Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Direktlänk till inlägg 30 oktober 2018

Nyval, extraval, idiotiskt val

Av Pink Ozzy - 30 oktober 2018 09:12

Det är ju löjligt. I sin iver har nu alla partier grävt ner sig så djupt under valrörelsen att de nu inte kommer upp ur sina gropar. Tittar man på deras valmanifest borde de lätt kunna bilda en för Sverige slagkraftig regering. Men icke. Man har ju lovat en massa innan valet. Men nu är det dock så att alla förståndiga väljare vet, eller borde veta, att man måste kunna ge och ta i en förhandling.
För vad händer nu? Jo, talmannen kör en repa med partierna och därefter finns det två scenarier. En är att partierna kommer överens eftersom de nu inte behöver höra att den eller den lyckades skapa en regering utan det var talmannen. Det andra är ett nyval. Men jag är tveksam att så många partier vill ha detta scenario. För det skulle innebära att 3 partier kan hamna under riksdagsspärren och att SD får ytterligare ett antal procent. Dessutom får vi skattebetalare betala för ytterligare en kostsam valprocedur. Och gud bevare oss, få höra allt valpladder en gång till. Vilken mardröm över en redan mörk vinter.
Nej kom igen nu och låt oss få en regering så de får arbetsro och vi slipper höra om deras förträfflighet igen. Eller kommer vi att få höra om deras oförmåga att enas?

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pink Ozzy - Onsdag 23 jan 10:12

Tänk att det finns ungdomar som har ett sånt och genuint intresse och som viger sitt liv åt detta. Greta Thunberg är en sådan person. En tjej på 15 år med kända föräldrar, vilket hon nog inte bryr sig så mycket om. Hon har bestämt sig. Hon är påläst ...

Av Pink Ozzy - Onsdag 23 jan 10:01

Veganer består av såväl vettiga människor som rena idioter. Om vi tar idioterna först så är det dom som släpper ut minkar, slår ihjäl kaniner mm. Rena vansinnesdåd. Hade jag möjligheten att få fast någon och döma den personen skulle jag antingen släp...

Av Pink Ozzy - Måndag 21 jan 10:21

Har just nu att göra med en kommungubbe i ett ärende. man blir ju smått förskräckt. Det har inte hänt något sen 60-talet. Med de menar jag det ordspråk som säger att om du inte platsar på den privata marknaden får du alltid jobb på kommunen. Något so...

Av Pink Ozzy - Måndag 21 jan 09:12

Följer Hemnet och några andra sidor dagligen och ser nu att hemnet bluffar på sina sidor. Hus kan plötsligt försvinna för att någon måndag poppa upp igen och då kan det stå att huset stått på hemnet i 3 dagar. För det första har dom "glömt" att de st...

Av Pink Ozzy - Söndag 20 jan 14:21

Under en längre tid har nu förstörelse, rån, eldning av bilar mm accelererat och NU RÄCKER DET ! Nu tar jag saken i egna händer. Kommer vissa kvällar att befinna mig i betongen och ser jag något får den smaka av batongen. Stannar den frivillig och er...

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23 24 25 26 27 28
29
30
31
<<< Oktober 2018 >>>

Sök i bloggen

Kategorier

Följ bloggen

Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Blogkeen
Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se