Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Direktlänk till inlägg 29 december 2018

Sluta köp av skitbolagen Wish och Viagogo

Av Pink Ozzy - 29 december 2018 14:26

Alla har väl råkat ut för nåt fel på ett köp på nätet eller i en affär. Det har dock i stort sätt alltid kunnat regleras på ett bra sätt. Men det finns undantag.
#Wish är ett av de värsta skitbolagen. Och det tycks bli värre och värre. Man "pratar/skriver" uteslutande med en robotdator och kan få samma svar massor av gånger om man vill reklamera eller fråga var varan är. Betala ALDRIG direkt, utan ta det via KLARNA. Skulle det slita sig så hjälper dom dig.
Ett annat bolag är #viagogo som ligger i Schweiz, men folk säljer biljetter via dom. D v s folk köper biljetter till ordinarie pris och säljer de sedan till ett högre pris via Viagogo . Själv försökte jag köpa några biljetter, men 2 gånger så datorn att köpet inte gick att genomföra. Först vid tredje försöket lyckades jag. Någon dag senare fick jag dock ett mail att jag hade köpt 3 biljetter till . Jag har kontaktat dom via mail och telefon, men de slår bara ifrån sig och påstår att de inte kan göra något utom att jag kan sätta upp dom till försäljning igen. Varför? Det är, enligt mig, inte mina biljetter. Ett djävla lurendreieriföretag.
Under tiden jag nu har skrivit detta kom jag på ett till. #solresor var tidigare ett bra företag. 2016 flyttade de till Danmark och redan då blev jag lite misstänksam . Mycket riktigt. Bara någon dag innan vi skulle resa gick deras systerbolag #primera air i konkurs. Så vi fick flyga senare med ett annat bolag och även resa hem med ett annat bolag. Vi förlorade i stort sätt ett dygn. Dessutom ingen mat ombord. Efter mycket mejlande fick vi till slut en summa som enligt Solresor var mer än branchpraxis. Skitsnack. Branchpraxis kan man ju sätta hur man vill . Andra siter på nätet tycker dock att vi borde fått betydligt mer. Så några fler resor med Solresor blir det nog inte.
#matsmart är också körd. Man ville inte ersätta oss för en felaktig vara. Så nu handlar vi på annat håll

Det gäller att säga ifrån så att de får veta att man inte kommer att handla från dom igen så de förstår att de inte gör rätt så att de till slut vaknar upp och tjänar kunden och inte tvärtom.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pink Ozzy - Fredag 7 aug 10:27

Den lilla Esmeralda också kallat Lilla Hjärtat mördades av sin mamma. För det fick mamman 1 år och 9 månader. Det är vad ett litet hjärta tycks vara värd. De som utdömde detta straff borde skämmas. Är ett barn mindre värd än en vuxen? Är ett barn än...

Av Pink Ozzy - Fredag 7 aug 10:18

En grupp volontärer undersökte möjligheten och skrev sedan kontrakt med 4 matbutiner i Skövde. De fick från regionen pengar Gill en bil och åker nu 2 gånger per vecka runt till dessa butiker och får allt de inte vill sälja mer. Detta körs sedan till ...

Av Pink Ozzy - Torsdag 6 aug 11:41

Har bott halva mitt liv i samma hus och hållit på med trädgårdsarbete på min lilla tomt sedan dess. Enorm många växter har tillkommit och bara 5-6 Är kvar sedan början. Nej, de andra har sällan dött utan föregående ägare hade inte så många växter. ...

Av Pink Ozzy - Onsdag 5 aug 13:09

Efter 8 år av Alliansstyre med kraftiga neddragningar inom polisen har nu de rödgröna vänt på det hela. Men det räcker inte mot gängen. Ska gängen bort så krävs det lagändringar. Det ska inte behövas en husransakningsorder innan man går in i ett hu...

Av Pink Ozzy - Onsdag 5 aug 12:55

Tittar man till omvärlden så klarar Sverige sig ganska bra. Om vi tar dödsfallen i Corona så beror nog en stor del på att vi i steril lever längre än de gör i många andra länder. 90% av de avlidna var ju över 80. Dessutom sägs det att många äldre in...

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4 5
6
7 8 9
10 11 12 13 14
15
16
17
18
19 20 21 22
23
24 25
26
27
28 29
30
31
<<< December 2018 >>>

Sök i bloggen

Kategorier

Följ bloggen

Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Blogkeen
Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se