Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Direktlänk till inlägg 21 november 2018

Är utseendet så viktigt ?

Av Pink Ozzy - 21 november 2018 19:42

Jag brukar kolla på Botched på kanal 12. De visar 2 fantastiska läkare som försöker räddas det som räddas kan när plastikoperationer hos andra gått åt skogen. Men enormt många gångar undrar jag VARFÖR? Jo, jag förstår att läkarna gör ett mycket bra jobb, men jag menar innan dess. Vad får kvinnorna (som tycks vara ca 90%) att överhuvudtaget i så stor utsträckning vara så fixerade vid sina bröst eller andra kroppsdelar? Väldigt ofta tycker jag att det inte finns någon som helst anledning . Många blir dessutom fula med sina anknäbbar och basketbollar till bröst.
Vem är det som bestämmer och vem sätter normen ? Många lägger sig under kniven 10, 20 30 gånger för miljontals gånger. OK, de kanske i vissa fall stannar upp utseendet en aning i några år, men förr eller senare kommer åldern ikapp och vad gör de då ?
Nej tjejer, försök och var nöjda över era kroppar. I längden kommer ni att tjäna på det och hitta den som älskar dig för den du är. Eller vill du vara med någon som älskar dina nervgifter (Botox) och plastdetaler mer än dig? I så fall är han nog inte mycket värd. Var dig själv !

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pink Ozzy - Måndag 10 aug 23:40

Belarus idag, men vi kan lägga till en hel hög med länder österut som valfuskar i varenda val. Du har Ryssland, Kina, Ungern, Nordkorea och nästan alla länder som slutar på "stan". Dessutom finns det en hel del afrikanska länder som inte är så bra på...

Av Pink Ozzy - Måndag 10 aug 23:32

För det första. Varför har alla medier börjat kalla Vitryssland för Belarus? Ska vi kalla Frankrike för France också? Nåja. Hur som helst har det varit "val" i landet igen och Lukasjenko fick över 80 % av rösterna igen....säger dom. Men i verklighet...

Av Pink Ozzy - Söndag 9 aug 11:51

Den 29\5 skrev Aftonbladet att juni och juli skulle bli varmare och torrare än normalt och att augusti skulle bli sval och regnig. Som vanligt kan man inte lita på prognoserna. Frågan är varför de har dom kvar och varför det finns folk som fortfaran...

Av Pink Ozzy - Söndag 9 aug 10:01

Vart man än tittar i tidningen så är DDT bara elände. Verkar dom om coronan och värmen gjort en del människor till idioter. Eller vad säger du om alla dödsskjutningar den senaste tiden? Sen har vi förarna som sitter i en bil och skjuter med automat...

Av Pink Ozzy - Söndag 9 aug 09:52

Knökfullt på Lomma strand, Brian Adams ska hålla koncert för 12000, protesttåg i USA, osv. Verkar som om folk har svårt att fatta. Det är likadant när man handlar. Folk bryr sig inte om att hålla avstånd vi ingångar eller i affärer. Man bara går p...

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3 4
5
6
7
8
9 10
11
12 13 14 15 16 17 18
19
20
21 22
23
24 25
26 27 28
29
30
<<< November 2018 >>>

Sök i bloggen

Kategorier

Följ bloggen

Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Blogkeen
Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se