Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Direktlänk till inlägg 30 mars 2019

Tycks finnas många manliga svin

Av Pink Ozzy - 30 mars 2019 13:53

Skrivs just nu mycket om våld mot kvinnor och jag kan inte fatta det. Har visserligen tagit upp ämnet tidigare, men det tycks behövas en ny vända.
Vad är det med er män, nej förlåt jag menar as. För män är ni inte om ni slår eller beter er illa på annat sätt. Då är ni i mina ögon as och ingenting värd. Att slå, slita i, kasta eller vad ni nu gör mot en kvinna är ju helt djävla sjukt.
Jag har snart varit gift i 50 år och har flera döttrar och barnbarn. INGEN har blivit slagen av mig. När jag gick i årskurs 6 på 60-talet skulle en tjej slå mig. Jag minns inte varför och efter några om för några år sedan kommer hon inte ens ihåg händelsen. Jag gör det dock. Hon slog mig i skolkorridoren och jag backade ända in i toan med henne efter, vild fäktandes. Jag kunde dock inte slå tillbaka. Hade med lätthet kunnat klappa till henne fast hon var lika stor/liten som mig, men det gick bara inte. Min hjärna tycks inte kunna slå kvinnor och tjejer. Tack och lov. Visst, jag kan vid behov höja rösten, men aldrig slåss.
Så med andra ord behöver ingen annan man det heller. Man kan kanske komma i en situation där man tvingas att försvara sig, men det finns ingen, absolut ingen ursäkt för att en man börjar slå en tjej.
Då är ni helt fel ute. Är det så att det händer när du super eller tar droger så sluta med det eller sätt dig ensam i skogen. Men ge fan i kvinnorna. Och är det så att de inte vill det du vill så är det så. Respektera det .
Läser att kvinnojouren tog emot 13000 samtal förra året och att över 100 kvinnor mördades. Det är ju inte klokt. Det är sjukt ! Finns inga som helst ursäkter. Aldrig någonsin.

ÄR DETTA HELT KLART FÖR ALLA?

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pink Ozzy - Söndag 2 aug 19:55

En ung flicka sköts i natt enligt uppgift efter kl 3. En mopedbil med 3 personer krockar med en polisbil för att de inte respekterade väjningsplikten. En av ungdomarna dog. Man kan sörja och tycka synd om folk hur mycket man vill, men seriöst, vad ...

Av Pink Ozzy - Söndag 2 aug 15:54

Ibland är det bara så. Eländigt. Luften är ... eländig. Lusten är ...usel. Man bara hoppas att dan ska gå över så man får ny luft och mer lust och att eländet försvinner. ...

Av Pink Ozzy - Lördag 1 aug 13:55

Tre ryska systrar dödade sin får som låste in dom, misshandlade dom, behandlade dom som slavar och utsatte dom för sexuellt våld. Nu riskerar dom 20 års fängelse. Helt fel. De borde få en medalj istället för att de gjorde sig av med aset. Hoppas rä...

Av Pink Ozzy - Fredag 31 juli 12:28

Att en 24 åring MMA-fighter, Anton Turkalj från Göteborg säger sig bli större än Zlatan. Måste väl betraktas som göteborsk humor. Eller så förstår han dig inte på fotboll. Hur många utövare finns det i hans viktklass i världen? Inte många. Inför lörd...

Av Pink Ozzy - Fredag 31 juli 10:50

Jag tror inte man ka träna sig till att bli bäst i världen, men det är en del i det hela. Gör det första måste du ha anlag och rätt gener. Du bör ha rätt kroppsbyggnad. Här finns det dock ett lysande undantag. Stefan Holm. Med hans längd ska det ...

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12 13 14 15 16 17
18
19
20 21 22 23 24
25
26
27
28
29 30 31
<<< Mars 2019 >>>

Sök i bloggen

Kategorier

Följ bloggen

Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Blogkeen
Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se