Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Alla inlägg under december 2018

Av Pink Ozzy - 11 december 2018 17:38

Årets julkalender är en av de bättre. Nåja, historien är väl sådär och vissa avsnitt är lite sega, MEN, de två barnen hos familjen Storm är ju helt otroligt bra. Sällan barn spelar så fantastiskt bra och naturligt. Själv är inte själva historien behållningen, men dess 2 kan nog bli riktigt bra skådespelare om de vill det en dag.

ANNONS
Av Pink Ozzy - 11 december 2018 17:33

Den svenska riksdagen börjar mer och mer likna en sandlåda av jätteformat. Nu finns det en stor risk att M+Kds budget råder under ett år och att det sedan kan ta 3-4 år att reda ut skiten de ställt till med. Så vi kommer troligen att ha en budget, men ingen egentlig regering. Fru Lööf fick ju hjärnblödning igår och hoppade av i 11e timmen. Vi får verkligen hoppas att väljarna kommer ihåg detta när de ska rösta i extreavalet.
Så m a o så fortsätter fjanteriet ett tag till.....

ANNONS
Av Pink Ozzy - 11 december 2018 17:26

Fr o m 1 juli utökas rökförbudet till att även gälla uteserveringar, perrongen, busshållplatser mm. Härligt. Äntligen behöver man ibte kolla vindriktningen när man ska äta ute eller stå på en perrong, även om det oftast har löst sig. Bäst är det dock vid busshållpkatser där fökare gärna står i centrum. Vad det gäller uteserveringar är det trist att när en slutar att röka så startar nästa. På kryssningsbåtarna till Åland är det sedan länge förbjudet och det har blivit en otrolig skillnad på luften.
Äntligen en lag som är positiv.

Av Pink Ozzy - 11 december 2018 10:25

Finns en gammal etikettsregel som säger att kvinnor inte bör överglänser värdinnan. Så om vi ser drottningen som värdinna på Nobelfesten så är det en ren skam att Sara Danius virar in sig i 25 meter knallorange tyg och tassar ner för trapporna i stadshuset. När hon nu ändå har den dåliga smaken att överhuvudtaget komma till Nobelfesten bör hon åtminstone hålla en ytterst låg profil. Detta uppträdande säger en hel del om akademien och Sara Danius och föranleder mig att hoppas att akademien läggs ner helt i sitt nuvarande skick.

Av Pink Ozzy - 11 december 2018 10:20

Nu har polisen get buset en julklapp. Brott under 5000 kronor utreds inte mer detta år. P g a resursbrist så kommer polisen inte att utreda bedrägerier, stölder av mobiler som betingar ett värde under 5000 kr. Innebär väl i praktiken att var och en kan gå in i olika affärer, ta för sig och springa ut. Polisen kommer ändå inte att komma.
Hör ni hur vansinnigt det låter? Men detta är Sverige anno 2018.

Av Pink Ozzy - 10 december 2018 10:53

Centern säger tydligen nej till S-regering. Det är så djävla dåligt. Lööf ser på opinionssiffror och tror att hon kommer att göra ifrån sig bättre i ett extraval. Hon går ut nu igen och säger att det är fel på alla andra utom hon själv. Moderater, Sverigedemokrater, Vänsterpartiet, sossar, ja alla tycks det vara fel på utom fru Lööf. Nej, det har tydligen inte slagit henne att det är henne det är fel på. Hon tycks ha minimal vilja att samarbeta med alla. Nu när media går ut och säger att hon kommer att ställas inför en svekdebatt så hoppar hon av överläggningarna.
Vore det inte bättre att skippa larvet nu och se till att vi har en regering?

Av Pink Ozzy - 10 december 2018 10:39

10 december. Nobeldagen. Den dag på året då sociteten kan frossa tillsammans med kungen och andra potentater och de som inte har råd kan kolla på TV. Själv gör jag ingetdera. Själva priset sätter ju Sverige på kartan, men middagen skiter jag fullständigt i. Att sitta där i flera timmar är för mig helt surrealistiskt och att sitta framför TV:n helt ointressant.
Sedan har det ju visat sig genom åren att vissa inte ens borde fått priset och att andra som inte fått det borde fått det. Vet inte vad dom går på egentligen.
Men som sagt. Jag låter dagen bara passera och hoppas att de som får priset har gjort sig förtjänta av det.

Av Pink Ozzy - 9 december 2018 11:50

När jag går in på Twitter hittar jag dagligen upp till 5,6 tweets från Trump. Han verkar söka legitimitet för sina dumheter på Twitter. Samtidigt fu deras jag på om han hinner med att jobba nångång? Kan det vara så att han har en spökskrivare?
Tycker det är mycket märkligt att en president lägger ut sina tankar ,så fort han får dom, på nätet. Känns helt främmande att någon annan stadschef skulle nedlåta sig till något sådant. Det skulle väl varit Bildt på sin tid. Men ok tycker jag inte att det är . Han minskar ju sitt förhandlingsutrymme innan han ens kommit fram till förhandlingsbordet. Märkligt.

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4 5
6
7 8 9
10 11 12 13 14
15
16
17
18
19 20 21 22
23
24 25
26
27
28 29
30
31
<<< December 2018 >>>

Sök i bloggen

Kategorier

Följ bloggen

Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Blogkeen
Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se