Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Alla inlägg under april 2019

Av Pink Ozzy - 8 april 2019 11:18

Idag är det en riktig skitdag. Klockan har passerat 11 och jag har inte gjort ett skit ännu. Har mest läst diverse tidningar, mail mm i paddan. Orkar bara inte. Hjärtat känns ojämn och tycks sitta utanför kroppen. Ryggen värker och knoppen vill inte heller vara med.
Ibland tycker jag att det borde finnas minst 20 år kvar i mig och andra dagar hoppas jag bara att eländet ska ta slut. Idag är en sån dag.
Sen tänker jag hur många känner som jag och hur många har det betydligt värre? Är säkert många det. Tänker man sen på alla utanför Sverige och i krigszoner eller i avsaknad av mat så blir det ju säkert nån miljard , minst. Och alla dom har det värre, så jag får skärpa till mig lite nu.

Av Pink Ozzy - 7 april 2019 10:31

Detta eviga hat, främst på nätet. Så fort man öppnar mun på nätet och står upp för en sak kommer hatet. De som håller med mig ger i bästa fall en försiktig gillartumme, men skriver inget. Jo, jag kan få medhåll via Messenger. Men hatarna hatar på. Ofta vet de inte vad de håller på med eller ens vad saken gäller. Huvudsaken är att antingen hata för hatandets skull, att hata för att polaren gör det, att hata för att en specifik person gör det, hata av ren avundsjuka.
Lika sorgligt varje gång. Lägger jag ut något på Facebook eller i en tidning så nog fan kommer pöbeln. Då plötsligt vet man inte vad det handlar om eller så fattar man inget o s v.
Det som är lite kul är att en del gör bort sig själva eftersom mitt inlägg kan få många likes, men hataren bara något enstaka. Men det är inte likes jag är ute efter utan att folk förstår det jag skriver.
Men skriver jag t ex om miljön så får man ibland häpnadsväckande kommentarer som " det gör väl inget, alla andra gör ju så", eller " du är ju dum i huvud som tror att det är en miljökris". Jag accepterar om någon skulle skriva "själv ställer jag mig tveksam till detta" eller " Jag tycker inte att jag fått den information jag behöver för att vara säker på att vi har en miljökris". DÅ börjar man med en seriös debatt. Alla som börjar en seriös debatt accepterar jag oavsett parti eller religion, men jag accepterar inte hatarna och deras småglin till mobbsvans som sätter sig framför datorn men sätter inte på hjärnan.

Av Pink Ozzy - 7 april 2019 10:05

En "man" som bjöd 2 tjejer på godis och sprit och sen våldtog dom fick vad han förtjänade. Efter våldtäkterna samlade sig ett gäng som tillhörde de våldtagna flickorna och gick till aset. De började tydligen med att säga till honom att flytta, men gav sig sedan på honom och gav honom en omgång.
Perfekt !
Han fick vad han förtjänade. Hade gärna deltagit och skulle göra samma sak om det gällde någon i min släkt. Har absolut noll empati för våldtäktsmän.
Synd bara att de fick tag i dom som spöade honom. Det måste varit en miss. Och är det han själv som golat bör han få en omgång till när han kommer ut.

Av Pink Ozzy - 6 april 2019 09:04

Leksand gladde oss under 70 och 90-talet, men har sen åkt upp och ner. För ca 20 omgångar låg dom sist i Allsvenskan. Man bytte tränare till Roger Melin. En kille som inte pratar så mycket utan handlar och sakta klättrade Leksand i serien för att till sist sluta 3a. Man slog ut en efter en och återigen blev det ett slag om Siljan.
LEKSAND vann efter 5 matcher med 4-1 och är nästa säsong återigen i förstaligan. Äntligen har hela Dalarna något att glädjas åt. Mora håller ju knappt ens moraborna själva på. Sen finns Falun i bandy, men som inte håller längre och Brage i fotboll som ligger i gärdsgårdsserien numera.
Men LEKSAND håller alla masar på. Grattis Leksand och grattis Melin.

