Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Direktlänk till inlägg 25 december 2018

Banta - nej , må bättre - ja

Av Pink Ozzy - 25 december 2018 11:00

Nej, jag ska inte banta. Jag blir tokig på alla bantningsmetoder och alla dom som visas upp i diverse tidningar och visar upp sitt " nya jag ".
Men jag ska inte banta, men röra på mig om jag kan. "Kan" är just det. Jag har lite problem med ländryggen där jag har några slitna kotor. Ofta har det varit så att jag gått en dag och sedan inte kunnat röra mig på två dagar. Det är ju inte så bra det heller.
Men några bantningsmetoder ska jag inte ägna mig åt. Möjligen att minska antalet mackor på kvällen till max 1. Bortsett från nyårsafton ska jag också börja med en vit månad. Men nyårsaftonen vill jag nog ha min årliga champagne.
Jag skriver detta redan nu, så då blir det inget nyårslöfte. Egentligen blev det ett julaftonslöfte. Har garderoben full av byxor men kom precis in i ett enda par. Så jag kör väl ett tag så får vi se hur det går.
Jag hör väl av mig så småningom. Går jag ner 40 kg så opererar de min rygg, men jag tror inte jag når dit nånsin, men varje kilo som försvinner är ett bra kilo.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pink Ozzy - Måndag 10 aug 23:40

Belarus idag, men vi kan lägga till en hel hög med länder österut som valfuskar i varenda val. Du har Ryssland, Kina, Ungern, Nordkorea och nästan alla länder som slutar på "stan". Dessutom finns det en hel del afrikanska länder som inte är så bra på...

Av Pink Ozzy - Måndag 10 aug 23:32

För det första. Varför har alla medier börjat kalla Vitryssland för Belarus? Ska vi kalla Frankrike för France också? Nåja. Hur som helst har det varit "val" i landet igen och Lukasjenko fick över 80 % av rösterna igen....säger dom. Men i verklighet...

Av Pink Ozzy - Söndag 9 aug 11:51

Den 29\5 skrev Aftonbladet att juni och juli skulle bli varmare och torrare än normalt och att augusti skulle bli sval och regnig. Som vanligt kan man inte lita på prognoserna. Frågan är varför de har dom kvar och varför det finns folk som fortfaran...

Av Pink Ozzy - Söndag 9 aug 10:01

Vart man än tittar i tidningen så är DDT bara elände. Verkar dom om coronan och värmen gjort en del människor till idioter. Eller vad säger du om alla dödsskjutningar den senaste tiden? Sen har vi förarna som sitter i en bil och skjuter med automat...

Av Pink Ozzy - Söndag 9 aug 09:52

Knökfullt på Lomma strand, Brian Adams ska hålla koncert för 12000, protesttåg i USA, osv. Verkar som om folk har svårt att fatta. Det är likadant när man handlar. Folk bryr sig inte om att hålla avstånd vi ingångar eller i affärer. Man bara går p...

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4 5
6
7 8 9
10 11 12 13 14
15
16
17
18
19 20 21 22
23
24 25
26
27
28 29
30
31
<<< December 2018 >>>

Sök i bloggen

Kategorier

Följ bloggen

Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Blogkeen
Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se