Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Alla inlägg under januari 2019

Av Pink Ozzy - Lördag 19 jan 12:49

Vad är det för fel på Bianca Ingrosso? Eller rättare skrivet, vad är det för fel på alla som tydligen hatar henne? Hatar kan man väl bara göra någon som gjort någon illa eller gör rent idiotiska saker, som t ex Trump eller våldtäktsmän.
Eller är det helt enkelt så att den svenska avundsjukan slagit till? Hon är ju rätt snygg, även om det inte är min typ. Hon tjänar tydligen sina egna pengar också så hon ligger ju ingen till last.
Äh, alla ni som skickar hat på ett eller annat sätt, ge fan i det. Lägg ner helt enkel . Det är ju bara larv. Tjejen har sin stil och det har hon rätt i. Alla har vi vår stil och det vill ju vi ha rätt till också .
Skicka anonyma hatgrejer är dessutom så djävla fegt.

ANNONS
Av Pink Ozzy - Fredag 18 jan 19:25

Tittar på kanal 11 och outsiders. Man visar upp en pappa som tränar upp sin tvåårige son att bli en tennisstjärna, en pappa som tror att hans dotter på 11-12 år ska bli en superstjärna och en kille på ca 12 där föräldrarna tror att barnet ska bli en stpr stjärna. Helheten gör mig spyfärdig. Det är så djävla osmakligt. Jag är rädd för att dessa barn tappar sin barndom och senare blir "barn" som drogar ner sig för att verkligheten hinner ikapp dom.
Jag önskar barnen lycka till, men är ledsen över att pengar ska gå ut över föräldrarnas lycka.

ANNONS
Av Pink Ozzy - Fredag 18 jan 19:15

Katarina Frostensson som medverkat till det akademien idag är, den spillra var en gång. Akademien och hon har nu kommit överens om att hon ska lämna sin plats till förfogande - mot nästan 13000 per månad livet ut. Dessutom ingår någon form av fri lägenhet också. Det är vid sådana tillfällen jag blir förbannad. Frostensson har starkt bidragit till att akademien är just den spillra den en gång var, så varför ska hon ha någon ersättning? Det är ju inte vilka pengar som helst utan våra skattepengar man leker med. Att sitta i akademien trodde jag var ett hedersuppdrag med folk som har ett kall och en heder, men glöm det. Akademien tycks vara ett gäng som älskar sig själv och varandra mer än några andra.
Men det är inte det värsta, utan att jag funderar på om akademien eller vissa ledamöter tar emot förmåner från författare eller dess förläggare. Och i s f är frågan om vi fått rätt nobelpristagare....

Av Pink Ozzy - Fredag 18 jan 11:13

Jaha, då fick vi äntligen en ny regering. Men, men, det kommer att bli ett djävla kacklande i 3,5 år och inte mycket gjort. Alla partier kommer att kacka som små kycklingar på tuppen i hönsgården. 

Men i det stora hela är det bleklämmande på många sätt. Har pratat med folk, twittrat med dom o s v och det är grymt att se hur okunnig folk är i politik och ändå röstar de. Fick man ta ett "röstkörkort" fick väl inte mer än 10% rösta. Vore kanske lika bra de. 

Allt som t ex borde startats upp under Alliansåren, men som de sket i p g a alla skattelättnader så ger de nu sossarna skulden för t ex brist i vård, polis, ordning, våldtäkter mm. Vården är ju dessutom delvis regionernas ( ja det heter ju inte landsting längre ) ansvarsområde. Tycks dock inte alla har fattat. Dessutom tar det ett antal år att utbilda poliser, läkare och lärare. Inget man kan snabbfixa under en regeringsperiod. Men så blir det när folk inte läser på. Då röstar man t o m på ett parti som skulle vara en ren katastrof för Sverige. Men så långt tänker tyvärr inte alla. 

Och varför inte ge politikerna gula och röda kort. Har man ljugit eller avsiktligt förvanskat sanningen får man gult kort och efter 3 gula kort fick man vara totalt tyst i 1 månad. Upprepas det blir det 2 månader, os v. Fan så tyst det skulle bli. Satte t ex på radion och kom in precis när lilla Annie Lööf pratade. Under denna enda minut ljög hon och förvanskade sanningen 4 gånger. UNDER 1 MINUT ! Då ska man fan ha rött direkt. 

