Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Direktlänk till inlägg 25 november 2018

Nilla Fischer har valt fel

Av Pink Ozzy - 25 november 2018 09:48

Vad har Lady Gaga, Pink, Jennifer Lopez, Katy Perry m fl gemensamt? Jo, de tjänar alla över 400 mille i år. Till skillnad mot fotbollen tycks två företeelser råda. Det första är att du bara betalas efter prestation. Det andra är att de som har mest gapar mest över ännu mer.
Fotbollen har lite andra förutsättningar. Speciellt på damsidan. Oavsett om du är på topp eller en bit därunder får du inte så jättemycket eftersom ditt varumärke inte värderas lika högt. Dessutom är det som så i fotbollen att alla vill ha mer.
Ytterst få kvinnliga fotbollsspelare har ett varumärke värt att satsa på. Inom friidrotten är det lite bättre. Där får eliten lite mer, men trots det inte lika mycket som männen.
Funderar man en stund är det egentligen lite konstigt. Männens varumärke är mer välbetald än tjejerna, trots att kvinnor allt som oftast är de som handlar t ex kläder, smink och parfym.
Det skiljer sig dock på en väsentlig punkt. Kläder, smink, parfym mm saluförs inte med hjälp av killtjer som spelar fotboll utan av professionella modeller. Snygga och med långa ben.
På herrsidan är det annorlunda. De köper deodoranter och T-tröjor med idolens namn på. Då använder man inte tjejkillar utan sina grova idoler. Vare sig de är snygga eller inte.
För ingen kan väl säga att Sanchez, Ribbery eller Messi är snyggare än t ex Kosovo Asslani.
Rättvist? Nej, det kan väl ingen hålla med om. Men så ser tyvärr världen ut och så länge det är så och killarna har mångtusen fler åskådare på läktarna och framför Tv-rutan kommer vi att ha skillnader.
Så börja och sjung Nilla.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pink Ozzy - Måndag 10 aug 23:40

Belarus idag, men vi kan lägga till en hel hög med länder österut som valfuskar i varenda val. Du har Ryssland, Kina, Ungern, Nordkorea och nästan alla länder som slutar på "stan". Dessutom finns det en hel del afrikanska länder som inte är så bra på...

Av Pink Ozzy - Måndag 10 aug 23:32

För det första. Varför har alla medier börjat kalla Vitryssland för Belarus? Ska vi kalla Frankrike för France också? Nåja. Hur som helst har det varit "val" i landet igen och Lukasjenko fick över 80 % av rösterna igen....säger dom. Men i verklighet...

Av Pink Ozzy - Söndag 9 aug 11:51

Den 29\5 skrev Aftonbladet att juni och juli skulle bli varmare och torrare än normalt och att augusti skulle bli sval och regnig. Som vanligt kan man inte lita på prognoserna. Frågan är varför de har dom kvar och varför det finns folk som fortfaran...

Av Pink Ozzy - Söndag 9 aug 10:01

Vart man än tittar i tidningen så är DDT bara elände. Verkar dom om coronan och värmen gjort en del människor till idioter. Eller vad säger du om alla dödsskjutningar den senaste tiden? Sen har vi förarna som sitter i en bil och skjuter med automat...

Av Pink Ozzy - Söndag 9 aug 09:52

Knökfullt på Lomma strand, Brian Adams ska hålla koncert för 12000, protesttåg i USA, osv. Verkar som om folk har svårt att fatta. Det är likadant när man handlar. Folk bryr sig inte om att hålla avstånd vi ingångar eller i affärer. Man bara går p...

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3 4
5
6
7
8
9 10
11
12 13 14 15 16 17 18
19
20
21 22
23
24 25
26 27 28
29
30
<<< November 2018 >>>

Sök i bloggen

Kategorier

Följ bloggen

Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Blogkeen
Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se