Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Direktlänk till inlägg 23 maj 2019

I SDs värld får man ta kvinnor på brösten

Av Pink Ozzy - 23 maj 2019 10:45

Är SD ute efter förstagångsväljare? Det är känns lite IS dit många anslöt sig för att få pippa gratis och mycket. Blev ju inte lika kul sedan när motståndarna sköt tillbaka.
Men lite så känns det som Peter Lundgren som håller fast en kvinna med benen, tar sin hand under hennes BH och vill inte släppa innan han fått en puss. Men vad fan är detta? Årskurs 6 i mellanstadiet? Och det slutar ju inte där. Liksom i årskurs 6 hamnar han hos rektor Åkesson som förmanar Lundren att be om ursäkt och sen tycker man att saken är utredd. Men se det är den inte riktigt. För in stormar förkämpen Winberg och vill passa på att ge en känga till Lundgren. Kanske för att inte han tog henne på brösten vid en tidigare fest, jag vet inte. Men hon ger i varje fall igen genom att berätta det som hänt för alla. Då blir lille (nåja ) Lundgren arg och går till motangrepp till skolinspektionen, eller om det nu var polisen. Nåja, hursomhelst är det så här det går till i SD-skolan under en klassfest.
Men nu är det ju ingen klassfest utan vuxna (?) människor! Skulle man kunna få be om lite ordning i klassen. Eller som en känd vänsterpartist så en gång , " någon djävla ordning ska det väl vara på ett parti".

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pink Ozzy - Söndag 2 aug 19:55

En ung flicka sköts i natt enligt uppgift efter kl 3. En mopedbil med 3 personer krockar med en polisbil för att de inte respekterade väjningsplikten. En av ungdomarna dog. Man kan sörja och tycka synd om folk hur mycket man vill, men seriöst, vad ...

Av Pink Ozzy - Söndag 2 aug 15:54

Ibland är det bara så. Eländigt. Luften är ... eländig. Lusten är ...usel. Man bara hoppas att dan ska gå över så man får ny luft och mer lust och att eländet försvinner. ...

Av Pink Ozzy - Lördag 1 aug 13:55

Tre ryska systrar dödade sin får som låste in dom, misshandlade dom, behandlade dom som slavar och utsatte dom för sexuellt våld. Nu riskerar dom 20 års fängelse. Helt fel. De borde få en medalj istället för att de gjorde sig av med aset. Hoppas rä...

Av Pink Ozzy - Fredag 31 juli 12:28

Att en 24 åring MMA-fighter, Anton Turkalj från Göteborg säger sig bli större än Zlatan. Måste väl betraktas som göteborsk humor. Eller så förstår han dig inte på fotboll. Hur många utövare finns det i hans viktklass i världen? Inte många. Inför lörd...

Av Pink Ozzy - Fredag 31 juli 10:50

Jag tror inte man ka träna sig till att bli bäst i världen, men det är en del i det hela. Gör det första måste du ha anlag och rätt gener. Du bör ha rätt kroppsbyggnad. Här finns det dock ett lysande undantag. Stefan Holm. Med hans längd ska det ...

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6
7 8 9 10
11
12
13
14
15 16
17
18
19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29
30
31
<<< Maj 2019 >>>

Sök i bloggen

Kategorier

Följ bloggen

Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Blogkeen
Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se