Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Direktlänk till inlägg 17 november 2018

Katastrofen lämnar du till dina barnbarn

Av Pink Ozzy - Lördag 17 nov 12:41

Den senaste tiden kommer allt fler klimathot och undersökningar om det. Som det ser ut just nu förbrukar Sverige lika mycket varor ( mat, drivmedel, vatten, kläder, ja allt ) som om vi hade 4 jordar. Så om alla i världen skulle förbruka lika mycket skulle varorna fyllas på på nyårsdagen och vara slut kring påsk. Resten av året fick vi helt enkelt dö. Krig skulle självfallet vara oundvikligt, jorden skulle utarmas och vattnet i våra hav stiga.
MEN vi är inte där - än. Men om vi fortsätter i världen som vi gör just idag så kommer världshaven ha höjts med 1 meter när era barnbarn som föds nu går i pension. Nu kanske du inte bryr dig om det eftersom du bor i inlandet. Men tänk så här. OM det händer kommer enorma landområden att stå under vatten. Inte bara de som idag ligger 1 meter ovanför utan betydligt mer eftersom vattnet kommer att äta sig in i landet. Alla de som lever i dessa områden vill ju inte bo kvar utan vi kommer att se en enorm flyktingvåg som troligen blir betydligt större än den nuvarande.
En avgörande orsak är vårt bilåkande, flygande, skövling av urskogen mm. Redan nu har jordens temperatur höjts och låter vi det gå ytterligare 0,5 grader är det troligen försent. Och har det väl börjat så lär det gå undan. När bollen väl rullar så lär det nog vara adjöss med levande varelser på jorden.
Vattnet och maten kommer inte att räcka, vilket det ju inte gör redan idag. Detta kommer att skapa krig mellan länder och bråk, rasism, slagsmål om mat, brottsligheten ökar dramatisk o s v.
MEN va fan, då lever ju inte du. Så inte bryr väl du dig om det - eller?

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pink Ozzy - Söndag 9 dec 11:50

När jag går in på Twitter hittar jag dagligen upp till 5,6 tweets från Trump. Han verkar söka legitimitet för sina dumheter på Twitter. Samtidigt fu deras jag på om han hinner med att jobba nångång? Kan det vara så att han har en spökskrivare? Tyck...

Av Pink Ozzy - Söndag 9 dec 11:34

När jag var liten, vilket är länge sedan, tyckte man att julen nästan var årets höjdpunkt. Julen började inte i oktober utan första advent. Men det var just inget mer än en styr adventskrans av granne har och levande ljus. Julafton firades under min...

Av Pink Ozzy - Lördag 8 dec 10:49

Nu MÅSTE vi börja ta ställning. Miljön blir mycket snabbt sämre och jag är rädd för att vi passerat räddningsgränsen. Vi har det senaste året ökat våra utsläpp med 2%. U der min livstid har jordens befolkning ökat från ca 2 till 7,5 miljoner. Detta k...

Av Pink Ozzy - Lördag 8 dec 10:05

Ja det är bara att buga och tacka fru Merkel som gjort så mycket för Tyskland, EU och världen. Först Obama och nu Merkel. 2 giganter som har skött sina respektive jobb på ett mycket bra sätt. Merkel är allt annat än glamour, utan ägnade sitt liv åt s...

Av Pink Ozzy - Fredag 7 dec 19:00

Stacy Dooley (tror jag hon heter) gör mycket bra och känslosamma program. Denna gång var det om kvinnohatet i Ryssland. Det var fördjävligt att se på. 10000 kvinnor dödas av sina män varje och och 36000 utsätts för våld varje dag i Ryssland! Helt s...

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Omröstning

Vad tycker du om dagens invandring av flyktingar?
 Ut med dom
 Vi ska ta emot alla som vill till oss
 Fördela flyktingar efter nationens förmåga att ta emot
 Ta emot, men återvänd efter krig med FN-bidrag
 Ta emot, men skicka tillbaka efter krig.
 Ge endast bidrag på "hemmaplan" som SD förespråkar
 Det är FN, EU och respektive nation att göra det bästa möjliga.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3 4
5
6
7
8
9 10
11
12 13 14 15 16 17 18
19
20
21 22
23
24 25
26 27 28
29
30
<<< November 2018 >>>

Sök i bloggen

Kategorier

Följ bloggen

Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Blogkeen
Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se