Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Alla inlägg under november 2018

Av Pink Ozzy - 12 november 2018 18:08

Dagligen är det störningar i tågtrafiken i eller kring Stockholm. Att folk inte tröttnar på riks- och lokaltrafiken. När ska Sverige bli ett land med en kollektiv trafik värd namnet. Dagliga elfel, spårbrott, olyckor, spårfel och fan allt man skyller på.
Det andra som visar att vi är en bananrepublik är att vi har haft ett val, men inga lyckas bilda regering. En partiledare t o m så dum så han nu försöker för andra gången . Men å andra sidan är han ju bara nån tum längre än Teskedsgumman och har problem med längden.
MEN klarar vi inte att ha en fungerande kollektivtrafik och bilda en vettig regering är Sverige en bananrepublik.

ANNONS
Av Pink Ozzy - 12 november 2018 17:46

Spelar väl snart igen roll viljen tidning man öppnar så står det något om någon som med nån mer eller mindre konstig metod går ner en massa kg . Ingenstans har jag dock sett att nån som t ex väger 130 kg med ischias samt fel i ländryggen och dålig motivation går ner 40 kg.
Det är DET jag vill läsa om. Alla andra artiklar får mig bara att få skuldkänslor och må illa.

ANNONS
Av Pink Ozzy - 12 november 2018 17:28

Börjar känna av vintermörkret. Skulle jag vara ensam skulle jag nog vända på dygnet och vara mer vaken på natten . Men som det är nu längtar jag till kvällen, men orkar bara vara uppe till max 22,30. Sen sover jag till ca 8. Skulle inte frugan väcka mig skulle jag nog sova till 10.
Dags att bege sig till värmen igen känns det som.

Av Pink Ozzy - 12 november 2018 11:02

Igår var det Singels day på #elgiganten. Sätt länge med läsplattan och funderade på ifall jag skulle slå till eller inte. Till slut tänkte jag att jag avvaktar till Black friday eller t o m till mellandagarna. Så det blev ingen dator igår.
Idag gick jag in igen för att så hur mycket jag skulle få betala dagen efter och fick se att datorer på ca 5-9000 hade höjts med ca 100 kronor. Hundra sketna kronor ! Är det ens tillåtet att sänka med så lite för att framstå som en REA? Förr skulle väl en REA betyda minst 10% på varans pris om jag inte minns fel. Är det borttaget. Får man "rea ut" saker med i stort sätt samma pris?
Nu ska jag granska fler affärer för att se hur de hantera Black friday.

Å andra sidan kör Coop i stort sätt på samma sätt. Såg av en tillfällighet priset på ett bröd. EN vecka senare hade man flyttat brödet till gången och hängt en stor skylt över med exakt samma pris som veckan innan. Lura kunder är Coop tydligen bra på. Precis som Elgiganten.

Av Pink Ozzy - 10 november 2018 15:35

Nu hände det 2 gånger inom 2 dagar igen. Donald Trump försöker med sin härskarteknik att förlöjliga journalister som troligen är dubbelt så smarta än han själv. Han har ett ytterst obehagligt och för en president, oförlåtligt sätt att inte svara när det inte passar. På något sätt är det ingen skillnad på honom och presidenter i vissa kommunistländer med undantag att de fängslas i regel inte i staterna.
Hur som helst så måste en president svara på vettiga frågor från journalister. Han får absolut inte skälla på dom eller ge dom dåliga tillmälen. Att säga att "du är en dålig journalist" eller "Du borde inte få vara jounalist" är ytterst lågt av vem som helst, men speciellt för en president från USA. I mina ögon är Trump bara en stor pajas och halva befolkningen är totalt politiskt okunniga. Jag vet inte vad det beror på, men amerikaner i gemen verkar vara rätt insnöade. Det finns självfallet många bra också, men det borde aldrig komma så långt att Trump blir president. Då är något väldigt fel med ett land.

Av Pink Ozzy - 10 november 2018 15:24

Nu hittades troligen Dante. En 12-åring kille med down syndrom. Och för mig var detta faktiskt en befrielse. Troligen även för föräldrarna. OK, inte de första 30 timmarna kanske. De flesta klarar nog att gå vilse eller bryta benet i skogen så länge det inte är rysligt kallt. Men därefter börjar nog hoppet försvinna och rädslan för vad som hänt ta över. Själv började jag tänka att "hoppas ingen gjort honom något illa eller tagit med honom för att utföra sexuella saker". Varenda gång man inte hittar en människa snabbt är jag rädd för just detta. Speciellt barn. Man har hört och läst så mycket skit om pedofiler så jag är livrädd varenda gång man läser något om försvunna personer.
Nu kanske du tycker att jag inte är riktig klok. Men kolla i s f på gårdagens Skavlan. Där fanns föräldrarna till den mördade Kim Wall och det som var värst för dom var just tiden innan de visste vad som hade hänt. Jag förstår dom.

Av Pink Ozzy - 10 november 2018 15:16

Vi har jul och födelsedagar. Dessa dagar ger folk presenter till varann. Nåja, inte alla, men många. Jag accepterar det, men inte mer. Likaså bröllop.
MEN, fars dag, singlars dag, mors dag, morfars dag, mormors dag och mycket annat som har tillkommit på senare år tycker jag inte ska följas av presenter. OK, om man vill uppvakta nån på någon av dessa dagar, men varför just och för många ,bara då? Kan man inte hälsa på under hela året. Vill man kan man ta med sig blommor, choklad när som helst. Varför just dessa dagar? För en del blir det dessutom ett måste.
Dessutom har det ju tillkommit Halloween, Svarta Fredag, kanelbullens dag, semmeldagen. Ja, det tar ju aldrig slut.
Nej, fram för en antidag då alla vägrar att uppvakta någon eller köpa något överhuvudtaget.

Av Pink Ozzy - 9 november 2018 19:21

Redan nu börjar jag se ljusslingor och adventsstakar i fönster och på balkongräcken. Vad gör ni när julen närmar sig? Borde finnas en lag som förbjuder att man tänder juleljus redan i början av november.
Sen kommer tiden EFTER jul. Tjugodag Knut sen ska julen ut. Men nej då, folk har ljus framåt mars. Helt djävla störande. Skärp er och låt jul vara jul när jul är. Varken före eller efter.

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3 4
5
6
7
8
9 10
11
12 13 14 15 16 17 18
19
20
21 22
23
24 25
26 27 28
29
30
<<< November 2018 >>>

Sök i bloggen

Kategorier

Följ bloggen

Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Blogkeen
Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se