Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Alla inlägg under mars 2019

Av Pink Ozzy - 26 mars 2019 09:56

Efter den tragiska filmen om Josefin Nilsson (som visas på SVT fredag den 29/3) har nu Alexander Karim visat hur en riktig man ska bete sig. Han kommer framöver att tacka nej till skitstövlar och gubbslem. Och jag stöttar honom helhjärtat. Tydligen den ende med staket.
Det jag aldrig förstod var att den utpekade fick vara med i stjärnorna på slottet. När jag såg honom där frågade jag min fru vad han gör där som bara knullat sig runt på olika teatrar och inte tycks skämmas för det. Har alltid tyckt att han är ett Ärkesvin av värsta klass.
Men så är det inom media, teater, film, musik mm. Allt accepteras så länge det ger pengar och ingen säger något.
Men nu är det slut med det. Finns det fler inom det området och som har stor heder och ställer upp bakom Alexander så blir vi nog snart av med gubbslemmen.

#jagtackarnej #alexanderkarim #dramaten #örjanramberg #josefinnilsson #kärlek

Av Pink Ozzy - 26 mars 2019 09:44

USAs president Trump räddas av alla pengar han har. Nu påstås det att Rysslandsutredningen inte gav något som kan fälla Trump. Trots det får kongressen bara läsa en del av hela utredningen. Varför? Jo, för hela utredningen bara skulle visa att de som utfört utredningen avlönas av Trump på ett eller annat sätt. Trump har ju slängt ut folk till höger och vänster så bara ja-sägare finns kvar. Vi kommer aldrig att få reda på sanningen i denna härva. Hela tiden kan Trump köra sitt räcke och bara öppna checkboken.

Av Pink Ozzy - 24 mars 2019 09:50

Redan första gången jag såg Mariette i Idol visste jag att den tjejen skulle bli något. Och nu är hon på god väg att bli en stor artist som skulle kunna slå internationellt.
Numera syns hon i Stjärnornas stjärna och sjunger skiten ur dom andra. Första avsnittet var det hårdrock och man kunde nästan tro att hon inte gjort annat. Denna gång var det dansbandstema och återigen är hon bara bäst.
Jag bara hoppas att vi får se henne många veckor till. Skulle bli så kul att se henne i fler musikstilar.
Dessutom är hon sjukt snygg och genuint snäll. Verkar vara en helt underbar tjej. Tyvärr för mig är jag en massa år för gammal och dessutom man. Men nog hade det varit häftigt att ta en fika med denna stora stjärna.

#stjärnornasstjärna #mariette #idol #honärbarabäst

Av Pink Ozzy - 24 mars 2019 09:42

Läser återigen att hatet mot #Greta #Thunberg ökar. Detsamma gäller #Linnéa #Claeson och många andra.
Varför?
Jo, Greta Thunberg kämpar för en bättre värld och Linnéa Claeson för att hon inte vill ha dick pics, få vara homo och för att hon dansar i #Lets #Dance.
Sen finns det en del poddare och s k influensers som utsätts för att de har poddar och förekommer på bild mm.
Eller?
Precis, eller inte. Det är ju bara en dålig ursäkt, om ens det. Orsaken är skitenkel. De som hatar gör det inte för att de t ex är EMOT miljön utan för att de är avundsjuka för att Greta lyckats med något. De hatar inte för att Linnéa är homo, skriver i Aftonbladet eller är med i Lets Dance utan för att de själva inte lyckats med något. Hatarna hatar inte poddarna för att de poddar eller visar upp sig på t ex Instagram utan för att de själva inte klarar det.
M a o är det bara ett gäng ynkliga och avundsjuka personer utan visioner och som inte unnar någon annan att få vara lycklig med det de gör.

Det som är synd, förutom att hatarna hatar utan egentlig anledning är att Greta skulle ha funnits för 20 år sedan och att jag inte är en tjej på 25 år som träffar Linnéa eller har en kropp som en del kan visa upp på Instagram. Men vad gör det? Så länge jag mår bra av att se andra lyckas är jag nöjd.

#gretathunberg #linnéaclaeson #hat #näthat #troll #miljö #letsdance #kärlek

Av Pink Ozzy - 23 mars 2019 12:18

Nu vill kvinnor som varit med IS-terrorister komma tillbaka till Sverige. De hävdar sitt svenska medborgarskap och jag hävdar att de förlorat det när de anslöt sig till IS som ville ta över västvärlden. De har förstört värdefulla monument och dödat mängder av folk. De har använt sig av slavar och våldtagit kvinnor. Nu säger dessa IS-kvinnor att de inget visste. De lagade mat, vårdade sjuka mm, men hade ingen aaaaaning om att männen gjorde det de gjorde.
Det är lika sannolikt som att jag tror på jultomten. Vad hade de tänkt att göra om det gått bättre för IS? Hade de då kommit tillbaka för att ta över Sverige?
Nej, låt dom ruttna där dom är eller flytta dom till Guatanamo, men hit ska dom inte.

Av Pink Ozzy - 23 mars 2019 09:13

Ulf Kristersson och hans moderater står inte högt i kurs hos mig. Måste dock ge honom en eloge för att han vägrar samtala med SD. Det trodde jag inte om honom. Bra jobbat till skillnad mot Kds maktgalna Ebba som tror hon får mer makt nu. Det trodde en del tyska partier på 1930-talet också....

Av Pink Ozzy - 22 mars 2019 15:35

Nu vill #Isabella #Lövin förbjuda försäljning av #bensin och #diesel från 2030. Vad tänker hon med? Hur tänker hon? Visst, det vore ju det ultimata, men även totalt omöjligt. Med de batterier vi har idag skulle det vara omöjligt att köra mellan t ex Malmö och Stockholm utan att ladda på vägen. Resande säljare kommer att få en omöjlig arbetsdag. För att inte tala om lastbilschaufförer. Och hur tänker Lövin göra med alla turister ? Många har ju inte elbilar och kan således inte komma in till Sverige. Och hur tänker man göra med utländska lastbilar? Ska de lasta om vid gränsen?
Som tur har Lövins Miljöparti bara drygt 4% och med denna utopi i bagaget hamnar inte #Miljöpartiet i riksdagen framöver. Släpp det Lövin och kom med realistiska idéer. Börja med att ta fram en avvecklingsplan av drivmedelsstationer och gör en plan på vår laddstationer ska sättas upp samt hur kostnaderna ska hanteras. Dessutom kräver detta fler kärnkraftverk. Är det detta som Miljöpartiet vill?

Av Pink Ozzy - 22 mars 2019 10:05

Hur ska vi få slut på hedersvåldet? Verkar ju som om familjemedlemmar hellre sitter i fängelse än att låta tjejerna träffa vem de vill. Det är stor synd och skam att vi inte har någonting som avskräcker dessa äckel till "män" som utför dessa dåd. Det är likaså stor synd och skam att vi inte lyckas förmedla att det inte finns någon heder i att mörda och att det inte heller finns någon heder i att män ska bestämma över med vem deras flickor ska gifta sig med. Det är en sed som vi har passerat för flera 100 år sedan.
Jag tycker att vi skickar tillbaka alla de som utför hedersvåld och är det så att det är fler i lägenheten så skickas alla tillbaka. Kanske detta radikala kan få asen att tänka om.
En sak som saknas är också att vi inte har någon statlig eller kommunal myndighet som stöttar dessa tjejer. Vi kanske måste ha ett register där man följer upp tjejerna vecko eller månadsvis. Är det så att de börjar känna oro måste man från myndighetens håll agera snabbt. För det är ju inte bara hedersvåld och hedersmord utan många tjejer skickas ju även tillbaka för ett tvångsgifte. Det är ju lika sjukt det.
Men fungerar inte samtal med föräldrar, syskon, släktingar m fl så kanske de inte har i vårt land att göra. Då kanske det är bättre att de åker hem igen och plockar tegelstenar. Vi får inte vara en fristad för något man kallar "heder".

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Omröstning

Gillar du vintern?
 Nej, jag hatar skiten
 Ja, jag älskar vinter och snö
 Ja, om det finns lite snö
 Ja, om det finns mycket snö
 Jag åker till värmen över vintern
 Jag är glad att vi har 4 årstider

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12 13 14 15 16 17
18
19
20 21 22 23 24
25
26
27
28
29 30 31
<<< Mars 2019 >>>

Sök i bloggen

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards