Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Alla inlägg under juni 2019

Av Pink Ozzy - 27 juni 2019 09:49

Å ena sidan skriver Aftonbladet om #metoo och anställer Linnéa Karlsson som krönikör och nästa dag har de bilder på 5 tjejer som tydligen har varit med i serien Skam, som jag inte har sett men ändå.
Att det är just 5 tjejer spelar i sig ingen roll, men rubriken under lyder " Skam-stjärna spelar huvudroll i erotisk film".
ALLT ska i och med det tyda på att det är en av tjejerna. Men se det är det inte. Läser man vidare är det nån kille. Hur mycket eller lite han var med i Skam har jag ingen aning om, men det skulle inte förvåna mig om han bara var med en kortare tid. Nåja, får vara hur det vill med det, men sen kommer vi till det erotiska. Som texten är skriven tror säkert fler att det är nån kortfilm, men tydligen är det en erotisk thriller vilket i stort sätt inte behöver vara mer än 2 sekunder bröst.
Tycker Aftonbladet ska sluta med dessa antydningar om nu deras metoo-skriverier mm ska vara vatten värd.

Av Pink Ozzy - 26 juni 2019 10:18

Så Nederländerna mot Japan igår. En i sig bra match där dock slutresultatet blev totalt fel på det viset det skedde. Att det kan bli en hands händer ju. Att det sker i straffområdet händer ju också.
Om någon dock skjuter ett stenhårt skott mot din arm från 2 meter finns dock ingen möjlighet att dra undan vilken kroppsdel det än må vara. Detta är en pajasregel som ger damfotbollen en pajasstämpel de absolut inte förtjänar. Finns ingen fotbollsmatch i världen som förtjänar att avgöras på detta sätt.
Vad är det för idioter som skapat denna regel? Personerna kan ju knappast sett en match i hela sitt liv.
Inte nog med att det blev straff denna gång. Nej, så fort anfallare närmar sig straffområdet håller de armarna bakom ryggen. Har du provat att springa med armarna bakom ryggen? Är ju omöjligt och ger anfallaren ytterligare en fördel.
Nej, ta bort regeln innan den förstör fotbollens rykte.

Av Pink Ozzy - 26 juni 2019 10:06

Fick mig ett gott skratt igår när jag såg på Rapport. Irans högste ledare ansåg då att USAs ledning var mentalt efterbliven. För en gångs skull håller jag med Iran.
I övrigt är dock Irans sprängningar av oljetankers ett avskyvärt övertramp i fredstid. Finns egentligen inga ursäkter för att sådant handlande.
Varför vill dom oroa världen? Sköt er så sköter nog USA sig också, men håller ni i Iran på att jävlar får ni väl stå ert kast.
Men som sagt, mentalt efterblivet Vita hus. ?????

Av Pink Ozzy - 25 juni 2019 17:57

Damernas fotbolls-VM börjar likna friidrotts-VM 1995 i Göteborg som hela tiden avbröts av "OMSTART". Nu är det VAR som kallar på uppmärksamheten. Det har nästan blivit så att domarna blivit överflödiga.
Ta hands som ett exempel. Varför ändrades den gamla regeln? Nuvarande regel är ju vansinnig. Står du med ryggen till och träffas av bollen är det hands. Idiotiskt!
Detsamma gäller om anfallaren är en cm före siste motspelare. Pang så blir det offside. Det får ju vara lite måtta på det hela.
Plus en hel del andra idiotregler som tillkommit. Och hela tiden en domare med ett finger i örat , ivrigt lyssnande på vad VAR-rummet säger. Fotboll är ett spel och kan aldrig uppnå 100 % rättvisa.
Men ta ett större tag om de fall en spelare fejkar foul eller när någon stämplar en spelare. Även armbågar och händer i ansiktet bör beivras. Det tycker jag är mer allvarligt.
Så skärp till er lite och avgör inte alla matcher framför datorskärmarna.

Av Pink Ozzy - 24 juni 2019 09:40

Idag avgörs det om Sverige eller Italien får vinter-OS. Nåja, det är ju inte länderna i sig utan det heter väl Stockholm/ Åre och Milano/Cortina.
Som det heter nu så finns det privata finansiärer för hela spelen. Fan trot. Vad händer om konjunkturen plötsligt vänder och företaget får dåligt med pengar? Och vem ska ansvara för säkerheten? Spelen ska ju köras på fler platser samt i Lettland vad jag förstår. Vad kommer det för folk därifrån?
Det heter att man ska finansiera allt själv. I s f förutsätter jag att detta inkluderar betalning till bl a polisen. Eller ska skattebetalarna betala dom? Bara det blir en ansenlig summa. Sen ska det gå extraflyg och extratåg och extrabussar och extra och extra. Vem står för allt extra?
Nej, de får säga vad de vill. Vi kommer att få betala kalaset på ett eller annat sätt. Finns inget som heter "gratis". Finansiärerna tar ut det via högre priser i butik så klart. Finns väl ingen som ger bort något utan att få något tillbaka.
Nej ni italienare, ta OS, behåll det. VI VILL INTE HA DET!

Av Pink Ozzy - 23 juni 2019 17:56

Har en granne som för länge sedan fick avslag på sin bygglovsansökan om att bygga en mur mellan oss som under all tid bestått av en häck. Efter ett antal år kom det dock upp ett vindskydd. Ja du vet ett sådant som är i segment och som förr köptes på Obs! men numera är det andra som säljer dessa.
Grejen är den om man skruvar fast dom med t ex vingmuttrar och tar bort dom över vintern anses det inte vara en permanent byggnation. Eftersom de har en pool vill de både slippa löv från häcken samt INSYN. Frågan är bara vem som vill se 2 fruntimmer mellan 50 och 75 bada. Inte jag.
Utanför tomten är det en allmän gräsyta och bakom den andra tomter. Nu har det flyttat in ett nytt par i det huset som också har pool.
Och vad händer? Jo, de 2 nuckorna hänger dagligen på sitt pooldäck och kollar på allt som sker på tomten mittemot.
Som man känner andra känner man sig själv. Eller?

Av Pink Ozzy - 23 juni 2019 17:48

Ingenting borde ju förvåna en gammal man längre, men ibland är det nära. Som när en "chef" för ett mindre "företag" ge sig hän till att blogga om hur förträfflig han är. Nu har han dock slagit det tidigare "rekordet". Han visar sig i kallingar i profil bara för att visa hur mycket han har gått ner i vikt. Så jävlar pinsamt. Det är ju sånt tjejer under 35 håller på med och inte gubbar som närmar sig pensionsåldern och dessutom utför ett chefsarbete över den arbetsplats han arbetar på.
Men tydligen ska man inte förvånas över nånting längre. Man ler bara lite över bilderna.

Av Pink Ozzy - 23 juni 2019 12:36

Kollar till och från vad som händer på Twitter även om jag i stort ogillar fenomenet. Hittar ibland diverse udda personer som spyr ut än det ena än det andra. Denna gång är det en man kring pensionsåldern (förtidspensionär) som skriver mängder av tweets hela dagarna och dessutom kallar sig för " politisk influenser" ! Men har folk inga begränsningar längre? Kallar man sig för influenser så fort man har tid över och skriver en massa skit på nätet?
För att göra sig ännu mer märkvärdig skriver han ut sin nyvunna titel samt tidigare yrken på engelska för att försöka ge ännu mer eftertryck.
Men ärligt. Jag fick ett skrattanfall så det nästan kom kiss i byxan.
Political influencer, my ass.

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Omröstning

Gillar du vintern?
 Nej, jag hatar skiten
 Ja, jag älskar vinter och snö
 Ja, om det finns lite snö
 Ja, om det finns mycket snö
 Jag åker till värmen över vintern
 Jag är glad att vi har 4 årstider

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14
15
16
17 18 19 20 21
22
23
24 25 26 27
28
29 30
<<< Juni 2019 >>>

Sök i bloggen

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards