Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Direktlänk till inlägg 5 april 2019

Att inte människan lär sig

Av Pink Ozzy - 5 april 2019 10:28

Under många år har vi haft en riksdag med 2 grupper, vänster och höger. Sedan kom Miljöpartiet och la sig på den vänstra sidan.
Ytterligare ett tag därefter bildade man Alliansen som egentligen var de borgerliga partierna.
Sedan kom Sverigedemokraterna och vi fick ett parti bortom Alliansen och som ingen från början ville ta i. Nu börjar dock partierna att röra på sig. Centern och liberalerna har anslutit sig till det röda blocket. Inte så konstigt egentligen eftersom de tillsammans borde fånga upp minst 70% av väljarna. Men så är det ju inte som alla vet. Att det finns ett blått moderaterna är förståligt eftersom det finns en del höginkomsttagare som inte gillar den röda politiken. Men sen har vi SD som stjäl väljare från alla partier. Och jag kan garantera att IQ hos dom väljare är lägre än hos de andra. Man tycks skita fullkomligt i hur det skulle gå för väljaren själv om SD fick makten. Bara invandrarna försvann ut. Problemet är att säkert 30% av svenskarna har utländsk bakgrund 2-3 generationer bakåt. Ska alla dom ut? Nej, säger SD, bara dom som inte jobbar. Dom ska skickas tillbaka och bli kanonmat.
Man skyller bl a på den ökade brottsligheten. Något som absolut inte går att bortse ifrån. Mycket av brottsligheten sker dock dels av illegal invandring och dels av laglig invandring som vi inte tagit hand om på rätt sätt.
Utbildning om VÅR kultur och VÅRA värderingar och lagar förekommer nästan inte. Krav på att delta i SFI räcker inte utan vi måste ställa krav på att de även LÄR sig svenska. Sedan måste vi behandla dom som våra vänner och inte något som katten dragit in.Allt detta är en förutsättning för minskad brottslighet.
Jag märker ju själv att om jag hejar på en invandrare så får jag ett glatt Hej tillbaka. Det händer långt ifrån lika ofta om jag hälsar på en svensk.
Men jag höll på att glömma något. Nåja, skulle helst vilja, men ok. KD ! Emma Busch Thor och hennes kristna parti som tack vare att hon nu bugar för Åkesson också får högre väljarstöd. Det är ju skrämmande vad makten gör med oss människor. Inte nog med att ett kristet parti vänder sig åt brunhögern utan även det faktum att man får över 8-9% vilket är långt fler än de som går till kyrkan eller skänker gud en tanke på jul, påsk eller pingst.
Nej fy fan! Att SD finns som parti är sorgligt, men de har rätten till det. De har dessutom ett eget program. Men att nu moderater och kristdemokrater ansluter är genant för hela Sverige. Riktigt själva pinsamt.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pink Ozzy - Måndag 10 aug 23:40

Belarus idag, men vi kan lägga till en hel hög med länder österut som valfuskar i varenda val. Du har Ryssland, Kina, Ungern, Nordkorea och nästan alla länder som slutar på "stan". Dessutom finns det en hel del afrikanska länder som inte är så bra på...

Av Pink Ozzy - Måndag 10 aug 23:32

För det första. Varför har alla medier börjat kalla Vitryssland för Belarus? Ska vi kalla Frankrike för France också? Nåja. Hur som helst har det varit "val" i landet igen och Lukasjenko fick över 80 % av rösterna igen....säger dom. Men i verklighet...

Av Pink Ozzy - Söndag 9 aug 11:51

Den 29\5 skrev Aftonbladet att juni och juli skulle bli varmare och torrare än normalt och att augusti skulle bli sval och regnig. Som vanligt kan man inte lita på prognoserna. Frågan är varför de har dom kvar och varför det finns folk som fortfaran...

Av Pink Ozzy - Söndag 9 aug 10:01

Vart man än tittar i tidningen så är DDT bara elände. Verkar dom om coronan och värmen gjort en del människor till idioter. Eller vad säger du om alla dödsskjutningar den senaste tiden? Sen har vi förarna som sitter i en bil och skjuter med automat...

Av Pink Ozzy - Söndag 9 aug 09:52

Knökfullt på Lomma strand, Brian Adams ska hålla koncert för 12000, protesttåg i USA, osv. Verkar som om folk har svårt att fatta. Det är likadant när man handlar. Folk bryr sig inte om att hålla avstånd vi ingångar eller i affärer. Man bara går p...

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
1
2 3 4 5 6 7
8
9
10
11 12 13 14
15
16 17 18 19 20 21
22
23
24 25 26 27 28
29
30
<<< April 2019 >>>

Sök i bloggen

Kategorier

Följ bloggen

Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Blogkeen
Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se