Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Direktlänk till inlägg 4 november 2018

Totalförbud teflon och PTFE nu, För hälsans skull

Av Pink Ozzy - 4 november 2018 10:36

Teflon har funnits sedan slutet av 30-talet och patenterades av DuPont 1944. Mycket troligen hemlighöll man farorna utan körde bara på. Här gäller det pengar. Att människor föddes missbildade och djur i omgivningarna dog när de drack av vattnet i åarna brydde man sig först inte om. Enligt DuPont var ju teflon ofarligt. Men så är det inte. Värmer du upp teflon till 350 grader frigörs gifter som du andas in. Men det är inte det värsta. En ingrediens i Teflon hette tidigare C8. Nu har man gjort en del ändringar i specen och kallar det för Gen-X. Men det är fortfarande lika farligt, vilket innebär att om du släpper ner en droppe i en simbassäng på 50 meter så dör du !
Teflon finns inte bara i stekpannor. Nej, det finns i möbler, Gortex kläder och mycket annat. Giftet försvinner inte utan lagras i våra kroppar.
Man kan ju undra hur ett land som USA tillåter denna produkt och hur alla andra länder följer efter. Kanske därför 99% av alla människor har ämnen från teflon i sina kroppar. Genom åren har man nu erkänt att ämnet kan ge just missbildade barn, prostatacancer och 6 sjukdomar till. Jag ifrågasätter dock om detta är hela sanningen. Kan t ex Teflon biverkan till att så många numera får bokstavskombinationer som diagnos?
Polytetrapluroetan( ursäkta stavningen) , PTFE , kallas också för världen halaste produkt. Det är den som aldrig bryts ner utan bara ökar på vår jord.
Nu frågar jag mig, hur mycket tål en kropp?
Hur mycket till tål vår jord?
Vad gör våra partier för att dessa ämnen förbjuds?
Är det överhuvudtaget något parti som har det på sin agenda?
Under tiden som man diskuterar detta, vilket troligen handlar om årtionden, förgiftas vi sakta av kläder, möbler, stekpannor mm där teflon används. En av våra absolut största miljöbovar smyger kring oss och ingen lyfter ett finger.....

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pink Ozzy - Onsdag 23 jan 10:12

Tänk att det finns ungdomar som har ett sånt och genuint intresse och som viger sitt liv åt detta. Greta Thunberg är en sådan person. En tjej på 15 år med kända föräldrar, vilket hon nog inte bryr sig så mycket om. Hon har bestämt sig. Hon är påläst ...

Av Pink Ozzy - Onsdag 23 jan 10:01

Veganer består av såväl vettiga människor som rena idioter. Om vi tar idioterna först så är det dom som släpper ut minkar, slår ihjäl kaniner mm. Rena vansinnesdåd. Hade jag möjligheten att få fast någon och döma den personen skulle jag antingen släp...

Av Pink Ozzy - Måndag 21 jan 10:21

Har just nu att göra med en kommungubbe i ett ärende. man blir ju smått förskräckt. Det har inte hänt något sen 60-talet. Med de menar jag det ordspråk som säger att om du inte platsar på den privata marknaden får du alltid jobb på kommunen. Något so...

Av Pink Ozzy - Måndag 21 jan 09:12

Följer Hemnet och några andra sidor dagligen och ser nu att hemnet bluffar på sina sidor. Hus kan plötsligt försvinna för att någon måndag poppa upp igen och då kan det stå att huset stått på hemnet i 3 dagar. För det första har dom "glömt" att de st...

Av Pink Ozzy - Söndag 20 jan 14:21

Under en längre tid har nu förstörelse, rån, eldning av bilar mm accelererat och NU RÄCKER DET ! Nu tar jag saken i egna händer. Kommer vissa kvällar att befinna mig i betongen och ser jag något får den smaka av batongen. Stannar den frivillig och er...

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3 4
5
6
7
8
9 10
11
12 13 14 15 16 17 18
19
20
21 22
23
24 25
26 27 28
29
30
<<< November 2018 >>>

Sök i bloggen

Kategorier

Följ bloggen

Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Blogkeen
Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se