Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Direktlänk till inlägg 13 januari 2019

Vänsterpartiet har hedern kvar

Av Pink Ozzy - Söndag 13 jan 14:34

Man kan ju tycka att #Vänsterpartiet borde rösta för Löfvén för att på så vis utesluta den ultrablåbrun sidan. Samtidigt tycks V har hedern kvar. Om någon har något emot mig och är t o m så dum så han sätter det på pränt så skulle det nog mycket till för att jag skulle rösta på hen.
Som det ser ut nu när man läser om överenskommelsen så ser man ju att C och L har fått igenom betydligt mer än deras valresultat förtjänar. Det enda Löfvén tyck få är statsministerposten. Frågan är vad vi väljare tycker om det?
Blir det nu ett extraval? Ja, kanske. Möjligheterna ändrar sig ju timme för timme. Undrar om Löfvén inte borde gett upp tidigare och gett C och L skulden för det. Blir det ett extraval kommer SD och V kapa åt sig några procent till. Mp som bara flutit med och överhuvudtaget inte profilerat sig åker ur och kan göra sällskap med Liberalerna som velat åt alla möjliga håll och tycks inte ha en klar linje ens inom partiet. Centern kan både vinna och förlora på ett eventuellt extraval. Lööf har ju visat att hon kan förhandla för Centern , eller inte. Jag menar att om man förhandlar bra så ska du komma i mål. Det gör kanske inte den här konstellationen. Kd och M har ju nästintill stängt dörrarna till C och L, så hur de har tänkt sig att få till stånd en framtida majoritet kan man ju undra. Eller har de redan nu en tanke på att beblanda sig med SD? Detta skulle i s f bli lite komiskt. En koalition mellan kristna, höginkomsttagare och lågavlönade invandrarhatare. Vilken röra!
Men du Jonas, låt det gå till ett extraval så får vi se om vi får någon regering innan semestern. Och framförallt får vi se vad folk tycker om en blåbrun regering som tar från de fattiga och ger till de rika.
Behåll er heder Vänstern.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pink Ozzy - Onsdag 23 jan 10:12

Tänk att det finns ungdomar som har ett sånt och genuint intresse och som viger sitt liv åt detta. Greta Thunberg är en sådan person. En tjej på 15 år med kända föräldrar, vilket hon nog inte bryr sig så mycket om. Hon har bestämt sig. Hon är påläst ...

Av Pink Ozzy - Onsdag 23 jan 10:01

Veganer består av såväl vettiga människor som rena idioter. Om vi tar idioterna först så är det dom som släpper ut minkar, slår ihjäl kaniner mm. Rena vansinnesdåd. Hade jag möjligheten att få fast någon och döma den personen skulle jag antingen släp...

Av Pink Ozzy - Måndag 21 jan 10:21

Har just nu att göra med en kommungubbe i ett ärende. man blir ju smått förskräckt. Det har inte hänt något sen 60-talet. Med de menar jag det ordspråk som säger att om du inte platsar på den privata marknaden får du alltid jobb på kommunen. Något so...

Av Pink Ozzy - Måndag 21 jan 09:12

Följer Hemnet och några andra sidor dagligen och ser nu att hemnet bluffar på sina sidor. Hus kan plötsligt försvinna för att någon måndag poppa upp igen och då kan det stå att huset stått på hemnet i 3 dagar. För det första har dom "glömt" att de st...

Av Pink Ozzy - Söndag 20 jan 14:21

Under en längre tid har nu förstörelse, rån, eldning av bilar mm accelererat och NU RÄCKER DET ! Nu tar jag saken i egna händer. Kommer vissa kvällar att befinna mig i betongen och ser jag något får den smaka av batongen. Stannar den frivillig och er...

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2019
>>>

Sök i bloggen

Kategorier

Följ bloggen

Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Blogkeen
Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se