Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Direktlänk till inlägg 25 november 2018

100 våldtäkter per dygn

Av Pink Ozzy - 25 november 2018 13:23

Enligt en artikel i Aftonbladet våldtas 100 kvinnor per dygn och 1 av 4 kvinnor har utsatts av våld !
Hur i helvete tänker ni som enligt födelseattestet kallas för män? Ni är inga män. Jag vill i varje fall inte tillhöra samma kön som ni. Vissa enkäter frågar om du är man, kvinna eller annat. Kan du inte framöver klicka på "annat", för en man är du fan inte.
En MAN tar han om sin kvinna och beskyddar även andra om han måste. Ett fegt kräk däremot slår eller våldtar kvinnor. Han är oförmögen att behandla kvinnor som kvinnor. Han klarar inte av att få ett nej. Han är helt enkelt ett kräk.
Själv har jag passerat de 60 och har aldrig nånsin slagit en tjej/kvinna eller försökt våldta någon. Men jag har "Trots det" fått det och mer därtill under årens lopp. Däremot fick jag stryk av en tjej när jag var ca 12-13 år. Var hon starkare än mig? Nej, jag tror inte det. Däremot fanns det redan då nånting i min ryggrad som sa att man inte lyfter ett finger mot en tjej. Jag förmådde mig helt enkelt inte att slå tillbaka utan tog emot en stund och så var det över. Varför hon gav sig på mig vet jag inte. Vi hade en konversation via Messenger för några år sedan och hon minns inte ens historien.
Men tillbaka till alla kräk därute. SKÄRP ER ! Sluta slå eller våldta om ni ska ha MÄNNENS och kvinnornas respekt. Klarar ni inte set så tycker jag att ni åker till Stockholm i vinter när det är i på Mälaren och hoppar från Västerbron. Jag och många med mig kommer inte att sörja er.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pink Ozzy - Söndag 5 april 13:50

För några dagar sedan ville ungerska regeringen skaffa sig mer makt genom att kunna utfärda olika saker via dekret. I praktiken en diktatorisk stat. Någon jag absolut inte kan acceptera. Nu går sossarna ut och vill ha mandat för att stävja Corona ut...

Av Pink Ozzy - Söndag 5 april 09:58

Läser man tidningarna på nätet slår mig en sak. Det är bara Corona i 55-11 olika varianter. Krigen och flyktingströmmarna tycks vara över. Hur slutade Syrienkriget i så fall? Och vad hände med alla flyktingar? Nu tänker jag inte bara på flyktingar ...

Av Pink Ozzy - Lördag 4 april 14:00

Vi har ett coronavirus som sprider sig utan att det syns. Trots det trängs 08-orna i tunnelbanan och på bussarna. Folk trängs i köer och på bolaget och andra platser. Det är precis som att " det drabbar mig". En mentalitet som funnits i Sverige i må...

Av Pink Ozzy - Lördag 4 april 09:52

USA köper just nu upp all sjukvårdutrustning de kan komma över. Ingångna avtal med leverantörer gäller inte längre eftersom USA går in och bjuder över. Men de flesta i Sverige älskar ju våra "vänner" i USA. Så här heter sig inte vänner. Vore det en...

Av Pink Ozzy - Fredag 3 april 20:16

Nu ska tydligen Stockholms sjuksköterskor som håller på med coronapatienter jobba 48 timmar och få 120% mer i lön. Kanonbra. Inte nog med att man tar vara deras kunskap 8 timmar mer per vecka utan även att de får ordentligt betalt för slitet och risk...

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3 4
5
6
7
8
9 10
11
12 13 14 15 16 17 18
19
20
21 22
23
24 25
26 27 28
29
30
<<< November 2018 >>>

Sök i bloggen

Kategorier

Följ bloggen

Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Blogkeen
Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se