Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Direktlänk till inlägg 25 november 2018

100 våldtäkter per dygn

Av Pink Ozzy - Söndag 25 nov 13:23

Enligt en artikel i Aftonbladet våldtas 100 kvinnor per dygn och 1 av 4 kvinnor har utsatts av våld !
Hur i helvete tänker ni som enligt födelseattestet kallas för män? Ni är inga män. Jag vill i varje fall inte tillhöra samma kön som ni. Vissa enkäter frågar om du är man, kvinna eller annat. Kan du inte framöver klicka på "annat", för en man är du fan inte.
En MAN tar han om sin kvinna och beskyddar även andra om han måste. Ett fegt kräk däremot slår eller våldtar kvinnor. Han är oförmögen att behandla kvinnor som kvinnor. Han klarar inte av att få ett nej. Han är helt enkelt ett kräk.
Själv har jag passerat de 60 och har aldrig nånsin slagit en tjej/kvinna eller försökt våldta någon. Men jag har "Trots det" fått det och mer därtill under årens lopp. Däremot fick jag stryk av en tjej när jag var ca 12-13 år. Var hon starkare än mig? Nej, jag tror inte det. Däremot fanns det redan då nånting i min ryggrad som sa att man inte lyfter ett finger mot en tjej. Jag förmådde mig helt enkelt inte att slå tillbaka utan tog emot en stund och så var det över. Varför hon gav sig på mig vet jag inte. Vi hade en konversation via Messenger för några år sedan och hon minns inte ens historien.
Men tillbaka till alla kräk därute. SKÄRP ER ! Sluta slå eller våldta om ni ska ha MÄNNENS och kvinnornas respekt. Klarar ni inte set så tycker jag att ni åker till Stockholm i vinter när det är i på Mälaren och hoppar från Västerbron. Jag och många med mig kommer inte att sörja er.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pink Ozzy - Söndag 9 dec 11:50

När jag går in på Twitter hittar jag dagligen upp till 5,6 tweets från Trump. Han verkar söka legitimitet för sina dumheter på Twitter. Samtidigt fu deras jag på om han hinner med att jobba nångång? Kan det vara så att han har en spökskrivare? Tyck...

Av Pink Ozzy - Söndag 9 dec 11:34

När jag var liten, vilket är länge sedan, tyckte man att julen nästan var årets höjdpunkt. Julen började inte i oktober utan första advent. Men det var just inget mer än en styr adventskrans av granne har och levande ljus. Julafton firades under min...

Av Pink Ozzy - Lördag 8 dec 10:49

Nu MÅSTE vi börja ta ställning. Miljön blir mycket snabbt sämre och jag är rädd för att vi passerat räddningsgränsen. Vi har det senaste året ökat våra utsläpp med 2%. U der min livstid har jordens befolkning ökat från ca 2 till 7,5 miljoner. Detta k...

Av Pink Ozzy - Lördag 8 dec 10:05

Ja det är bara att buga och tacka fru Merkel som gjort så mycket för Tyskland, EU och världen. Först Obama och nu Merkel. 2 giganter som har skött sina respektive jobb på ett mycket bra sätt. Merkel är allt annat än glamour, utan ägnade sitt liv åt s...

Av Pink Ozzy - Fredag 7 dec 19:00

Stacy Dooley (tror jag hon heter) gör mycket bra och känslosamma program. Denna gång var det om kvinnohatet i Ryssland. Det var fördjävligt att se på. 10000 kvinnor dödas av sina män varje och och 36000 utsätts för våld varje dag i Ryssland! Helt s...

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Omröstning

Vad tycker du om dagens invandring av flyktingar?
 Ut med dom
 Vi ska ta emot alla som vill till oss
 Fördela flyktingar efter nationens förmåga att ta emot
 Ta emot, men återvänd efter krig med FN-bidrag
 Ta emot, men skicka tillbaka efter krig.
 Ge endast bidrag på "hemmaplan" som SD förespråkar
 Det är FN, EU och respektive nation att göra det bästa möjliga.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3 4
5
6
7
8
9 10
11
12 13 14 15 16 17 18
19
20
21 22
23
24 25
26 27 28
29
30
<<< November 2018 >>>

Sök i bloggen

Kategorier

Följ bloggen

Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Blogkeen
Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se