#leksand #slagetomsiljan #rogermelin #barabäst

Av Pink Ozzy - 5 april 2019 10:28

Under många år har vi haft en riksdag med 2 grupper, vänster och höger. Sedan kom Miljöpartiet och la sig på den vänstra sidan.
Ytterligare ett tag därefter bildade man Alliansen som egentligen var de borgerliga partierna.
Sedan kom Sverigedemokraterna och vi fick ett parti bortom Alliansen och som ingen från början ville ta i. Nu börjar dock partierna att röra på sig. Centern och liberalerna har anslutit sig till det röda blocket. Inte så konstigt egentligen eftersom de tillsammans borde fånga upp minst 70% av väljarna. Men så är det ju inte som alla vet. Att det finns ett blått moderaterna är förståligt eftersom det finns en del höginkomsttagare som inte gillar den röda politiken. Men sen har vi SD som stjäl väljare från alla partier. Och jag kan garantera att IQ hos dom väljare är lägre än hos de andra. Man tycks skita fullkomligt i hur det skulle gå för väljaren själv om SD fick makten. Bara invandrarna försvann ut. Problemet är att säkert 30% av svenskarna har utländsk bakgrund 2-3 generationer bakåt. Ska alla dom ut? Nej, säger SD, bara dom som inte jobbar. Dom ska skickas tillbaka och bli kanonmat.
Man skyller bl a på den ökade brottsligheten. Något som absolut inte går att bortse ifrån. Mycket av brottsligheten sker dock dels av illegal invandring och dels av laglig invandring som vi inte tagit hand om på rätt sätt.
Utbildning om VÅR kultur och VÅRA värderingar och lagar förekommer nästan inte. Krav på att delta i SFI räcker inte utan vi måste ställa krav på att de även LÄR sig svenska. Sedan måste vi behandla dom som våra vänner och inte något som katten dragit in.Allt detta är en förutsättning för minskad brottslighet.
Jag märker ju själv att om jag hejar på en invandrare så får jag ett glatt Hej tillbaka. Det händer långt ifrån lika ofta om jag hälsar på en svensk.
Men jag höll på att glömma något. Nåja, skulle helst vilja, men ok. KD ! Emma Busch Thor och hennes kristna parti som tack vare att hon nu bugar för Åkesson också får högre väljarstöd. Det är ju skrämmande vad makten gör med oss människor. Inte nog med att ett kristet parti vänder sig åt brunhögern utan även det faktum att man får över 8-9% vilket är långt fler än de som går till kyrkan eller skänker gud en tanke på jul, påsk eller pingst.
Nej fy fan! Att SD finns som parti är sorgligt, men de har rätten till det. De har dessutom ett eget program. Men att nu moderater och kristdemokrater ansluter är genant för hela Sverige. Riktigt själva pinsamt.

Av Pink Ozzy - 4 april 2019 09:38

Blir så trött på alla som ska kommentera allt på Facebook. Bör man sedan på en mindre ort är det ännu värre för då tänker man inte VAD som skrivits utan man kollar VEM som skrivit VAD . Därefter håller man med kompisen eller grannen avsedd om man håller med eller inte.
Man tar med andra ord inte ställning till sakfrågan utan till man gör ett ställningstagande för eller emot personerna i tråden.
Jävligt fult . Då vore det mer renhårigare att hålla käften. Eller är facebook till för inbördes beundran?

Av Pink Ozzy - 3 april 2019 20:38

Någon försökte 2 gånger att lägga in en kommentar där man kunde låna pengar. Självfallet la jag inte ut dom. Ingen idé att försöka. Sånt släpper jag inte igenom.

Av Pink Ozzy - 3 april 2019 14:21

Läser att polska präster bränner Harry Potter-böcker, My little ponny-paraplyer mm eftersom man anser att dessa saker är skadliga och okulta.
Och nu är polska katolska präster riktigt ute och cyklar. Nu beter man sig precis som islamister som slår sönder statyer eller Saudiska makthavare som förbjuder kvinnor att ha körkort eller nazisternas bokbålar på 30-taler.
Har vi verkligen inte kommit längre? Hur ska vi förklara för våra barn och barnbarn att islamister gör fel när kristna gör precis samma sak... med en skillnad dock. Islamister vänder sig mot västvärldens kristna.
De polska prästerna vänder sig däremot mot en sagovärld. Eller ska vi säga "en ANNAN sagovärld" än den kristna?

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Omröstning

Gillar du vintern?
 Nej, jag hatar skiten
 Ja, jag älskar vinter och snö
 Ja, om det finns lite snö
 Ja, om det finns mycket snö
 Jag åker till värmen över vintern
 Jag är glad att vi har 4 årstider

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
1
2 3 4 5 6 7
8
9
10
11 12 13 14
15
16 17 18 19 20 21
22
23
24 25 26 27 28
29
30
<<< April 2019 >>>

Sök i bloggen

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards