Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Direktlänk till inlägg 1 maj 2019

SAS pilotstrejk

Av Pink Ozzy - 1 maj 2019 09:53

Har suttit och funderat lite över löner. Vem ska ha mest och vem ska ha minst? Hade jag jobbat kvar idag med det jobb jag hade för ca 10 är sedan så hade jag legat på ca 45000. Om jag tar det talet som ett utgångsvärde.
En sjuksköterska har ett stort ansvar även om det skiljer även där.
Läkaren har egentligen ett stort ansvar, även om läkarna på t ex vårdcentraler inte alltid är på topp.
Däremot kirurger o l. Vilket ansvar? Inget för mig. Gillar inte att skära i nåt som lever.
Lastbilschaufför? Nu, visserligen är bilen tung, men efter ett tag blir det vardagsmat för de flesta.
Affärsbiträden? Mycket stress och tunga lyft, men inte direkt något livsviktigt ansvar.
Lärare? Ja, stressigt och de får skit från alla håll. De får skit från föräldrar, elever, rektor, skolinspektionen. De har krav på att lära ut till alla typer av barn. Så deras största problem är både ansvar för eleverna och en numera enorm stress.

Nåja, jag kan hålla på att räkna upp yrke efter yrke och kan ändå bara komma fram till om de har ett ansvar och vad de gör. Inte vad de borde ha i lön. Utan att dock trampa någon på tårna vill jag dock sätta piloter väldigt högt. Är kanske inga problem mestadels när planet är uppe på marschfart, men start, landningar, vindar och luftdropar är inte till att leka med. Så för mig skulle löner på minst 50 inte vara något problem. Kör du sedan de riktigt stora planen och kanske på små knepiga flygplatser sätter jag mig inte emot 90 papp heller.
Så sätt igång och lös problemet.

#sas #pilotstrejk #löner

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pink Ozzy - Lördag 22 feb 11:39

Här redan i en tidigare blogg skrivit om att ja inte tror på apatiska flyktingbarn. Det verkade så sjukt att barnen plötsligt blev nästintill döda. OM nu några skulle blivit apatiska borde det finnas några barn mellan frisk och apatisk. Men det fann...

Av Pink Ozzy - Lördag 22 feb 11:24

Har sett diverse filmer med Tom Cruise genom åren, men blev lika besviken varje gång. Speciellt Mission Impossible och Jack Reacherfilmerna. Han försöker vara hård och tuff men ser bara barnslig ut. Läser man Lee Childs böcker om Jack Reacher så får ...

Av Pink Ozzy - Lördag 22 feb 09:22

Ser oå damvasan och syäller mig frågan om det är vettigt att lägga en 9 Lil lång sträng av snö i skogen och köra dit mängder med folk. Är det milötänk? Knappast. Det är ren miljöförstörelse. Undrar hur mycket gifter som släpps ut per åkare om man r...

Av Pink Ozzy - Fredag 21 feb 14:06

Under några veckor (återstår 1) har vi fått följa några norska och svenska skidskyttar och skidåkare tävla mot varandra. Det var verkligen tuffa tävlingar. Efteråt åt de en gemensam middag. Visar att det går utmärkt att umgås över gränser om man vill...

Av Pink Ozzy - Torsdag 20 feb 09:41

Det gapas och skriks främst från den bruna högerkanten om alla muslimer hit och dit precis som om alla vore extrema islamister. Men vad ska gaphalsarna säga nu då en högerextrem dåre skjuter ihjäl 10 personer i Tyskland? Ska alla vita ut ur Tyskland...

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6
7 8 9 10
11
12
13
14
15 16
17
18
19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29
30
31
<<< Maj 2019 >>>

Sök i bloggen

Kategorier

Följ bloggen

Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Blogkeen
Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se