Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Direktlänk till inlägg 28 november 2018

Var tar det slut?

Av Pink Ozzy - Onsdag 28 nov 09:04

En sak som jag tänkt på emellanåt under mitt liv är " var tar det slut"? Och då menar jag självklart universum. Sedan funderar jag som många andra om det finns liv.
Den första frågan får jag inget kläm på. Vad finns bortanför slutet? Och hur stora är vi? Myran tycker att den är stor i sin värld och vi anser oss vara större. Tänk om vi bara är en försöksplanet där vi inte har egna tankar utan någon/ något annat leder oss. Men ju mer man tänker på det ju roligare blir man
Däremot är nog den andra frågan lätt att besvara. Om man lägger upp jordens liv för 6 miljarder år sedan fram till nu i en tidsrymd av 24 timmar så har det ju just inte hänt något i 23,5 timmar. Människan har väl bara funnit i några sekunder och kommer väl att leva nån sekund till. Sen har vi förstört allt av värde och finns inte mer.
Så totalt lever vi människor i kanske 6 sekunder. Då räknar jag nånstans från det vi börjar kalla för människor eller människoliknande.
Så till att börja med ska vi av dessa 24 timmarna hitta just dessa 30 minuter som någon form av liv funnit på jorden till idag. Av dessa 30 minuter är det bara 6 sekunder som människan funnits och de första 2 sekunderna var den nog inte mycket smartare än dagen smarta däggdjur. Så det man lägger ner miljarder på är att leta efter dessa ca 4-5 sekunder på någon annan planet. Man förutsätter även att den planeten har syre. Men det tror inte jag. Varför just syre? De har kanske anpassat sig till något helt annat ämne. Och behöver de andas? Finns ju många djur på jorden som inte andas genom munnen.
ATT det har funnits liv tror jag fullt och fast på. Men att vi kommer att hitta dessa sekunder som liv finns nånstans långt bort tror jag inte på.
MEN det finns många som gör sig grova pengar på att hålla myten vid liv...

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pink Ozzy - Söndag 9 dec 11:50

När jag går in på Twitter hittar jag dagligen upp till 5,6 tweets från Trump. Han verkar söka legitimitet för sina dumheter på Twitter. Samtidigt fu deras jag på om han hinner med att jobba nångång? Kan det vara så att han har en spökskrivare? Tyck...

Av Pink Ozzy - Söndag 9 dec 11:34

När jag var liten, vilket är länge sedan, tyckte man att julen nästan var årets höjdpunkt. Julen började inte i oktober utan första advent. Men det var just inget mer än en styr adventskrans av granne har och levande ljus. Julafton firades under min...

Av Pink Ozzy - Lördag 8 dec 10:49

Nu MÅSTE vi börja ta ställning. Miljön blir mycket snabbt sämre och jag är rädd för att vi passerat räddningsgränsen. Vi har det senaste året ökat våra utsläpp med 2%. U der min livstid har jordens befolkning ökat från ca 2 till 7,5 miljoner. Detta k...

Av Pink Ozzy - Lördag 8 dec 10:05

Ja det är bara att buga och tacka fru Merkel som gjort så mycket för Tyskland, EU och världen. Först Obama och nu Merkel. 2 giganter som har skött sina respektive jobb på ett mycket bra sätt. Merkel är allt annat än glamour, utan ägnade sitt liv åt s...

Av Pink Ozzy - Fredag 7 dec 19:00

Stacy Dooley (tror jag hon heter) gör mycket bra och känslosamma program. Denna gång var det om kvinnohatet i Ryssland. Det var fördjävligt att se på. 10000 kvinnor dödas av sina män varje och och 36000 utsätts för våld varje dag i Ryssland! Helt s...

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Omröstning

Vad tycker du om dagens invandring av flyktingar?
 Ut med dom
 Vi ska ta emot alla som vill till oss
 Fördela flyktingar efter nationens förmåga att ta emot
 Ta emot, men återvänd efter krig med FN-bidrag
 Ta emot, men skicka tillbaka efter krig.
 Ge endast bidrag på "hemmaplan" som SD förespråkar
 Det är FN, EU och respektive nation att göra det bästa möjliga.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3 4
5
6
7
8
9 10
11
12 13 14 15 16 17 18
19
20
21 22
23
24 25
26 27 28
29
30
<<< November 2018 >>>

Sök i bloggen

Kategorier

Följ bloggen

Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Blogkeen
Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se