Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Direktlänk till inlägg 30 oktober 2018

Nyval, extraval, idiotiskt val

Av Pink Ozzy - Tisdag 30 okt 09:12

Det är ju löjligt. I sin iver har nu alla partier grävt ner sig så djupt under valrörelsen att de nu inte kommer upp ur sina gropar. Tittar man på deras valmanifest borde de lätt kunna bilda en för Sverige slagkraftig regering. Men icke. Man har ju lovat en massa innan valet. Men nu är det dock så att alla förståndiga väljare vet, eller borde veta, att man måste kunna ge och ta i en förhandling.
För vad händer nu? Jo, talmannen kör en repa med partierna och därefter finns det två scenarier. En är att partierna kommer överens eftersom de nu inte behöver höra att den eller den lyckades skapa en regering utan det var talmannen. Det andra är ett nyval. Men jag är tveksam att så många partier vill ha detta scenario. För det skulle innebära att 3 partier kan hamna under riksdagsspärren och att SD får ytterligare ett antal procent. Dessutom får vi skattebetalare betala för ytterligare en kostsam valprocedur. Och gud bevare oss, få höra allt valpladder en gång till. Vilken mardröm över en redan mörk vinter.
Nej kom igen nu och låt oss få en regering så de får arbetsro och vi slipper höra om deras förträfflighet igen. Eller kommer vi att få höra om deras oförmåga att enas?

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pink Ozzy - Fredag 16 nov 09:57

Det är sol idag. Nåja, några moln också. Men mestadels sol. Äntligen lite lust att göra något. Jag tillhör dom som har en lista i köket. På den skriver jag och frugan saker som JAG ska göra. Får jag lust så gör jag det. Så idag blir det några musfäll...

Av Pink Ozzy - Torsdag 15 nov 14:38

Nu kanske det händer något. Annie Lööf ska sondera som det så fint heter. Nu kanske vi får en slagkraftig regering utan blåbrunt innehåll. Sen får väl lilla Ebba sitta där, tycka synd om sig själv och gnälla på C och L och anklaga dom för att försöka...

Av Pink Ozzy - Torsdag 15 nov 10:33

Nu är vi där. Månaden ingen vill ha. November. Ja men hur kul är den? Speciellt i år. Vilket väder. Mulet eller mulet och regn. Nej, nu inväntar jag 21 december. Då vänder det! ...

Av Pink Ozzy - Torsdag 15 nov 09:20

Vad är det för fel på Filip Hammar? Hur fan kan han stå upp och kalla diabetes en lyxsjukdom? Att det är något fel på Katrin Zytomierska visste väl de flesta. Speciellt nu när hon kallar de som tar sin diabetesspruta för äckliga. Jag är inte diab...

Av Pink Ozzy - Torsdag 15 nov 08:45

Den s k övergångsregeringen , d v s S+Mp har lagt fram ett förslag om skattesänkning för pensionärer. Men för vilka? För det första är det de som är över 65 år. Innebär att de som tagit ut sin pension tidigare p g a t ex sjukdom omfattas inte. Men de...

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Omröstning

Vad tycker du om dagens invandring av flyktingar?
 Ut med dom
 Vi ska ta emot alla som vill till oss
 Fördela flyktingar efter nationens förmåga att ta emot
 Ta emot, men återvänd efter krig med FN-bidrag
 Ta emot, men skicka tillbaka efter krig.
 Ge endast bidrag på "hemmaplan" som SD förespråkar
 Det är FN, EU och respektive nation att göra det bästa möjliga.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23 24 25 26 27 28
29
30
31
<<< Oktober 2018 >>>

Sök i bloggen

Kategorier

Följ bloggen

Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Blogkeen
Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se