Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Direktlänk till inlägg 24 mars 2019

Detta sjuka hat

Av Pink Ozzy - 24 mars 2019 09:42

Läser återigen att hatet mot #Greta #Thunberg ökar. Detsamma gäller #Linnéa #Claeson och många andra.
Varför?
Jo, Greta Thunberg kämpar för en bättre värld och Linnéa Claeson för att hon inte vill ha dick pics, få vara homo och för att hon dansar i #Lets #Dance.
Sen finns det en del poddare och s k influensers som utsätts för att de har poddar och förekommer på bild mm.
Eller?
Precis, eller inte. Det är ju bara en dålig ursäkt, om ens det. Orsaken är skitenkel. De som hatar gör det inte för att de t ex är EMOT miljön utan för att de är avundsjuka för att Greta lyckats med något. De hatar inte för att Linnéa är homo, skriver i Aftonbladet eller är med i Lets Dance utan för att de själva inte lyckats med något. Hatarna hatar inte poddarna för att de poddar eller visar upp sig på t ex Instagram utan för att de själva inte klarar det.
M a o är det bara ett gäng ynkliga och avundsjuka personer utan visioner och som inte unnar någon annan att få vara lycklig med det de gör.

Det som är synd, förutom att hatarna hatar utan egentlig anledning är att Greta skulle ha funnits för 20 år sedan och att jag inte är en tjej på 25 år som träffar Linnéa eller har en kropp som en del kan visa upp på Instagram. Men vad gör det? Så länge jag mår bra av att se andra lyckas är jag nöjd.

#gretathunberg #linnéaclaeson #hat #näthat #troll #miljö #letsdance #kärlek

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pink Ozzy - Lördag 22 feb 11:39

Här redan i en tidigare blogg skrivit om att ja inte tror på apatiska flyktingbarn. Det verkade så sjukt att barnen plötsligt blev nästintill döda. OM nu några skulle blivit apatiska borde det finnas några barn mellan frisk och apatisk. Men det fann...

Av Pink Ozzy - Lördag 22 feb 11:24

Har sett diverse filmer med Tom Cruise genom åren, men blev lika besviken varje gång. Speciellt Mission Impossible och Jack Reacherfilmerna. Han försöker vara hård och tuff men ser bara barnslig ut. Läser man Lee Childs böcker om Jack Reacher så får ...

Av Pink Ozzy - Lördag 22 feb 09:22

Ser oå damvasan och syäller mig frågan om det är vettigt att lägga en 9 Lil lång sträng av snö i skogen och köra dit mängder med folk. Är det milötänk? Knappast. Det är ren miljöförstörelse. Undrar hur mycket gifter som släpps ut per åkare om man r...

Av Pink Ozzy - Fredag 21 feb 14:06

Under några veckor (återstår 1) har vi fått följa några norska och svenska skidskyttar och skidåkare tävla mot varandra. Det var verkligen tuffa tävlingar. Efteråt åt de en gemensam middag. Visar att det går utmärkt att umgås över gränser om man vill...

Av Pink Ozzy - Torsdag 20 feb 09:41

Det gapas och skriks främst från den bruna högerkanten om alla muslimer hit och dit precis som om alla vore extrema islamister. Men vad ska gaphalsarna säga nu då en högerextrem dåre skjuter ihjäl 10 personer i Tyskland? Ska alla vita ut ur Tyskland...

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12 13 14 15 16 17
18
19
20 21 22 23 24
25
26
27
28
29 30 31
<<< Mars 2019 >>>

Sök i bloggen

Kategorier

Följ bloggen

Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Blogkeen
Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se