Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Alla inlägg under juli 2019

Av Pink Ozzy - 11 juli 2019 21:20

De som har läst min blogg ett tag vet att jag är betydligt äldre än 14. Är ju pensionär t o m, så att vara kär i en fjortis väcker väl avsky hos dig. Hos mig också normalt. Men nu är det så här.
I slutet av 60-taley träffade jag en underbar tjej som bodde nära vår sportstuga. Så varje helg blev det 35 mil enkel resa med föräldrarna. Det pågick ca 2 år. Jag slutade skolan och flyttade hemifrån för att studera och vi gled isär rätt snabbt.
Men jag kan fortfarande efter 50 år tänka på henne. Har inte sett henne under alla år. Hon kanske är jättetjock eller jättesnäll. Jag vet inte. Har dock fått reda på att hon tyvärr drabbats av MS. Som tur tycks hon vara gift med en bra man som tar väl hand om henne.
Men det vore trevlig att träffa henne och bara ta en fika. Tyvärr lär det väl aldrig inträffa. Hoppas bara att gon klarar MS med diverse mediciner. Önskar henne allt väl.

Av Pink Ozzy - 11 juli 2019 11:48

Jag bad att få tala med en ansvarig chef för den digitalbox som Canal Digital nu försöker lansera och som är mycket mycket dålig. Felen travas på varandra och detta har pågått sedan lanseringen i september. Trots att man visste om felen sedan dess sa man till mig i våras att jag ska byta till denna eftersom ett fel man gjort på CD då skulle lösa sig. Detta så man ca ett halvår EFTER att man visste om felen på den nya boxen.
Samtalet med "chefen" var i det närmaste löjeväckande. Han hade fortfarande efter all tid som gått ingen aning om när problemen skulle vara lösta. Detta efter snart ett år! Detta är skrämmande!
Han försökte dessutom skylla över ansvaret på mig för att jag inte ställt upp på felsökning. Detta är ren lögn. Jag har fått ringa dom ett stort antal gånger och även mejlat dom utan att de kommit fram till annat än att dra ut kontakten 20 sekunder och/eller tömma minnet på boxen. Mot slutet så man t o m själva att de inte kan lösa problemet.
Dessutom gäller det inte bara mig utan 100 kanske 1000-tals kunder ! ! !
Ett flertal gånger kom denna person med raka lögner vilket gjorde mig mycket upprörd. Till slut, när han inte visste ett svar på någon fråga längre la han på.
Detta är Canal Digital idag. Ett skitföretag som har en skitbox och folk dom kallar chefer, men har noll koll.
Vad jag gör härnäst?
Har skrivit ett krav till Canal Digital idag. Uppfylls inte detta under dagen blir nästa steg ARN. Har redan pratat med media och de vill gärna att jag gör en ARN-anmälan så de har ytterligare en grej att ta på.
Skicka mig gärna en kommentar om du också har bra eller dåliga erfarenheter av Canal Digital. Vill du inte att kommentaren offentliggörs skriv " ej offentlig" i slutet så lägger jag inte ut den.

Av Pink Ozzy - 10 juli 2019 13:27

Problemen började förra året i september. Canal Digital bytte av någon anledning leverantör av de programlistor för alla kanaler som de köper nånstans ifrån. Helt plötsligt började min box inte bara spela in det önskade programmet utan även alla repriser. Samtal följde på samtal följde innan de erkände sitt misstag. Fick då möjlighet att köpa deras "fantastiska" nya box som heter Ove Palace och skulle lösa alla problem. Bara koppla in och titta. Redan detta var en lögn. Gick inte att se någonting innan en installatör kom efter ett antal dagar.
Sedan började eländet:
Boxen spelar in repriser och program med samma namn i andra kanaler
Den lyckas inte spela in allt jag knappat in
Menyer och fjärrkontroll är usel
Boxen kan helt plötsligt få för sig att starta om mitt i ett program
Du måste dra ut kontakten flera gånger per dygn för att kunna
Snabbspola inspelade program
Se på inspelade program
Få tillbaka inspelade program
Få igång boxen igen när den stannar mitt i ett program

Det är bara ett urval av alla fel som uppstår FLERA GÅNGER VARJE DAG. Har mejlat och ringt ett otal gånger utan att få någon hjälp. Verkar som hela kundtjänstfolket är totalt okunniga och hjälplösa . Programmerare som kan lösa programfelen tycks inte heller finnas.
Har begärt att få prata med en chef eller att han svarar mig när eländet ska ta slut, men får svaret att chefer inte kan ringa eller mejla ut. Med andra ord fyller inte heller de sin funktion.
Med andra ord kan de sparka chefer, kundtjänst, programmerare och boxen och sluta ta betalt innan de kan leverera en felfri box. Fortsätter man att lura folk bör Canal Digital stoppas helt och hållet. Men jag hoppas ingen går på deras lovord över sin nya box. Den uppfyller inget av vad man lovar.
Förbjud Canal Digital att ta betalt för skräpet ! Köp inte skiten !
#canaldigital #canaldigitalsuger #uselprodukt #lurarkunden #köpinteskiten #bluff

