Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Direktlänk till inlägg 9 januari 2019

Farmen 2019

Av Pink Ozzy - Onsdag 9 jan 13:50

Tycks vara ett större antal veklingar på Farmen i år än tidigare. Men vi får väl se. En kille har redan lämnat efter 2 dagar och " trodde inte att det var så hårt och längtade hem". Vad är det för pajas och vem har castat honom överhuvudtaget. En annan äldre kvinna har tydligen blivit biten av bromsar och hela benen är röda. Men varför har hon inte passande kläder med sig då?
Det tog i år bara 2 dar innan cirkusen var igång. Nog borde man kunna förvänta sig lite bättre sammanhållning så här i början. Jag har ju inte ens lärt mig namnen.
Men några har ju visat upp sig redan.
Stina som nu är storbonde är skitsnygg och smartare än hon ger sken av.
Masha borde nog aldrig sökt till Farmen. Hon tycks ju ha noll koll.
Emelie har gett sig titeln försäljningschef. Undrar verkligen var.
Kim är stark som fan och blir nog svår att slå ut. I varje fall i styrkegrenarna.
Göran en lite sur pensionär. Borde ju kunna en del.
Resten får vi väl se vad som händer med. Men så här i början ser det ut som två grupper. I den ena är det dom som fattat det hela och i den andra dom som nog kommer att fatta rätt snart att det inte är en lekstugan

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pink Ozzy - Onsdag 23 jan 10:12

Tänk att det finns ungdomar som har ett sånt och genuint intresse och som viger sitt liv åt detta. Greta Thunberg är en sådan person. En tjej på 15 år med kända föräldrar, vilket hon nog inte bryr sig så mycket om. Hon har bestämt sig. Hon är påläst ...

Av Pink Ozzy - Onsdag 23 jan 10:01

Veganer består av såväl vettiga människor som rena idioter. Om vi tar idioterna först så är det dom som släpper ut minkar, slår ihjäl kaniner mm. Rena vansinnesdåd. Hade jag möjligheten att få fast någon och döma den personen skulle jag antingen släp...

Av Pink Ozzy - Måndag 21 jan 10:21

Har just nu att göra med en kommungubbe i ett ärende. man blir ju smått förskräckt. Det har inte hänt något sen 60-talet. Med de menar jag det ordspråk som säger att om du inte platsar på den privata marknaden får du alltid jobb på kommunen. Något so...

Av Pink Ozzy - Måndag 21 jan 09:12

Följer Hemnet och några andra sidor dagligen och ser nu att hemnet bluffar på sina sidor. Hus kan plötsligt försvinna för att någon måndag poppa upp igen och då kan det stå att huset stått på hemnet i 3 dagar. För det första har dom "glömt" att de st...

Av Pink Ozzy - Söndag 20 jan 14:21

Under en längre tid har nu förstörelse, rån, eldning av bilar mm accelererat och NU RÄCKER DET ! Nu tar jag saken i egna händer. Kommer vissa kvällar att befinna mig i betongen och ser jag något får den smaka av batongen. Stannar den frivillig och er...

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2019
>>>

Sök i bloggen

Kategorier

Följ bloggen

Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Blogkeen
Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se