Av Pink Ozzy - Fredag 18 jan 10:13

Finns det något mer förhatligt än glasögon? Spelar ingen roll när på dygnet, så är glasögonen fulla av damm eller så sitter det ett finger mitt i synfältet. Det börjar redan på morgonen. Om det så är det sista du tvättar på kvällen så nog är dom dammiga på morgonen. Nej, vi har det inte smutsigt hemma, tvärtom. Vi moppar mitt i veckan och dammsuger varje helg. Dessutom skakas mattorna minst en gång i månaden och sängarna dammsugs mycket omsorgsfullt och noga. Men det hjälper inte allt drar sig till mina glasögon.
Jo, jag har provat med linser, men det fungerade inte. Hade för lite tårvätska. Så det är väl bara att fortsätta att göra rent dom ett antal gånger per dag.

Av Pink Ozzy - Torsdag 17 jan 10:42

Ser dagligen lastbilar som kanat av vägen. I morse hörde jag dessutom på radion att en lastbil kört mycket nära framförvarande bil.
Även många personbilar krockar och kör in i både räcke och dike.
Men hallå, har ni körkort?
Igår snöade det i östra Svealand och följde av regn. Tempen gick från några minusgrader till plus för att senare åter hamna på minus. ÄR DET DÅ KONSTIGT ATT DET BLIR HALT?
Dom som inte kör tillräckligt sakta och därför kör av vägen, in i mitträcket, in i en bil eller orsakar någon annan skada ska FAN INTE HA KÖRKORT.
Du som inte kan köra i dåligt väglag ska låta bilen stå. Jag har haft körkort i 45 år och kört massor av mil både vinter som sommar, på is och snö har aldrig krockat. Däremot blivit påkörd 3 gånger varav jag vid 2 tillfällen inte ens var i bilen. Har även haft inbrott 3 gånger i mina bilar. OCH kört på en hare, men lite spill får man räkna med.
Så alla ni som är ute och kör. Skyll inte på halka eller snö, skyll er själva.

Av Pink Ozzy - Torsdag 17 jan 10:31

Engelsmän är ett konstigt folk. De tror att de är lite finare i kanten, dricker sitt te och spretar ut med lillfingret.
Men tittar man sedan på en debatt i underhuset så är är dom ytterst respektlösa. Gapar, skriker och buar åt talaren. Är ju så ociviliserad det bara kan bli.
Utöver det har de massor av konstiga idéer. Mäter i tum till exempel. Sen har dom sina pund och Stone mm i s f kilo.
I London måste taxibilarna se ut på ett visst sätt.
Och ska drottningen ta sig från slottet till en annan del av London måste hon be om lov hos den som är någon form av borgmästare i den stadsdelen.
Sen dricker de sin Pimms. Fråga mig inte vad det är, men smakar lite avslagen Cola, julmust och sprit. För att inte tala om deras mörka öl. Fy fan så äckligt. Fick 2 burkar en gång. Gick i 2 timmar i solen på Kanarieöarna. När man öppnade burken skulle en liten kapsel öppnas i burken. Fråga inte varför. Törstig som fan satte jag burken till munnen och hällde i mig vätskan (nej, detta är fan i mig inte öl). Jag bara sprutade den rakt ut i gatan. Det var bland det äckligaste jag testat.
Så med tanke på det och mycket annat ska det bli skönt att dom kör sitt Brexit och stannar på ön. Enda nackdelen skulle väl vara att de drar med sig skottarna och deras whisky.

Av Pink Ozzy - Torsdag 17 jan 10:18

Den som uppfann Skogaholmslimpan måste ha varit en smart fan. Han har uppfunnit en limpa (jag vill inte kalla det bröd) som för det första är söt, för det andra lättäten och för det tredje inte mättande. Så sammantaget är det som chips. Börjar man äta kan man inte sluta. Man bara stoppar i sig.
Om man istället låter frugan göra en riktig limpa på surdeg och x antal fröer mm så blir man proppmätt på 2 mackor.
Så skippa limpan och gör eget bröd istället. Det tjänar både du och din mage på.

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2019
>>>

Sök i bloggen

Kategorier

Följ bloggen

Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Blogkeen
Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se