Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Direktlänk till inlägg 6 januari 2019

Att neka läkare med utländsk härkomst

Av Pink Ozzy - Söndag 6 jan 10:09

Läser att det finns folk som nekar utländska läkare att hjälpa dom utan att de kräver svenska läkare. 

Hur dum får man bli? Jag har under senare år tvärtom begärt utländska läkare där det här varit möjligt och de har varit av yppersta klass. Mycket bra och noggranna. Rumänien, Spanien, Syrien. Det spelar ingen roll. Till skillnad mot trötta svenska läkare vill de med utländsk härkomst verkligen visa att de duger. Och de duger alldeles utmärkt. 

Så att neka att bli behandlad av vilken läkare det nu råkar bli är förlegad trams.

Hur gör dom ifall de blir sjuka i t ex Spanien? Min fru har varit tvungen att uppsöka sjukvården på några kanarieörar vid flera tillfällen och av olika orsaker. När hon sen kommer till en svensk läkare för efterkontroll säger de alltid att hon har fått bättre vård än hon skulle ha fått i Sverige. 

Så alla ni som vägrar  utländska läkare. Sluta upp med larvet, ni kommer förr eller senare att få vänja er i varje fall. Vi är ett mångkulturellt land och det ska vi vara stolta över. 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pink Ozzy - Onsdag 23 jan 10:12

Tänk att det finns ungdomar som har ett sånt och genuint intresse och som viger sitt liv åt detta. Greta Thunberg är en sådan person. En tjej på 15 år med kända föräldrar, vilket hon nog inte bryr sig så mycket om. Hon har bestämt sig. Hon är påläst ...

Av Pink Ozzy - Onsdag 23 jan 10:01

Veganer består av såväl vettiga människor som rena idioter. Om vi tar idioterna först så är det dom som släpper ut minkar, slår ihjäl kaniner mm. Rena vansinnesdåd. Hade jag möjligheten att få fast någon och döma den personen skulle jag antingen släp...

Av Pink Ozzy - Måndag 21 jan 10:21

Har just nu att göra med en kommungubbe i ett ärende. man blir ju smått förskräckt. Det har inte hänt något sen 60-talet. Med de menar jag det ordspråk som säger att om du inte platsar på den privata marknaden får du alltid jobb på kommunen. Något so...

Av Pink Ozzy - Måndag 21 jan 09:12

Följer Hemnet och några andra sidor dagligen och ser nu att hemnet bluffar på sina sidor. Hus kan plötsligt försvinna för att någon måndag poppa upp igen och då kan det stå att huset stått på hemnet i 3 dagar. För det första har dom "glömt" att de st...

Av Pink Ozzy - Söndag 20 jan 14:21

Under en längre tid har nu förstörelse, rån, eldning av bilar mm accelererat och NU RÄCKER DET ! Nu tar jag saken i egna händer. Kommer vissa kvällar att befinna mig i betongen och ser jag något får den smaka av batongen. Stannar den frivillig och er...

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2019
>>>

Sök i bloggen

Kategorier

Följ bloggen

Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Blogkeen
Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se