Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Direktlänk till inlägg 12 januari 2019

Vi vuxna måste ta vårt ansvar

Av Pink Ozzy - Lördag 12 jan 14:53

På vår ort händer just nu väldigt mycket, men fel saker. Fönster krossas, däck skärs upp, barn rånas på kläder o s v.
Så just en tråd på Facebook och blev förbannad. Massa vuxna beklagar sig. Främst över däcken, för det är ju deras. Glasrutorna skiter man i för de tillhör på ett eller annat sätt kommunen. Att vi måste betala dom via skatt och försäkring tycks ingen fundera över.
Inte heller att barn tar efter dom vuxna. Det är 30 km i nästan hela byn, något som många skiter i. Det finns en stor parkering utanför det fåtal affärer som finns i byn. Trots det envisas några "vuxna" med att alltid parkera på de ca 15 meter som kallas rastplats och där all annan parkering är förbjuden . Nu senast gjorde några "vuxna" sig lustig över om man ska köra medurs eller moturs på ovan nämnda parkering .
Såg sedan att någon irriterade sig över att just dessa vuxna inte uppför sig som förebilder. Då svarar någon som troligen är mellan 50 och 70 att han inte vill vara nån förebild. Vaddå " inte vill" ? Det är alla vuxnas skyldighet att vara förebilder. Hur svårt kan det vara?
Eller ska vi kanske införa en armbindel med texten "VUXET BARN"?

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pink Ozzy - Onsdag 23 jan 10:12

Tänk att det finns ungdomar som har ett sånt och genuint intresse och som viger sitt liv åt detta. Greta Thunberg är en sådan person. En tjej på 15 år med kända föräldrar, vilket hon nog inte bryr sig så mycket om. Hon har bestämt sig. Hon är påläst ...

Av Pink Ozzy - Onsdag 23 jan 10:01

Veganer består av såväl vettiga människor som rena idioter. Om vi tar idioterna först så är det dom som släpper ut minkar, slår ihjäl kaniner mm. Rena vansinnesdåd. Hade jag möjligheten att få fast någon och döma den personen skulle jag antingen släp...

Av Pink Ozzy - Måndag 21 jan 10:21

Har just nu att göra med en kommungubbe i ett ärende. man blir ju smått förskräckt. Det har inte hänt något sen 60-talet. Med de menar jag det ordspråk som säger att om du inte platsar på den privata marknaden får du alltid jobb på kommunen. Något so...

Av Pink Ozzy - Måndag 21 jan 09:12

Följer Hemnet och några andra sidor dagligen och ser nu att hemnet bluffar på sina sidor. Hus kan plötsligt försvinna för att någon måndag poppa upp igen och då kan det stå att huset stått på hemnet i 3 dagar. För det första har dom "glömt" att de st...

Av Pink Ozzy - Söndag 20 jan 14:21

Under en längre tid har nu förstörelse, rån, eldning av bilar mm accelererat och NU RÄCKER DET ! Nu tar jag saken i egna händer. Kommer vissa kvällar att befinna mig i betongen och ser jag något får den smaka av batongen. Stannar den frivillig och er...

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2019
>>>

Sök i bloggen

Kategorier

Följ bloggen

Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Blogkeen
Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se