Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Direktlänk till inlägg 3 november 2018

Barnsex och prostitution

Av Pink Ozzy - Lördag 3 nov 11:36

De senaste dagarna har 2 saker upprört mig enormt.

1. Allt fler barn säljs eller stjäls för att på ett eller annat sätt hamna i sexcirkusen. 5% av alla barn som hamnar där är spädbarn!!! Jag tror det var 60%som var under 12 år.

2. Kvinnor hamnar av olika anledningar i prostitution. Antingen för att överleva eller för att de mot sin vilja skickas till Sverige från diverse länder och låses in i nån lägenhet för att där tvingas till sex med olika män.

Men snälla ni. Vad har ni för fel? Hur fan kan ni tycka att ett barn överhuvudtaget är ett sexobjekt? Har ni fel i huvudet? Gå till polisen eller nånstans där du kan få hjälp. Säg som det är att du tänder på småbarn och att du måste få hjälp. Får du inte det så ta ditt liv. Men låt barnen vara.

Och ni som köper sex av prostituerade. Vad får ni ut av det? Ett håll som kanske 100-tals snubbar har varit i före dig. Du ligger på en använd madrass och knullar någon som kanske bara ligger där som en madrass. Som tvingats ligga där och som kanske bara får mat för dagen. Där någon hallick får pengarna som du lämnar för din lilla " glädjestund".

Sorry, jag tål inte er som utför dessa illdåd. Och skulle jag får vetskap om att någon gör något sådant skulle jag troligen inte dra mig för att spöa upp hen ordentligt. Ja, jag skriver hen eftersom jag nu läst att även kvinnor ger sig på barn. Och ja, jag skulle med glädje stå i rättssalen och ta mitt straff för misshandel.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pink Ozzy - Fredag 16 nov 09:57

Det är sol idag. Nåja, några moln också. Men mestadels sol. Äntligen lite lust att göra något. Jag tillhör dom som har en lista i köket. På den skriver jag och frugan saker som JAG ska göra. Får jag lust så gör jag det. Så idag blir det några musfäll...

Av Pink Ozzy - Torsdag 15 nov 14:38

Nu kanske det händer något. Annie Lööf ska sondera som det så fint heter. Nu kanske vi får en slagkraftig regering utan blåbrunt innehåll. Sen får väl lilla Ebba sitta där, tycka synd om sig själv och gnälla på C och L och anklaga dom för att försöka...

Av Pink Ozzy - Torsdag 15 nov 10:33

Nu är vi där. Månaden ingen vill ha. November. Ja men hur kul är den? Speciellt i år. Vilket väder. Mulet eller mulet och regn. Nej, nu inväntar jag 21 december. Då vänder det! ...

Av Pink Ozzy - Torsdag 15 nov 09:20

Vad är det för fel på Filip Hammar? Hur fan kan han stå upp och kalla diabetes en lyxsjukdom? Att det är något fel på Katrin Zytomierska visste väl de flesta. Speciellt nu när hon kallar de som tar sin diabetesspruta för äckliga. Jag är inte diab...

Av Pink Ozzy - Torsdag 15 nov 08:45

Den s k övergångsregeringen , d v s S+Mp har lagt fram ett förslag om skattesänkning för pensionärer. Men för vilka? För det första är det de som är över 65 år. Innebär att de som tagit ut sin pension tidigare p g a t ex sjukdom omfattas inte. Men de...

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Omröstning

Vad tycker du om dagens invandring av flyktingar?
 Ut med dom
 Vi ska ta emot alla som vill till oss
 Fördela flyktingar efter nationens förmåga att ta emot
 Ta emot, men återvänd efter krig med FN-bidrag
 Ta emot, men skicka tillbaka efter krig.
 Ge endast bidrag på "hemmaplan" som SD förespråkar
 Det är FN, EU och respektive nation att göra det bästa möjliga.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3 4
5
6
7
8
9 10
11
12 13 14 15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2018
>>>

Sök i bloggen

Kategorier

Följ bloggen

Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Blogkeen
Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se