Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Direktlänk till inlägg 10 januari 2019

Den kända kändisen

Av Pink Ozzy - Torsdag 10 jan 10:17

Genom åren har vi hört det hundratals gånger. Känd TV-profil, Kulturprofilen, Idrottare på landslagsnivå eller bara de hemliga små killarna som krossar rutor i nån by. Alltid detta hemlighetsmakeri. OK, är någon oskyldig förstår jag det, men de andra....
Genom åren har ju några kändisar framträtt och berättat om sitt supande eller kokainsniffande. Fel i sak, men heder åt dom så inte alla misstänks. Och visst blir man förbannad, men det går över.
Att inte framträda är däremot så djävla fegt. Att sedan överklaga domar där du trots allt är skyldig är också djävligt fegt.
Jag förstår att media håller tyst innan dom faller eftersom det ju kan vara fel person. När dock domen fallit borde dock media namnge personen för att få bort alla spekulationer.
Att vara rakryggad och stå för sitt som t ex Sjöberg , Nylander, Körberg, Persbrandt m fl gjort gör bara att jag idag respekterar dom ändå. De är i varje fall ärliga och ger inte sken av att de är oskyldiga så att en hel kår misstänkliggörs.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pink Ozzy - Onsdag 23 jan 10:12

Tänk att det finns ungdomar som har ett sånt och genuint intresse och som viger sitt liv åt detta. Greta Thunberg är en sådan person. En tjej på 15 år med kända föräldrar, vilket hon nog inte bryr sig så mycket om. Hon har bestämt sig. Hon är påläst ...

Av Pink Ozzy - Onsdag 23 jan 10:01

Veganer består av såväl vettiga människor som rena idioter. Om vi tar idioterna först så är det dom som släpper ut minkar, slår ihjäl kaniner mm. Rena vansinnesdåd. Hade jag möjligheten att få fast någon och döma den personen skulle jag antingen släp...

Av Pink Ozzy - Måndag 21 jan 10:21

Har just nu att göra med en kommungubbe i ett ärende. man blir ju smått förskräckt. Det har inte hänt något sen 60-talet. Med de menar jag det ordspråk som säger att om du inte platsar på den privata marknaden får du alltid jobb på kommunen. Något so...

Av Pink Ozzy - Måndag 21 jan 09:12

Följer Hemnet och några andra sidor dagligen och ser nu att hemnet bluffar på sina sidor. Hus kan plötsligt försvinna för att någon måndag poppa upp igen och då kan det stå att huset stått på hemnet i 3 dagar. För det första har dom "glömt" att de st...

Av Pink Ozzy - Söndag 20 jan 14:21

Under en längre tid har nu förstörelse, rån, eldning av bilar mm accelererat och NU RÄCKER DET ! Nu tar jag saken i egna händer. Kommer vissa kvällar att befinna mig i betongen och ser jag något får den smaka av batongen. Stannar den frivillig och er...

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2019
>>>

Sök i bloggen

Kategorier

Följ bloggen

Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Blogkeen
Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se