Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Direktlänk till inlägg 3 november 2018

Barnsex och prostitution

Av Pink Ozzy - 3 november 2018 11:36

De senaste dagarna har 2 saker upprört mig enormt.

1. Allt fler barn säljs eller stjäls för att på ett eller annat sätt hamna i sexcirkusen. 5% av alla barn som hamnar där är spädbarn!!! Jag tror det var 60%som var under 12 år.

2. Kvinnor hamnar av olika anledningar i prostitution. Antingen för att överleva eller för att de mot sin vilja skickas till Sverige från diverse länder och låses in i nån lägenhet för att där tvingas till sex med olika män.

Men snälla ni. Vad har ni för fel? Hur fan kan ni tycka att ett barn överhuvudtaget är ett sexobjekt? Har ni fel i huvudet? Gå till polisen eller nånstans där du kan få hjälp. Säg som det är att du tänder på småbarn och att du måste få hjälp. Får du inte det så ta ditt liv. Men låt barnen vara.

Och ni som köper sex av prostituerade. Vad får ni ut av det? Ett håll som kanske 100-tals snubbar har varit i före dig. Du ligger på en använd madrass och knullar någon som kanske bara ligger där som en madrass. Som tvingats ligga där och som kanske bara får mat för dagen. Där någon hallick får pengarna som du lämnar för din lilla " glädjestund".

Sorry, jag tål inte er som utför dessa illdåd. Och skulle jag får vetskap om att någon gör något sådant skulle jag troligen inte dra mig för att spöa upp hen ordentligt. Ja, jag skriver hen eftersom jag nu läst att även kvinnor ger sig på barn. Och ja, jag skulle med glädje stå i rättssalen och ta mitt straff för misshandel.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pink Ozzy - Onsdag 23 jan 10:12

Tänk att det finns ungdomar som har ett sånt och genuint intresse och som viger sitt liv åt detta. Greta Thunberg är en sådan person. En tjej på 15 år med kända föräldrar, vilket hon nog inte bryr sig så mycket om. Hon har bestämt sig. Hon är påläst ...

Av Pink Ozzy - Onsdag 23 jan 10:01

Veganer består av såväl vettiga människor som rena idioter. Om vi tar idioterna först så är det dom som släpper ut minkar, slår ihjäl kaniner mm. Rena vansinnesdåd. Hade jag möjligheten att få fast någon och döma den personen skulle jag antingen släp...

Av Pink Ozzy - Måndag 21 jan 10:21

Har just nu att göra med en kommungubbe i ett ärende. man blir ju smått förskräckt. Det har inte hänt något sen 60-talet. Med de menar jag det ordspråk som säger att om du inte platsar på den privata marknaden får du alltid jobb på kommunen. Något so...

Av Pink Ozzy - Måndag 21 jan 09:12

Följer Hemnet och några andra sidor dagligen och ser nu att hemnet bluffar på sina sidor. Hus kan plötsligt försvinna för att någon måndag poppa upp igen och då kan det stå att huset stått på hemnet i 3 dagar. För det första har dom "glömt" att de st...

Av Pink Ozzy - Söndag 20 jan 14:21

Under en längre tid har nu förstörelse, rån, eldning av bilar mm accelererat och NU RÄCKER DET ! Nu tar jag saken i egna händer. Kommer vissa kvällar att befinna mig i betongen och ser jag något får den smaka av batongen. Stannar den frivillig och er...

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3 4
5
6
7
8
9 10
11
12 13 14 15 16 17 18
19
20
21 22
23
24 25
26 27 28
29
30
<<< November 2018 >>>

Sök i bloggen

Kategorier

Följ bloggen

Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Blogkeen
Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se