Av Pink Ozzy - 7 juli 2019 13:35

Ebba Busch Thor har nästintill passerat Jimmie Åkesson i att vara den största faran för Sveriges framtid. Hennes besatthet att få makt tycks inte ha några gränser. Först äter hon lunch med Jimmie Åkesson och nu kräver hon att C och L bryter januariöverenskommelsen. Där har vi EBT. Man bryter ingångna avtal när det passar henne. Var har hon hedern? Finns det överhuvudtaget någonting som kallas heder i denna kvinna? Nej, inte för 5 öre.
Vad säger kristdemokraternas anfader Alf Svensson om detta beteende? Ska EBT få fortsätta på den inslagna vägen så börja med att ta bort ordet kristdemokraterna och ersätt det med heningarnas parti. Ett parti som skiter i allt vad kristendom och demokrati heter utan bara strävar efter makten.
Jag ser fram emot kommande opinionsmätningar....

Av Pink Ozzy - 4 juli 2019 10:10

Om 30, 40 eller 50 år kommer folk att skratta åt KBT och om 100 år kommer man att skriva att det var det dummaste påhittet någonsin. De har provat detta på mig och det var absolut ingenting som bet. Nu vet jag inte om just den psykologen inte var mäktig uppgiften eller om KBT just är det falsarium jag tror att det är. Visst, finns säkert dom det fungerar på. Alla har ju sin tro. En del tror på Gud, andra på KBT.
Men som sagt, framöver kommer man att skratta åt eländet precis som vi skrattar åt lobotomi som man en gång i tiden trodde på.

Av Pink Ozzy - 4 juli 2019 10:06

Tyvärr så förlorade Sverige VM-semin mot Nederländerna igår med 0-1. Detta trots att Sverige borde gjort minst 1 mål under de första 60 minuterna. Med det kanske borde stå "på grund av". Sverige sprang och sprang och avsikten var nog att springa sönder Nederländerna. Med holländarna drog sig tillbaka och lät Sverige springa sig trötta för att ta över andra halvan av andra halvleken samt förlängningen helt. Taktiken kunde ha fungerat, men nu gjorde den inte det tyvärr.
Trots det tycker jag att våra svenska tjejer ska vara nöjda. De har visserligen bronsmatchen kvar, men redan nu anser jag att Sverige har bevisat att de tillhör de stora nationerna i damfotboll. Lag som Brasilien, Frankrike, Italien, Spanien, Australien och Tyskland är ju utslagna. Sverige är kvar i en allt tuffare damidrott.
Jag gratulerar tjejerna redan innan bronsmatchen. De är värda all uppskattning efter ett fantastiskt bra genomfört VM.

Av Pink Ozzy - 2 juli 2019 19:37

Alliansen regerade i 8 år och reducerade polisen med minst 10000 anställda. Nu när Löfven regerar gör de inget annat än och klagar och vill ha 10000 nya poliser. Men bestäm er nu moderater.

Av Pink Ozzy - 1 juli 2019 19:30

Lyssnade på Blondinbellas Sommarprogram idag på podden. Hade inga höga tankar om henne, men någon så till mig att programmet var bra, så jag lyssnade. Men besvikelsen blev stor. Blondinbella är en tjej som har ett stort behov av att framhålla sig själv.
Hon har visserligen till viss del lyckats, men detta även till viss del på skattebetalarnas bekostnad. Tog inte så många minuter innan jag märkte att hon hade någon form av bokstavskombination, vilket hon senare i programmet även bekräftade. Detta är en ingrediens i hennes beteende. Fullt ös Hedenhös . Klart att hon inte kan behålla vänner då. En vän ska man kunna lita på. Jag litar inte på henne och tydligen gör många andra inte heller det.
Hon framhåller sig själv som affärskvinna och att 40 timmars arbetsvecka inte räcker för henne. Undrar om hennes barn uppskattar det? Barn behöver sina föräldrar. Inte en massa pengar, stort hus och tjänstefolk. Jag hade nog sett lite annorlunda på det hela om hon inte skaffat sig barn . Och vad ska hon göra med dom när hon nu drar till USA?
Nej, nån förebild för andra unga kvinnor är hon inte. Bara en lycksökerska som vill ha bekräftelse.

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Omröstning

Gillar du vintern?
 Nej, jag hatar skiten
 Ja, jag älskar vinter och snö
 Ja, om det finns lite snö
 Ja, om det finns mycket snö
 Jag åker till värmen över vintern
 Jag är glad att vi har 4 årstider

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
1 2
3
4
5
6
7
8
9
10 11 12 13 14
15
16 17 18 19 20 21
22
23
24 25 26
27
28
29
30 31
<<< Juli 2019 >>>

Sök i bloggen

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards