Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Alla inlägg under juli 2019

Av Pink Ozzy - 20 juli 2019 17:29

Gick med i ett antal s k humorgrupper på Facebook, men oj så besviken jag blev. Jo, 905 är humor. Hälften t o m kul.
Men så har vi ett fåtal som tycker döda djur och hån av politiker och andra är helt OK och tycker man annorlunda blir man betraktat på en idiot. Vissa är t o m riktigt otrevliga i sina kommentarer. Många av dessa är troligen också så fega att de aldrig skulle säga något sådant direkt face to face. En del gömmer sig också bakom diverse alias.
Ibland undrar man vad de vill uppnå med sina kommentarer och varför de skriver dom. T o m så att jag funderar om de har en störning. Nåt fel måste de ju ha. Men jag orkar bara inte dividera med dom utan lämnar grupper med konstiga typer som inte fattar vad humor är. Enklast så.

Av Pink Ozzy - 19 juli 2019 23:10

Stopp nu snälla. Det har gått 25 år sedan Estonia sjönk. Jag minns det mycket väl av olika orsaker. Men på något vis tycker jag att det nu räcker och får vara nog.
De som dött kommer aldrig att leva igen.
Nu känns det bara som att anhöriga vill få ut mesta möjliga.
Som "tur" tycks det nu vara slut på kraväskanden och de döda må vila ifred,
Att man får för begravning och kanske en förlorad arbetförtjänst under en kortare tid kan väl vara OK, men de summor man pratat om är ju löjliga. Skönt att det, förhoppningsvis, blev slut på katastrofen en gång gör alla nu.

Av Pink Ozzy - 19 juli 2019 12:36

Donald Trump vill ju att 4 kvinnor, som har kurage att tala ut , åka "hem där de kommer ifrån".
Vi kanske ska informera pajasen om var han själv kommer ifrån. Donald Trumps farföräldrar föddes i Kallstadt i Tyskland. Så Donald Trump, go home.

Av Pink Ozzy - 18 juli 2019 12:06

Hur kan en president säga att folk med annat ursprung ju kan åka tillbaka där de kommer ifrån? Samtidigt skanderar svansen att de ska "åka hem".
Om nu de som kommer från andra länder borde åka hem borde väl Trump föregå med gott exempel och åka där han kommer ifrån, vilket i s f hans svans också borde göra.
De enda som har rätt till sitt eget land är väl indianerna i s f.
Att Trump är president i USA visar väl hur sjukt detta land är numera.

Av Pink Ozzy - 18 juli 2019 12:00

Har åkte genom Stockholms skärgård wtt antal gånger varje år sen 70-talet och blir bara mer och mer förbannad övwr dom som är emot en utrotning av skarven. Kusiner ska utrotas, men skarven ska tydligen få finnas.
En fågel som skiter ammoniak så öarna dör och äter upp all fisk de kan komma åt. Fisk som fiskarna borde kunna ta upp istället.
Nej, utrota fågeln helt från de svenska kusterna. Om någon vill ha dom kvar kan vi plantera in några på deras tomt så får vi se hur snabbt även dom tröttnar.
Skulle nån bjuda in mig på jakt av skarv skulle jag ställa upp direkt.

Av Pink Ozzy - 17 juli 2019 14:05

Allsången på Skansen har under ett antal år nu gått bakåt. Sanna Nielsen måste bort och idén göras om.
Sanna Nielsen är säkert en snäll och trevlig människa, men passar inte in. Det är helt enkelt för mycket Sanna. Hon är för stor. Alla artister är ju en fot kortare. Det var visserligen så även när Lasse Berghagen var programledare, men det märktes inte. Kanske berodde det på hans klädsel. Samma blåa kavaj var mer OK än stora balklänningar och vita kostymer. Sedan är det ju så hurtig så man kan smälla av. Verkar som hon och publiken är på 2 olika partyn Hon tar för mycket plats.
Sen denna träliga allsång då artisterna har den osmaken att trycka upp mikrofonen i näsan på folk. Det finns något som heter tajming som många artister saknar utan tror att varenda en vill sjunga i TV.
Sedan är det artisterna. Minst 50% är okända för de flesta och sjunger sådant som folk över 40 år lika gärna kan slippa. En massa wannabees utan framtid.
Lasse Berghagen fick upp tittarsiffror tack vara stora artister som t ex Ricky Martin, humor och ett genomtänkt program. Dessutom tajming med publiken.
Och varför en 100 meter bred, grön scen ? Hade de utförsäljning av grön plastgräsmatta på ÖoB?
Och själva bredden. Varför? Ska man ha en stor scen ska man lyckas fylla den, men att ställa en liten skräckslagen kille med början till målbrottet i ena änden ger ju inte nån gemenskap.
Vänta inte till nästa år. Börja NU med att fundera på vad ni egentligen håller på med eller sluta helt och låt Lotta hålla på i Göteborg.

Av Pink Ozzy - 16 juli 2019 17:30

Lyssnade på Leif Östlings sommarprogram. Präktige egenkäre Östling. Han som tror att allt han rör vid blir guld.
Ingenstans i sommarprogrammet sas det ett ord om att han bara omgav sig med ja-sägare under sin Scaniatid. De som inte höll med åkte ut. Vissa till MAN t ex. Hela organisationen var uppbyggd av ja-sägare. Lille chefen till en lite större chef och en större chef till näste chef tills någon hamnade hos Östling och så "Ja mäktige Leif". DET var Scania under Östlings ledarskap. En gaphals. Inget annat.
Vidare säger han att man skulle spara och vara rädd om varenda krona. Jo jo, därför en del chefer fick åka på långa utlandsresor och ta med sig lilla älskarinnan som hade noll koll på det tekniska.
Sen detta eviga skattesnack. Vem vill du lura Östling? De flesta svenskar betalar ju inte ens skatt. Jo, de betalar, men får tillbaka det och mer därtill genom t ex skola, vård, omsorg, vägar och mycket annat. Du tror att du är smart när du hetsar vanligt folk att tro att de inte borde betala så mycket skatt.
Nej du, det som är fel är att girigbukar som du och andra i företagstoppar tar ut så in i helvete mycket i lön i s f att ge alla anställda mer i lön. Eller gör du 100 gånger så bra jobb som en som står på golvet? I helvete heller. Det är dom som gör jobbet. Det är dom som kommer med idéerna så att du ska kunna visa upp fina siffror och ta ut en hutlös lön. Det är bra. Du SKA betala mycket i skatt. Det har du förtjänad.

Av Pink Ozzy - 16 juli 2019 10:18

Nu har man ju misslyckat ett antal gånger med att välja en ny EU-kommidionsordförande ett antal gånger. Med nu tycks de flesta vara eniga om att välja Ursula von der Leyen. Anledningen är lika enkel som komisk. Hon blev utfrågad, vilket man tydligen blir, och hade sina åsikter som inte överensstämde med vad de olika grupperna ville höra. Men då, för att få makten och hela härligheten, ändrar sig Ursula von der Leyen och har nu delvis andra åsikter än de hon hade för en vecka sedan. Så nu kommer man tydligen att rösta igenom henne.
På så vis blir hon ordförande och EU-folket kan åka hem från Bryssel och ta semester.
Hänger du inte med? Jo, för att Ursula von der Leyen ska bli ordförande och EU-parlamentarikerna ska få semester ändrar damen helt enkelt ståndpunkt. Men..... javisst ja, de är ju politiker.....

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Omröstning

Gillar du vintern?
 Nej, jag hatar skiten
 Ja, jag älskar vinter och snö
 Ja, om det finns lite snö
 Ja, om det finns mycket snö
 Jag åker till värmen över vintern
 Jag är glad att vi har 4 årstider

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
1 2
3
4
5
6
7
8
9
10 11 12 13 14
15
16 17 18 19 20 21
22
23
24 25 26
27
28
29
30 31
<<< Juli 2019 >>>

Sök i bloggen

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards