Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Direktlänk till inlägg 14 januari 2019

Glashalt är glashalt

Av Pink Ozzy - Måndag 14 jan 09:57

Förstår inte folk. Jag måste ju utgå ifrån att alla som kör bil har körkort, även om jag vet att det tyvärr inte förhåller sig så. Jag måste även tro att alla som sätter sig i en bil först kollar vilken väderlek det är och eller kan bli, även om jag ser att så inte är fallet.
Väderlekstjänsten har varnat i 2 dagar om kraftig halka och klass 2-varnat om glashala vägar. SMHI menade att de som inte måste ut ska stanna inne. Men trots det kör en massa fordon/förare runt på våra vägar i ishalkan precis som om det vore den finaste sommardagen.
Och det är ju ingen engångsföreteelse. Nej, det händer varenda vinter och t o m flera gånger från oktober till mars och många tycks bara skita i alla varningar.
På något vis borde försäkringsbolagen engagera sig mer och följa upp olyckorna. Det ska inte vara meningen att vi som tar SMHI:s varningar på allvar ska betala dessa idioters skador. Och nu säger jag inte någonting om de som blir påkörda utan de som orsakar olyckan. Om du kör i 30 och någon mötande får sladd när han kör i 100 bör ju denne även stå för dina kostnader.
Det är så sjukt dåligt att inte respektera halkan dessa dagar. Det är snudd på att inte vara simkunnig och ställer sig högst upp i hopptornet på 10 meter och hoppar ut utan att vara simkunnig. Så djävlar sjukt och respektlöst mot alla andra trafikanter, inklusive dom du kanske har i din egen bil.
SKÄRPNING !

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pink Ozzy - Onsdag 23 jan 10:12

Tänk att det finns ungdomar som har ett sånt och genuint intresse och som viger sitt liv åt detta. Greta Thunberg är en sådan person. En tjej på 15 år med kända föräldrar, vilket hon nog inte bryr sig så mycket om. Hon har bestämt sig. Hon är påläst ...

Av Pink Ozzy - Onsdag 23 jan 10:01

Veganer består av såväl vettiga människor som rena idioter. Om vi tar idioterna först så är det dom som släpper ut minkar, slår ihjäl kaniner mm. Rena vansinnesdåd. Hade jag möjligheten att få fast någon och döma den personen skulle jag antingen släp...

Av Pink Ozzy - Måndag 21 jan 10:21

Har just nu att göra med en kommungubbe i ett ärende. man blir ju smått förskräckt. Det har inte hänt något sen 60-talet. Med de menar jag det ordspråk som säger att om du inte platsar på den privata marknaden får du alltid jobb på kommunen. Något so...

Av Pink Ozzy - Måndag 21 jan 09:12

Följer Hemnet och några andra sidor dagligen och ser nu att hemnet bluffar på sina sidor. Hus kan plötsligt försvinna för att någon måndag poppa upp igen och då kan det stå att huset stått på hemnet i 3 dagar. För det första har dom "glömt" att de st...

Av Pink Ozzy - Söndag 20 jan 14:21

Under en längre tid har nu förstörelse, rån, eldning av bilar mm accelererat och NU RÄCKER DET ! Nu tar jag saken i egna händer. Kommer vissa kvällar att befinna mig i betongen och ser jag något får den smaka av batongen. Stannar den frivillig och er...

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2019
>>>

Sök i bloggen

Kategorier

Följ bloggen

Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Blogkeen
Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se