Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Direktlänk till inlägg 8 april 2019

Plånbokfotbollen börjar bli allt tristare.

Av Pink Ozzy - 8 april 2019 11:53

UEFA och FIFA har gjort den internationella fotbollen allt tristare. Lag som har pengar köper dyra spelare, tar hem eller går långt i cupper och får ännu mer pengar för att kunna köpa ännu dyrare spelare. Tittar man sen i respektive liga så blir den totalt ointressant.
Juventus, PSG m f leder med ca 20 poäng. Bayern München var lite tröga i början p g a skador och många nya spelare men slog i helgen den f d etta Dortmund med 5-0 och är nu ny etta. I England handlar det om 2-3 lag som har chans på titeln i år. Samtliga är lag som man har kastat en massa pengar i. Barcelona ligger långt före i Spanien o s v.
Jag vet, det kanske är svårt att komma tillrätta med, men man kan ju börja med att låta fler TV-sända matcherna till en mer vettig peng. Sätt ett maxpris på reklamen. Det är ju ändå vi som får betala den när vi köper produkten, vare sig vi tittar på fotbollen eller inte.
Jag tror inte att spelarna skulle spela på 75% om de bara fick 75% i lön. De skulle spela precis som nu. Alla pengar inom sporten har förstört den. I flera ligor spelar några få om topp 3 och resten i en egen liga.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pink Ozzy - Söndag 2 aug 19:55

En ung flicka sköts i natt enligt uppgift efter kl 3. En mopedbil med 3 personer krockar med en polisbil för att de inte respekterade väjningsplikten. En av ungdomarna dog. Man kan sörja och tycka synd om folk hur mycket man vill, men seriöst, vad ...

Av Pink Ozzy - Söndag 2 aug 15:54

Ibland är det bara så. Eländigt. Luften är ... eländig. Lusten är ...usel. Man bara hoppas att dan ska gå över så man får ny luft och mer lust och att eländet försvinner. ...

Av Pink Ozzy - Lördag 1 aug 13:55

Tre ryska systrar dödade sin får som låste in dom, misshandlade dom, behandlade dom som slavar och utsatte dom för sexuellt våld. Nu riskerar dom 20 års fängelse. Helt fel. De borde få en medalj istället för att de gjorde sig av med aset. Hoppas rä...

Av Pink Ozzy - Fredag 31 juli 12:28

Att en 24 åring MMA-fighter, Anton Turkalj från Göteborg säger sig bli större än Zlatan. Måste väl betraktas som göteborsk humor. Eller så förstår han dig inte på fotboll. Hur många utövare finns det i hans viktklass i världen? Inte många. Inför lörd...

Av Pink Ozzy - Fredag 31 juli 10:50

Jag tror inte man ka träna sig till att bli bäst i världen, men det är en del i det hela. Gör det första måste du ha anlag och rätt gener. Du bör ha rätt kroppsbyggnad. Här finns det dock ett lysande undantag. Stefan Holm. Med hans längd ska det ...

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
1
2 3 4 5 6 7
8
9
10
11 12 13 14
15
16 17 18 19 20 21
22
23
24 25 26 27 28
29
30
<<< April 2019 >>>

Sök i bloggen

Kategorier

Följ bloggen

Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Blogkeen
Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se