Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Direktlänk till inlägg 7 april 2019

Hat hat hat

Av Pink Ozzy - 7 april 2019 10:31

Detta eviga hat, främst på nätet. Så fort man öppnar mun på nätet och står upp för en sak kommer hatet. De som håller med mig ger i bästa fall en försiktig gillartumme, men skriver inget. Jo, jag kan få medhåll via Messenger. Men hatarna hatar på. Ofta vet de inte vad de håller på med eller ens vad saken gäller. Huvudsaken är att antingen hata för hatandets skull, att hata för att polaren gör det, att hata för att en specifik person gör det, hata av ren avundsjuka.
Lika sorgligt varje gång. Lägger jag ut något på Facebook eller i en tidning så nog fan kommer pöbeln. Då plötsligt vet man inte vad det handlar om eller så fattar man inget o s v.
Det som är lite kul är att en del gör bort sig själva eftersom mitt inlägg kan få många likes, men hataren bara något enstaka. Men det är inte likes jag är ute efter utan att folk förstår det jag skriver.
Men skriver jag t ex om miljön så får man ibland häpnadsväckande kommentarer som " det gör väl inget, alla andra gör ju så", eller " du är ju dum i huvud som tror att det är en miljökris". Jag accepterar om någon skulle skriva "själv ställer jag mig tveksam till detta" eller " Jag tycker inte att jag fått den information jag behöver för att vara säker på att vi har en miljökris". DÅ börjar man med en seriös debatt. Alla som börjar en seriös debatt accepterar jag oavsett parti eller religion, men jag accepterar inte hatarna och deras småglin till mobbsvans som sätter sig framför datorn men sätter inte på hjärnan.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pink Ozzy - Söndag 2 aug 19:55

En ung flicka sköts i natt enligt uppgift efter kl 3. En mopedbil med 3 personer krockar med en polisbil för att de inte respekterade väjningsplikten. En av ungdomarna dog. Man kan sörja och tycka synd om folk hur mycket man vill, men seriöst, vad ...

Av Pink Ozzy - Söndag 2 aug 15:54

Ibland är det bara så. Eländigt. Luften är ... eländig. Lusten är ...usel. Man bara hoppas att dan ska gå över så man får ny luft och mer lust och att eländet försvinner. ...

Av Pink Ozzy - Lördag 1 aug 13:55

Tre ryska systrar dödade sin får som låste in dom, misshandlade dom, behandlade dom som slavar och utsatte dom för sexuellt våld. Nu riskerar dom 20 års fängelse. Helt fel. De borde få en medalj istället för att de gjorde sig av med aset. Hoppas rä...

Av Pink Ozzy - Fredag 31 juli 12:28

Att en 24 åring MMA-fighter, Anton Turkalj från Göteborg säger sig bli större än Zlatan. Måste väl betraktas som göteborsk humor. Eller så förstår han dig inte på fotboll. Hur många utövare finns det i hans viktklass i världen? Inte många. Inför lörd...

Av Pink Ozzy - Fredag 31 juli 10:50

Jag tror inte man ka träna sig till att bli bäst i världen, men det är en del i det hela. Gör det första måste du ha anlag och rätt gener. Du bör ha rätt kroppsbyggnad. Här finns det dock ett lysande undantag. Stefan Holm. Med hans längd ska det ...

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
1
2 3 4 5 6 7
8
9
10
11 12 13 14
15
16 17 18 19 20 21
22
23
24 25 26 27 28
29
30
<<< April 2019 >>>

Sök i bloggen

Kategorier

Följ bloggen

Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Blogkeen
Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se