besviken varje gång. Speciellt Mission Impossible och Jack Reacherfilmerna. Han försöker vara hård och tuff men ser bara barnslig ut. Läser man Lee Childs böcker om Jack Reacher så får ...

Av Pink Ozzy - Lördag 22 feb 09:22

Ser oå damvasan och syäller mig frågan om det är vettigt att lägga en 9 Lil lång sträng av snö i skogen och köra dit mängder med folk. Är det milötänk? Knappast. Det är ren miljöförstörelse. Undrar hur mycket gifter som släpps ut per åkare om man r...

Av Pink Ozzy - Fredag 21 feb 14:06

Under några veckor (återstår 1) har vi fått följa några norska och svenska skidskyttar och skidåkare tävla mot varandra. Det var verkligen tuffa tävlingar. Efteråt åt de en gemensam middag. Visar att det går utmärkt att umgås över gränser om man vill...

Av Pink Ozzy - Torsdag 20 feb 09:41

Det gapas och skriks främst från den bruna högerkanten om alla muslimer hit och dit precis som om alla vore extrema islamister. Men vad ska gaphalsarna säga nu då en högerextrem dåre skjuter ihjäl 10 personer i Tyskland? Ska alla vita ut ur Tyskland...

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5
6 7 8 9 10 11
12
13
14 15
16
17
18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29
30
31
<<< Augusti 2019 >>>

Sök i bloggen

Kategorier

Följ bloggen

Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Blogkeen
Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se