Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Direktlänk till inlägg 14 november 2018

Regeringsomröstningen är bortkastade skattepengar

Av Pink Ozzy - Onsdag 14 nov 09:52

Nu har Kristersson röstats ner. Moderaterna som inte vill betala skatt har slösat bort några miljoner igen. På bara 2 veckor ! Det är sorgligt att se en liten, liten man så krampaktigt hålla fast vid att vilja bli stadsminister så han t o m offrar några skattemiljoner som kunde gått till skola, vård och omsorg. Eller varför inte till att verkligen se till att bilda en regering. Chanserna för lille Ulf att leda landet var lika stora som att sälja kylskåp i Arktis. Så varför slösa bort 2 veckor. Jo, för att han vill framhålla moderaterna som de som försökte. Men det är ju bara larv. Han vill synas och moderaterna vill synas. All reklam är bra reklam sägs det.
MEN nu börjar det bli intressant. Nu finns bara 2 alternativ. Det första är att Löfvén eller Lövet får "sondera" och att Löfvén blir stadsminister och tar med sig C och L i regeringen. Mp och V blir då stödpartier. Det var i stort sätt det jag trodde från början också.
Det andra är att sonderingen spricker och det blir nyval, vilket gud förbjuder. Det skjuter upp en slagkraftig politik i minst ett halvår, vilket Sverige inte har råd med när konjunkturen börjar peka neråt.
Dessutom kan det ju bli så att hela cirkusen börjar om igen efter ett nyval.
Nej, vi får väl hoppas att de löser det hela nu så Sverige inte tappar mark.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pink Ozzy - Söndag 9 dec 11:50

När jag går in på Twitter hittar jag dagligen upp till 5,6 tweets från Trump. Han verkar söka legitimitet för sina dumheter på Twitter. Samtidigt fu deras jag på om han hinner med att jobba nångång? Kan det vara så att han har en spökskrivare? Tyck...

Av Pink Ozzy - Söndag 9 dec 11:34

När jag var liten, vilket är länge sedan, tyckte man att julen nästan var årets höjdpunkt. Julen började inte i oktober utan första advent. Men det var just inget mer än en styr adventskrans av granne har och levande ljus. Julafton firades under min...

Av Pink Ozzy - Lördag 8 dec 10:49

Nu MÅSTE vi börja ta ställning. Miljön blir mycket snabbt sämre och jag är rädd för att vi passerat räddningsgränsen. Vi har det senaste året ökat våra utsläpp med 2%. U der min livstid har jordens befolkning ökat från ca 2 till 7,5 miljoner. Detta k...

Av Pink Ozzy - Lördag 8 dec 10:05

Ja det är bara att buga och tacka fru Merkel som gjort så mycket för Tyskland, EU och världen. Först Obama och nu Merkel. 2 giganter som har skött sina respektive jobb på ett mycket bra sätt. Merkel är allt annat än glamour, utan ägnade sitt liv åt s...

Av Pink Ozzy - Fredag 7 dec 19:00

Stacy Dooley (tror jag hon heter) gör mycket bra och känslosamma program. Denna gång var det om kvinnohatet i Ryssland. Det var fördjävligt att se på. 10000 kvinnor dödas av sina män varje och och 36000 utsätts för våld varje dag i Ryssland! Helt s...

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Omröstning

Vad tycker du om dagens invandring av flyktingar?
 Ut med dom
 Vi ska ta emot alla som vill till oss
 Fördela flyktingar efter nationens förmåga att ta emot
 Ta emot, men återvänd efter krig med FN-bidrag
 Ta emot, men skicka tillbaka efter krig.
 Ge endast bidrag på "hemmaplan" som SD förespråkar
 Det är FN, EU och respektive nation att göra det bästa möjliga.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3 4
5
6
7
8
9 10
11
12 13 14 15 16 17 18
19
20
21 22
23
24 25
26 27 28
29
30
<<< November 2018 >>>

Sök i bloggen

Kategorier

Följ bloggen

Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Blogkeen
Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se