Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Direktlänk till inlägg 23 maj 2019

Miljö eller inte

Av Pink Ozzy - 23 maj 2019 16:13

Tycks inte finnas något normalläge när det gäller miljön just nu. Antingen är man för eller emot, bestört eller skrattar åt det. Själv blir jag förvånad över den totala okunskap på gränsen till dumhet många besitter när de skrattar åt miljöhotet, kallar det för ett dumt påhitt o s v.
Har man inte kunskap och vett i skallen kan man väl åtminstone hålla käften.
Vi har ett allvarligt miljöhot vare sig en del idioter tror på det eller inte. Det som är ännu mer skrämmande är att ju längre det tar innan de inser det ju mer får de betala i olika miljöavgifter inom en snar framtid i form av mycket höjda drivmedelskatter som inte bara berör dig när du ska köra bil utan även när du handlar, åker kommunalt, flyger, ser på TV, spelar spel på dator, läsplatta eller mobil eller bara tänder en lampa eller lagar mat på spisen. ALLA kommer att få betala ett grymt pris.
Den som inte tror det måste ha hål i hela huvudet.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pink Ozzy - Söndag 2 aug 19:55

En ung flicka sköts i natt enligt uppgift efter kl 3. En mopedbil med 3 personer krockar med en polisbil för att de inte respekterade väjningsplikten. En av ungdomarna dog. Man kan sörja och tycka synd om folk hur mycket man vill, men seriöst, vad ...

Av Pink Ozzy - Söndag 2 aug 15:54

Ibland är det bara så. Eländigt. Luften är ... eländig. Lusten är ...usel. Man bara hoppas att dan ska gå över så man får ny luft och mer lust och att eländet försvinner. ...

Av Pink Ozzy - Lördag 1 aug 13:55

Tre ryska systrar dödade sin får som låste in dom, misshandlade dom, behandlade dom som slavar och utsatte dom för sexuellt våld. Nu riskerar dom 20 års fängelse. Helt fel. De borde få en medalj istället för att de gjorde sig av med aset. Hoppas rä...

Av Pink Ozzy - Fredag 31 juli 12:28

Att en 24 åring MMA-fighter, Anton Turkalj från Göteborg säger sig bli större än Zlatan. Måste väl betraktas som göteborsk humor. Eller så förstår han dig inte på fotboll. Hur många utövare finns det i hans viktklass i världen? Inte många. Inför lörd...

Av Pink Ozzy - Fredag 31 juli 10:50

Jag tror inte man ka träna sig till att bli bäst i världen, men det är en del i det hela. Gör det första måste du ha anlag och rätt gener. Du bör ha rätt kroppsbyggnad. Här finns det dock ett lysande undantag. Stefan Holm. Med hans längd ska det ...

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6
7 8 9 10
11
12
13
14
15 16
17
18
19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29
30
31
<<< Maj 2019 >>>

Sök i bloggen

Kategorier

Följ bloggen

Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Blogkeen
Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se