Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Direktlänk till inlägg 26 mars 2019

Var Michael Jackson pedofil?

Av Pink Ozzy - 26 mars 2019 10:27

4 timmar av nagelbiteri och tårar fick mig att totalt ta avstånd från Michael Jackson. Hans Thriller är en av världens bästa videos. Därefter kom ytterligare ett antal bra låtar. Men efter den tvådelad dokumentären är han noll och ingenting för mig. Nåja, det har han väl aldrig varit, men jag gillade en del av hans låtar, men förstod mig inte på hans eviga ansiktsförändringar och andra konstigheter han höll på med. Dessutom var ju många ursäkter angående hans ansiktsförändringar så pinsamt dåliga. Jag förstår inte att folk inte såg igenom det.
Men efter dokumentären är det kanske annorlunda. Nu fick folk veta vad det var för en typ. Se bara hur han håller barnens händer och hur han kramar om killarna och jämför sedan hur han närmar sig t ex Prescilla Presley. Det är ju en skillnad på natt och dag. Och varför omgav han sig inte med kvinnor hela dagarna, eller om han nu var bög med män? Varför småkillar hela tiden? Jo, för att han tydligen var peddo.
Sen kan man ju undra över vilka föräldrar dessa barn har haft. Självklart visste de. Men pengar kan alltid bedöva smärta om man saknar hjärta. Det visar ju klart den pappa som fick mer än 50 miljoner för att blunda. Allt går att köpa för pengar- även tystnad. Fy fan säger jag. Man borde gå så långt som att sluta spela hans låtar på radion. Själv byter jag station numera så fort jag hör honom.
Mikael Jackson var sjuk, mycket sjuk. Inse det.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pink Ozzy - Onsdag 1 april 16:02

Det börjar kännas underligt. Att bara åka in till grannstan för att handla eller fika vill man inte gärna göra. Det rör sig också mindre folk ute. För någon vecka sedan hade en affär toapapper till extrapris. 3 paket med 6 rullar i varje för totalt...

Av Pink Ozzy - Onsdag 1 april 13:40

Såg Trolljägarna och blev skakad. Är en plus 60 och borde sett det mesta. Men icke. Hur fan kan vuxna män stöta på småtjejer? Och dessutom visa sina kukar i mobilen. Fattar inte det. Övergår mitt förstånd. Måste ju innebära att de har en psykisk ...

Av Pink Ozzy - Onsdag 1 april 11:54

Ringde för ett tag sedan 112 när jag hade en mycket vinglig lastbil framför mig. De bad mig följa bilen tills polisen fick ut en bil som kunde följa och stoppa lastbilen. Innebar totalt ca x mil och jag ansåg att 40 kronor milen var en skälig ersätt...

Av Pink Ozzy - Tisdag 31 mars 11:15

Återigen är moderatledaren Ulf Kristersson mycket mån om att göra partipolitik av coronaviruset. Men det är ju lätt att ge 5000 kronor extra till sjuksköterskor och vilja att fler testades när man inte behöver stå för kostnaderna. Och varför bara 5...

Av Pink Ozzy - Tisdag 31 mars 10:49

Dagligen hör och läser man om antalet döda "i covid-19". Men dog de AV Covid-19 eller var det bara droppen som fick bägaren att rinna över? Hur många dog verkligen AV Covid-19? Hur många hade tex Kol, grav diabetes, svåra hjärt- eller lungproblem ...

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12 13 14 15 16 17
18
19
20 21 22 23 24
25
26
27
28
29 30 31
<<< Mars 2019 >>>

Sök i bloggen

Kategorier

Följ bloggen

Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Blogkeen
Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se