Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Alla inlägg under februari 2019

Av Pink Ozzy - 7 februari 2019 11:53

Har kollat några grupper på Facebook som alla skriver om Farmen och det är lite kul. TV4 skulle inte behöva casta så mycket. Det är bara att kolla i dessa grupper där många aspiranter för framtida program. Men ärligt, vilka stollar som skriver där. Man kan nästan tro att de är med i någon parallellfarm nånstans. Mest tycks det vara kvinnor som lätt blir hatiska och har mycket olika och konstiga åsikter. Så det kanske inte är så konstigt att farmen är som den är just nu.

Av Pink Ozzy - 4 februari 2019 11:09

Nu har väl FARMEN spårat ur helt. Hur kan Kim få komma tillbaka? Han har ju förlorat 2 gånger. Sen drar dom dit Rocco också. En av de mest osympatiska personerna på farmen någonsin. Men det kanske blir krig mellan Masha och Rocco.
Ok, när det kommer in nya , men folk som har fått chansen både en och två gånger ska inte tillbaka. Jo, det skulle väl vara Kristina från första säsongen. Hon skulle nog sätta skitungarna på plats.
Eller varför inte den blonde psykopaten med glasögon som sen var med i Goa också. Eller varför inte Blondie med sin turkpolare. Sen har vi ju Paul och spanskan som var med under samma säsong. De var ju sjuka på alla sätt. DÅ skulle det bli ett djävla liv på farmen. Frågan bara om djur och människor skulle överleva då?

Av Pink Ozzy - 3 februari 2019 11:45

Det är så sjukt kul att läsa om Farmen på Facebook. Finns lite olika grupper där man kan se hur olika folk uppfattar deltagarna. Verkar nästan som om alla är älskade eller hatade av några. Och många har sina favoriter och teorier om hur det kommer och gå framöver. Så vad man än tycker så engagerar programmet väldigt mycket. Ibland är det banala det bästa.

Av Pink Ozzy - 3 februari 2019 09:53

Herrrrre guuud, skulle Ranelid sagt. Så usla låtar. Bäst var för en gångs skull programledarna och avsaknad av fjolliga mellanakter. Men det är tyvärr inte programledarna som tävlar, för då hade de vunnit med råge.
Enda låten som jag tyckte var bra var Anna Bergendahl. Synd bara att hon i slutet förvirrade sig i en djungel. Numret skulle vara helt avskalad.
Nano hade förra gången en kanonlåt. Denna gång mumlade han bara fram sin låt. Sen var det nån som sjöng Hello i 3 minuter. Så djävla blekt. Resten av deltagarna vill jag helst inte ens skriva om.
Ska det fortsätta på det viset fattar jag inte hur Mellot ska överleva. Eller är programmet bara till för småkidsen och bögarna? I så fall kan ni ju tala om det på en gång.
Men som sagt, tackar jag programledarna. Kul och genomtänkt humor utan att gå över gränsen till det fjolliga.
Nu får vi väl hoppas att det blir bättre om en vecka.

Av Pink Ozzy - 1 februari 2019 18:30

Läser just ett förslag i Aftonbladet som säger att man borde ge TV4 melodiefestivalen. Och jag vet inte om jag ska hålla med eller inte. 

Varför ska våra dyra Licenspengar skattepengar gå till detta spektakel. För dom pengarna som allt kostar skulle vi kunna få mycket bättre program. Dessutom har ju TV4 fena på att köra Talang, Let´s dance, Idol mm. 

Bara vi tänker på en sak ! Du och jag får betala spektaklet iallafall. Antingen via skatten eller via de varor vi köper. TV4 är en reklamkanal och livnär sig på reklamen. INTE PÅ PROGRAMMEN. Innebär att om du köper någonting som man gör reklam för så betalar du några ören för att TV¤ eller någon annan kanal visar TV för just dig. Det finns dock en hake. Det du betlalar i skatt ( max 1300 tror jag ) går ju helt och hållet till TV-program på något sätt. Det som reklamkanalerna får in går till TV-program OCH en vinst till respektive företag som äger kanalen. Därför ser du också betydligt billigare produktioner i dessa kanaler. Jag menar att t ex Ullared, Tunnelbanan, Postkodmiljonären, Farmen m fl inte kostar lika mycket som en djupt granskande dokumentär eller en stor teateruppsättning. 

Men vi får väl alla tro på våra egna gudar. 

Om förslaget att flytta Mellot till TV4 är bra? Jag vet faktiskt inte. Jag får ju stå för notan ändå. 

Av Pink Ozzy - 1 februari 2019 18:09

Nu räcker det! Återigen har en ryss befunnits dopad och måste lämna tillbaka sin guldmedalj från London-OS 2012. Denna gång var det höjdhopparen Ivan Ukhov. Vem det är? Jo, det är ju han som kom dyngrak och skulle hoppa höjd i en större tävling för ett 10-tal år sedan. Det visar sig nu att han var dopad. Och han är ju långt ifrån ensam. Det är ju många friidrottare som åkt dit. Förutom det finns det ju ett antal dopade idrottare i andra sporter. T ex skidor. För att få slut på eländet en gång för alla borde...- de resultat som de dopade idrottarna har gjort strykas- de bli av med alla medaljer- de bli av med alla pris, sponsor och reklampengar- landet de tävlar för stängas av och inte bara en enskild idrottare. Inte vid första tillfället kanske men vid t ex tredje.- de aldrig få tävla mer. Att som nu ge dom 2 år är ju larvigt. Det funkar ju inte. Innan vi har kommit så långt är all idrott spex. Man kan ju inte lita på någon egentligen. Jo, jag tror på Wassberg, Svan, Holm och ett gäng till, men det räcker ju inte. Pengarna inom idrotten har ju förstört alltihop. Och många av idrottarna som INTE dopat sig har sådana problem med kroppen och utanförskap så de super ner sig istället. Nej, det har gått på tok för långt. När man kan få nån miljon för att springa 10 sekunder eller ta några höjder i höjdhopp blir frestelsen för stor. Och är det inte frestelsen så är det påtryckningar från diverse förbund. Har du tänkt på att i stort sätt alla rekord i kastgrenarna är från 70 och och 90-talet?Har du tänkt på att Sverige och en del andra rena (?) länder plötsligt befinner sig i världstoppen igen? Vad beror det på? Att de rena länderna tränat bättre? Nej, för att det är svårare att fuska. Men jag är övertygad att det fuskas hej vilt idag också. Det är bara svårare och dyrare. Dessutom har kanske WADA inte kommit på det än. Men det kommer. Det som också skrämmer att det numera används mer anabola steroider av folk utanför tävlingsarenorna. På gym, i gäng och kriminell verksamhet!Det här är en farsot lika stor som miljöförstöringen.

Av Pink Ozzy - 1 februari 2019 11:53

Nu lovar SMHI 2 "snösmockor" ! ALLA som ska ut i trafiken nu och 2 dygn framåt ska veta om det. Det är deras skyldighet att kolla in väderleksrapporten när de ska ut i trafiken.
Innebär att om alla kollat vädret framöver borde inga olyckor p g a halka och snö hända. Men kommer det att bli så? Skulle inte tro det. Det kommer att ligga en hel del yrkeschaufförer och amatörer i diverse diken och runt träd och stolpar.
Ska jag vara ärlig så får dom skylla sig själv. Däremot tycker jag mycket synd om de som blir påkörda för att någon annan inte kört som man ska. För det glömmer väl många bort. Om man skadar sig själv och kvaddar bilen får man skylla sig själv, men om man lemlästar och kanske t o m sina medtrafikanter så är det fördjävligt.
Här själv kört bil i 45 år och dikat en gång när jag precis fått körkort och körde på sommardäck (som på den tiden var tillåtet). Jag körde ca 20 km/h och tappade koncentrationen för ett ögonblick. Då hade jag lyckats köra ca 5 mil och hade ca 300 meter kvar. Med lite hjälp fick vi snart upp bilen. Senat har jag blivit påkörd under isfri årstid vid 3 tillfällen varav jag befunnit mig i bilen en gång och då t o m stod still. Jag har harvat massor av mil i många bilar under åren men försökt köra som folk.
Därför tycker jag att jag har rätt att ställa krav på dig också. Kör som folk och efter väglaget. Att klaga på att det snöar eller var halt är ALDRIG en ursäkt.

Av Pink Ozzy - 1 februari 2019 11:39

Nu såg jag inte mer än du troligen gjorde genom att kolla på nätet. Jag har dessutom följt Tunnelbanan på Kanal 5. Den slutsats jag drar är att det för det första ska pratas om rasister. Men nej, vakterna är inga rasister. Det var en person som inte kunde visa upp biljett. Då ska hon ut. Sen ska det inte spela nån roll om hon är svårt, vit, med barn, utan barn. Hon får väl skylla sig själv. Att inte ha biljett och dessutom göra våldsamt motstånd och inte följa vaktens uppmaning gör henne ensam skyldig. Vakterna gör sitt jobb.
Men det kanske ska skrivas in i deras arbetsbeskrivning samt i tunnelbanans regler att om en sådan situation uppstår så ska vakterna stoppa tåget tills polis anländer och att personen som orsakar stopp i hela tunnelbanesystemet ska stå för alla kostnader.
För det får inte vara så att vakterna tas ur tjänst och riskerar åtal när de gör sitt jobb. I s f har utbildningen varit felaktig.

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Omröstning

Gillar du vintern?
 Nej, jag hatar skiten
 Ja, jag älskar vinter och snö
 Ja, om det finns lite snö
 Ja, om det finns mycket snö
 Jag åker till värmen över vintern
 Jag är glad att vi har 4 årstider

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20 21
22
23 24
25
26 27
28
<<< Februari 2019 >>>

Sök i bloggen

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards