Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Direktlänk till inlägg 13 januari 2019

Frötider

Av Pink Ozzy - Söndag 13 jan 10:23

Nu börjar det så sakta att bli frötider. Satt i helgen och skrev namn på små plaststickers så jag vet vilka frön jag sätter i vilka krukor. Min tanke de senaste åren att minska ner har resulterat i en stark uppgång av antalet olika fröer. Sen återstår det att se vad som kommer upp. Allt kommer, av olika anledningar, inte upp.
Har t ex aldrig fått kläm på frön som ska kylas ner eller täckas med t ex perlit. Sedan har jag köpt frön av Wish som troligen bara är skit. Provodlat 6 sorter och 5 kom aldrig upp. Den sjätte dog efter 2 veckor. Ingen bild eller bruksanvisning heller. De kan i princip lägga vilka frön som helst i påsarna. Klaga går ju inte hos Wish som du kan hos affärer i Sverige.
Sen har jag plockat med mig diverse frön från olika länder genom åren som jag också brukar testa. En del blir riktigt bra.
Men året kommer förhoppningsvis att blomma med massor av tulpaner, narcisser, krokusar, mm. Satte över 200 nya lökar nyligen. Jo då, allt går med kofot och korp ( gammalt verktyg ).
Så bara det blir lite tid över ska jag så de första frön som blir fuchsior, chili och paprika samt kanske något mer också.
Blir ett spännande år om vädret blir bra.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pink Ozzy - Onsdag 23 jan 10:12

Tänk att det finns ungdomar som har ett sånt och genuint intresse och som viger sitt liv åt detta. Greta Thunberg är en sådan person. En tjej på 15 år med kända föräldrar, vilket hon nog inte bryr sig så mycket om. Hon har bestämt sig. Hon är påläst ...

Av Pink Ozzy - Onsdag 23 jan 10:01

Veganer består av såväl vettiga människor som rena idioter. Om vi tar idioterna först så är det dom som släpper ut minkar, slår ihjäl kaniner mm. Rena vansinnesdåd. Hade jag möjligheten att få fast någon och döma den personen skulle jag antingen släp...

Av Pink Ozzy - Måndag 21 jan 10:21

Har just nu att göra med en kommungubbe i ett ärende. man blir ju smått förskräckt. Det har inte hänt något sen 60-talet. Med de menar jag det ordspråk som säger att om du inte platsar på den privata marknaden får du alltid jobb på kommunen. Något so...

Av Pink Ozzy - Måndag 21 jan 09:12

Följer Hemnet och några andra sidor dagligen och ser nu att hemnet bluffar på sina sidor. Hus kan plötsligt försvinna för att någon måndag poppa upp igen och då kan det stå att huset stått på hemnet i 3 dagar. För det första har dom "glömt" att de st...

Av Pink Ozzy - Söndag 20 jan 14:21

Under en längre tid har nu förstörelse, rån, eldning av bilar mm accelererat och NU RÄCKER DET ! Nu tar jag saken i egna händer. Kommer vissa kvällar att befinna mig i betongen och ser jag något får den smaka av batongen. Stannar den frivillig och er...

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2019
>>>

Sök i bloggen

Kategorier

Följ bloggen

Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Blogkeen
Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se