Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Direktlänk till inlägg 23 februari 2019

Jag gillar inte Winnerbäck

Av Pink Ozzy - 23 februari 2019 09:51

Hörde Lars Winnerbäck på radion idag och fattar inte varför jag inte gillar honom. Han ligger ju i princip i samma fack som Lundell och andra bra låtskrivare och sångare. Jag försöker lyssna och lyssna men blir inte klokare. Nånstans missar jag det som är bra hos Winnerbäck. Men vad?

 
ANNONS
 
Göran

Göran

6 mars 2019 15:16

Det är väl tur att smaken är olika. Tänk så trist om det bara fanns dansband till exempel. Personligen tycker jag att Winnerbäck ibland skriver geniala texter (Ge "Söndermarken" en chans och gärna "Skolklockan" och "De sista drömmarna" också) Tycker dock inte riktigt att han platsar i samma division som min husgud nr 1 - Lundell.
Tre av mina barn kan prata i timmar om Håkan Hellström men honom är det jag som inte alls förstår mig på.
Men det är bra att han (och alla andra) finns så alla kan få sitt!
(Jag såg rubriken i marginalen när jag läste senaste inlägget. Därav att jag kommenterar gammalt inlägg...)

http://singelfarsan.bloggplatsen.se

Pink Ozzy

23 mars 2019 09:27

Det är ju det som är problemet. Han gör ibland skingra låtar och jag fattar inte varför jag inte gillar honom.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pink Ozzy - Torsdag 2 april 09:53

I dagens Aftonbladet kan man läsa om en manlig förälder som sökt upp en pedofil som arbetar på en typ av förskola. Han gick hem till honom och slog honom. Nu anmäls han. OK, jag förstår att vi har lagar som ska sköta om sånt, men jag hade garanterat...

Av Pink Ozzy - Torsdag 2 april 09:40

Sveriges största skidanläggningsföretag Skistar släcker ner fr o m i helgen. Andra har dock än så länge sagt att de kommer att ha öppet. Eftersom de inte har förstånd själva borde regeringen gå in och stänga alla anläggningar tills vidare. Läser ock...

Av Pink Ozzy - Onsdag 1 april 16:02

Det börjar kännas underligt. Att bara åka in till grannstan för att handla eller fika vill man inte gärna göra. Det rör sig också mindre folk ute. För någon vecka sedan hade en affär toapapper till extrapris. 3 paket med 6 rullar i varje för totalt...

Av Pink Ozzy - Onsdag 1 april 13:40

Såg Trolljägarna och blev skakad. Är en plus 60 och borde sett det mesta. Men icke. Hur fan kan vuxna män stöta på småtjejer? Och dessutom visa sina kukar i mobilen. Fattar inte det. Övergår mitt förstånd. Måste ju innebära att de har en psykisk ...

Av Pink Ozzy - Onsdag 1 april 11:54

Ringde för ett tag sedan 112 när jag hade en mycket vinglig lastbil framför mig. De bad mig följa bilen tills polisen fick ut en bil som kunde följa och stoppa lastbilen. Innebar totalt ca x mil och jag ansåg att 40 kronor milen var en skälig ersätt...

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20 21
22
23 24
25
26 27
28
<<< Februari 2019 >>>

Sök i bloggen

Kategorier

Följ bloggen

Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Blogkeen
Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se