Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Direktlänk till inlägg 9 januari 2019

Finns Liberalerna kvar efter nästa val?

Av Pink Ozzy - Onsdag 9 jan 19:37

Nu blir det intressant. Det återstår bara dagar innan det ska röstas på S eller M. Och nu tycks L och C har diverse problem. De vill ha garantier från M att SD inte får något att säga till om . Jag förstår deras oro. För några år sedan gjordes en s k decemberuppgörelse . Den rev dom sedan upp. Så de vet ju nu att en uppgörelse inom Alliansen inte är så mycket värd. Röstar dom fram Kristensson så måste de få stöd från SD eller hämta stöd från de rödgröna. Och röstar de på de rödgröna så blir det väl ett rätt dåligt samarbete tycker jag.
Dessutom vet ju inte L vad de vill. Men det är ju enkelt att räkna ut . Röstar de rödgrön så lever de till nästa val. Röstar de M så kommer svekdebatten om att de lutar sig mot SD. Och blir det ingetdera så får vi ett extraval. Som jag ser det kommer Liberalerna ha ytterst svårt att överleva nästa val, när nu det bli. Men L kommer nog ha ytterst svårt att övertyga minst 4% av väljarkåren att rösta på dom vid nästa val

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pink Ozzy - Onsdag 23 jan 10:12

Tänk att det finns ungdomar som har ett sånt och genuint intresse och som viger sitt liv åt detta. Greta Thunberg är en sådan person. En tjej på 15 år med kända föräldrar, vilket hon nog inte bryr sig så mycket om. Hon har bestämt sig. Hon är påläst ...

Av Pink Ozzy - Onsdag 23 jan 10:01

Veganer består av såväl vettiga människor som rena idioter. Om vi tar idioterna först så är det dom som släpper ut minkar, slår ihjäl kaniner mm. Rena vansinnesdåd. Hade jag möjligheten att få fast någon och döma den personen skulle jag antingen släp...

Av Pink Ozzy - Måndag 21 jan 10:21

Har just nu att göra med en kommungubbe i ett ärende. man blir ju smått förskräckt. Det har inte hänt något sen 60-talet. Med de menar jag det ordspråk som säger att om du inte platsar på den privata marknaden får du alltid jobb på kommunen. Något so...

Av Pink Ozzy - Måndag 21 jan 09:12

Följer Hemnet och några andra sidor dagligen och ser nu att hemnet bluffar på sina sidor. Hus kan plötsligt försvinna för att någon måndag poppa upp igen och då kan det stå att huset stått på hemnet i 3 dagar. För det första har dom "glömt" att de st...

Av Pink Ozzy - Söndag 20 jan 14:21

Under en längre tid har nu förstörelse, rån, eldning av bilar mm accelererat och NU RÄCKER DET ! Nu tar jag saken i egna händer. Kommer vissa kvällar att befinna mig i betongen och ser jag något får den smaka av batongen. Stannar den frivillig och er...

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2019
>>>

Sök i bloggen

Kategorier

Följ bloggen

Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Blogkeen
Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se