Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Direktlänk till inlägg 28 oktober 2018

Vill vill ha en bra regering NU !

Av Pink Ozzy - Söndag 28 okt 17:58

Först Kristensson och nu Löfvén. Vem sedan? Att inte Kristensson skulle lyckas visste jag från början. Liten man måste alltid hävda sig och kör därför mest med klackarna i backen. Det gjorde han redan i Strängnäs. Men efter Kristerssonfadäsen trodde jag partierna hade lärt sig något. Men icke. De står där som 8 idioter och drar åt varsitt håll. Om det nu är så viktigt att hålla i blocken tycker jag vi framöver bara har 2 partier att rösta på. Alternativt kan vi höja riksdagsspärren till 15%.
I morgon kommer nog Löfvén att lämna över ansvaret till talmannen.
Sedan tror jag faktiskt att Moderater, Krist"demokrater" och Sverige"demokrater" kommer att göra gemensam sak. Så då är det väl bara att vänta på kristallnatten.
Men för er som eventuellt inte är så hemma på det historiska och därför röstat på SD kan jag ju ge er en kort lektion. Kristallnatten kom den 9-10 november 1938 och riktade sig mot judar. Men redan ca 6 år tidigare började de bruna nazisterna tillfångata Jehovas vittnen och folk från andra samfund. Man gav sig även på det resande folket (i folkmun Zigenare) och HBTQ-personer som på den tiden nog mest kallades för Homosexuella. Att tillfångata judarna kom lite sakta därefter. Och egentligen var det ju inte själva "judegrejen" som störde. På 30-talet var Tyskland ett mycket fattigt folk. Då var Hitler smart och hetsade folket mot judarna. Judarna ägde hela eller delar av många banker och affärer. De har alltid varit duktiga affärsmän, vilket var en nagel i ögat på Hitler.
Men om vi nu släpper fram SD kommer det snart ännu fler bruna partier och om 2 val är de i total majoritet och då är det lite i senaste laget för övriga partier att hitta på något.
Då blir det upplopp och krig i Storstädernas förorter, för 1930-talet skiljer sig på en viktig punkt med nutid. Idag har vi ett IT-samhälle som invånare i Fittja, Rosengård och annorstädes kan minst lika bra som de bruna partierna.
Så sätt igång och bilda en regering över blockgränserna eller ge er av från riksdagshuset. Sandlådor finns ju även på andra platser.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pink Ozzy - Fredag 16 nov 09:57

Det är sol idag. Nåja, några moln också. Men mestadels sol. Äntligen lite lust att göra något. Jag tillhör dom som har en lista i köket. På den skriver jag och frugan saker som JAG ska göra. Får jag lust så gör jag det. Så idag blir det några musfäll...

Av Pink Ozzy - Torsdag 15 nov 14:38

Nu kanske det händer något. Annie Lööf ska sondera som det så fint heter. Nu kanske vi får en slagkraftig regering utan blåbrunt innehåll. Sen får väl lilla Ebba sitta där, tycka synd om sig själv och gnälla på C och L och anklaga dom för att försöka...

Av Pink Ozzy - Torsdag 15 nov 10:33

Nu är vi där. Månaden ingen vill ha. November. Ja men hur kul är den? Speciellt i år. Vilket väder. Mulet eller mulet och regn. Nej, nu inväntar jag 21 december. Då vänder det! ...

Av Pink Ozzy - Torsdag 15 nov 09:20

Vad är det för fel på Filip Hammar? Hur fan kan han stå upp och kalla diabetes en lyxsjukdom? Att det är något fel på Katrin Zytomierska visste väl de flesta. Speciellt nu när hon kallar de som tar sin diabetesspruta för äckliga. Jag är inte diab...

Av Pink Ozzy - Torsdag 15 nov 08:45

Den s k övergångsregeringen , d v s S+Mp har lagt fram ett förslag om skattesänkning för pensionärer. Men för vilka? För det första är det de som är över 65 år. Innebär att de som tagit ut sin pension tidigare p g a t ex sjukdom omfattas inte. Men de...

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Omröstning

Vad tycker du om dagens invandring av flyktingar?
 Ut med dom
 Vi ska ta emot alla som vill till oss
 Fördela flyktingar efter nationens förmåga att ta emot
 Ta emot, men återvänd efter krig med FN-bidrag
 Ta emot, men skicka tillbaka efter krig.
 Ge endast bidrag på "hemmaplan" som SD förespråkar
 Det är FN, EU och respektive nation att göra det bästa möjliga.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23 24 25 26 27 28
29
30
31
<<< Oktober 2018 >>>

Sök i bloggen

Kategorier

Följ bloggen

Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Blogkeen
Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se