Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Direktlänk till inlägg 25 december 2018

Banta - nej , må bättre - ja

Av Pink Ozzy - 25 december 2018 11:00

Nej, jag ska inte banta. Jag blir tokig på alla bantningsmetoder och alla dom som visas upp i diverse tidningar och visar upp sitt " nya jag ".
Men jag ska inte banta, men röra på mig om jag kan. "Kan" är just det. Jag har lite problem med ländryggen där jag har några slitna kotor. Ofta har det varit så att jag gått en dag och sedan inte kunnat röra mig på två dagar. Det är ju inte så bra det heller.
Men några bantningsmetoder ska jag inte ägna mig åt. Möjligen att minska antalet mackor på kvällen till max 1. Bortsett från nyårsafton ska jag också börja med en vit månad. Men nyårsaftonen vill jag nog ha min årliga champagne.
Jag skriver detta redan nu, så då blir det inget nyårslöfte. Egentligen blev det ett julaftonslöfte. Har garderoben full av byxor men kom precis in i ett enda par. Så jag kör väl ett tag så får vi se hur det går.
Jag hör väl av mig så småningom. Går jag ner 40 kg så opererar de min rygg, men jag tror inte jag når dit nånsin, men varje kilo som försvinner är ett bra kilo.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pink Ozzy - Onsdag 23 jan 10:12

Tänk att det finns ungdomar som har ett sånt och genuint intresse och som viger sitt liv åt detta. Greta Thunberg är en sådan person. En tjej på 15 år med kända föräldrar, vilket hon nog inte bryr sig så mycket om. Hon har bestämt sig. Hon är påläst ...

Av Pink Ozzy - Onsdag 23 jan 10:01

Veganer består av såväl vettiga människor som rena idioter. Om vi tar idioterna först så är det dom som släpper ut minkar, slår ihjäl kaniner mm. Rena vansinnesdåd. Hade jag möjligheten att få fast någon och döma den personen skulle jag antingen släp...

Av Pink Ozzy - Måndag 21 jan 10:21

Har just nu att göra med en kommungubbe i ett ärende. man blir ju smått förskräckt. Det har inte hänt något sen 60-talet. Med de menar jag det ordspråk som säger att om du inte platsar på den privata marknaden får du alltid jobb på kommunen. Något so...

Av Pink Ozzy - Måndag 21 jan 09:12

Följer Hemnet och några andra sidor dagligen och ser nu att hemnet bluffar på sina sidor. Hus kan plötsligt försvinna för att någon måndag poppa upp igen och då kan det stå att huset stått på hemnet i 3 dagar. För det första har dom "glömt" att de st...

Av Pink Ozzy - Söndag 20 jan 14:21

Under en längre tid har nu förstörelse, rån, eldning av bilar mm accelererat och NU RÄCKER DET ! Nu tar jag saken i egna händer. Kommer vissa kvällar att befinna mig i betongen och ser jag något får den smaka av batongen. Stannar den frivillig och er...

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4 5
6
7 8 9
10 11 12 13 14
15
16
17
18
19 20 21 22
23
24 25
26
27
28 29
30
31
<<< December 2018 >>>

Sök i bloggen

Kategorier

Följ bloggen

Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Blogkeen
Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se