Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Direktlänk till inlägg 29 december 2018

Sluta köp av skitbolagen Wish och Viagogo

Av Pink Ozzy - 29 december 2018 14:26

Alla har väl råkat ut för nåt fel på ett köp på nätet eller i en affär. Det har dock i stort sätt alltid kunnat regleras på ett bra sätt. Men det finns undantag.
#Wish är ett av de värsta skitbolagen. Och det tycks bli värre och värre. Man "pratar/skriver" uteslutande med en robotdator och kan få samma svar massor av gånger om man vill reklamera eller fråga var varan är. Betala ALDRIG direkt, utan ta det via KLARNA. Skulle det slita sig så hjälper dom dig.
Ett annat bolag är #viagogo som ligger i Schweiz, men folk säljer biljetter via dom. D v s folk köper biljetter till ordinarie pris och säljer de sedan till ett högre pris via Viagogo . Själv försökte jag köpa några biljetter, men 2 gånger så datorn att köpet inte gick att genomföra. Först vid tredje försöket lyckades jag. Någon dag senare fick jag dock ett mail att jag hade köpt 3 biljetter till . Jag har kontaktat dom via mail och telefon, men de slår bara ifrån sig och påstår att de inte kan göra något utom att jag kan sätta upp dom till försäljning igen. Varför? Det är, enligt mig, inte mina biljetter. Ett djävla lurendreieriföretag.
Under tiden jag nu har skrivit detta kom jag på ett till. #solresor var tidigare ett bra företag. 2016 flyttade de till Danmark och redan då blev jag lite misstänksam . Mycket riktigt. Bara någon dag innan vi skulle resa gick deras systerbolag #primera air i konkurs. Så vi fick flyga senare med ett annat bolag och även resa hem med ett annat bolag. Vi förlorade i stort sätt ett dygn. Dessutom ingen mat ombord. Efter mycket mejlande fick vi till slut en summa som enligt Solresor var mer än branchpraxis. Skitsnack. Branchpraxis kan man ju sätta hur man vill . Andra siter på nätet tycker dock att vi borde fått betydligt mer. Så några fler resor med Solresor blir det nog inte.
#matsmart är också körd. Man ville inte ersätta oss för en felaktig vara. Så nu handlar vi på annat håll

Det gäller att säga ifrån så att de får veta att man inte kommer att handla från dom igen så de förstår att de inte gör rätt så att de till slut vaknar upp och tjänar kunden och inte tvärtom.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pink Ozzy - Onsdag 23 jan 10:12

Tänk att det finns ungdomar som har ett sånt och genuint intresse och som viger sitt liv åt detta. Greta Thunberg är en sådan person. En tjej på 15 år med kända föräldrar, vilket hon nog inte bryr sig så mycket om. Hon har bestämt sig. Hon är påläst ...

Av Pink Ozzy - Onsdag 23 jan 10:01

Veganer består av såväl vettiga människor som rena idioter. Om vi tar idioterna först så är det dom som släpper ut minkar, slår ihjäl kaniner mm. Rena vansinnesdåd. Hade jag möjligheten att få fast någon och döma den personen skulle jag antingen släp...

Av Pink Ozzy - Måndag 21 jan 10:21

Har just nu att göra med en kommungubbe i ett ärende. man blir ju smått förskräckt. Det har inte hänt något sen 60-talet. Med de menar jag det ordspråk som säger att om du inte platsar på den privata marknaden får du alltid jobb på kommunen. Något so...

Av Pink Ozzy - Måndag 21 jan 09:12

Följer Hemnet och några andra sidor dagligen och ser nu att hemnet bluffar på sina sidor. Hus kan plötsligt försvinna för att någon måndag poppa upp igen och då kan det stå att huset stått på hemnet i 3 dagar. För det första har dom "glömt" att de st...

Av Pink Ozzy - Söndag 20 jan 14:21

Under en längre tid har nu förstörelse, rån, eldning av bilar mm accelererat och NU RÄCKER DET ! Nu tar jag saken i egna händer. Kommer vissa kvällar att befinna mig i betongen och ser jag något får den smaka av batongen. Stannar den frivillig och er...

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4 5
6
7 8 9
10 11 12 13 14
15
16
17
18
19 20 21 22
23
24 25
26
27
28 29
30
31
<<< December 2018 >>>

Sök i bloggen

Kategorier

Följ bloggen

Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Blogkeen
Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se