Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Direktlänk till inlägg 28 oktober 2018

Vill vill ha en bra regering NU !

Av Pink Ozzy - 28 oktober 2018 17:58

Först Kristensson och nu Löfvén. Vem sedan? Att inte Kristensson skulle lyckas visste jag från början. Liten man måste alltid hävda sig och kör därför mest med klackarna i backen. Det gjorde han redan i Strängnäs. Men efter Kristerssonfadäsen trodde jag partierna hade lärt sig något. Men icke. De står där som 8 idioter och drar åt varsitt håll. Om det nu är så viktigt att hålla i blocken tycker jag vi framöver bara har 2 partier att rösta på. Alternativt kan vi höja riksdagsspärren till 15%.
I morgon kommer nog Löfvén att lämna över ansvaret till talmannen.
Sedan tror jag faktiskt att Moderater, Krist"demokrater" och Sverige"demokrater" kommer att göra gemensam sak. Så då är det väl bara att vänta på kristallnatten.
Men för er som eventuellt inte är så hemma på det historiska och därför röstat på SD kan jag ju ge er en kort lektion. Kristallnatten kom den 9-10 november 1938 och riktade sig mot judar. Men redan ca 6 år tidigare började de bruna nazisterna tillfångata Jehovas vittnen och folk från andra samfund. Man gav sig även på det resande folket (i folkmun Zigenare) och HBTQ-personer som på den tiden nog mest kallades för Homosexuella. Att tillfångata judarna kom lite sakta därefter. Och egentligen var det ju inte själva "judegrejen" som störde. På 30-talet var Tyskland ett mycket fattigt folk. Då var Hitler smart och hetsade folket mot judarna. Judarna ägde hela eller delar av många banker och affärer. De har alltid varit duktiga affärsmän, vilket var en nagel i ögat på Hitler.
Men om vi nu släpper fram SD kommer det snart ännu fler bruna partier och om 2 val är de i total majoritet och då är det lite i senaste laget för övriga partier att hitta på något.
Då blir det upplopp och krig i Storstädernas förorter, för 1930-talet skiljer sig på en viktig punkt med nutid. Idag har vi ett IT-samhälle som invånare i Fittja, Rosengård och annorstädes kan minst lika bra som de bruna partierna.
Så sätt igång och bilda en regering över blockgränserna eller ge er av från riksdagshuset. Sandlådor finns ju även på andra platser.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pink Ozzy - Onsdag 23 jan 10:12

Tänk att det finns ungdomar som har ett sånt och genuint intresse och som viger sitt liv åt detta. Greta Thunberg är en sådan person. En tjej på 15 år med kända föräldrar, vilket hon nog inte bryr sig så mycket om. Hon har bestämt sig. Hon är påläst ...

Av Pink Ozzy - Onsdag 23 jan 10:01

Veganer består av såväl vettiga människor som rena idioter. Om vi tar idioterna först så är det dom som släpper ut minkar, slår ihjäl kaniner mm. Rena vansinnesdåd. Hade jag möjligheten att få fast någon och döma den personen skulle jag antingen släp...

Av Pink Ozzy - Måndag 21 jan 10:21

Har just nu att göra med en kommungubbe i ett ärende. man blir ju smått förskräckt. Det har inte hänt något sen 60-talet. Med de menar jag det ordspråk som säger att om du inte platsar på den privata marknaden får du alltid jobb på kommunen. Något so...

Av Pink Ozzy - Måndag 21 jan 09:12

Följer Hemnet och några andra sidor dagligen och ser nu att hemnet bluffar på sina sidor. Hus kan plötsligt försvinna för att någon måndag poppa upp igen och då kan det stå att huset stått på hemnet i 3 dagar. För det första har dom "glömt" att de st...

Av Pink Ozzy - Söndag 20 jan 14:21

Under en längre tid har nu förstörelse, rån, eldning av bilar mm accelererat och NU RÄCKER DET ! Nu tar jag saken i egna händer. Kommer vissa kvällar att befinna mig i betongen och ser jag något får den smaka av batongen. Stannar den frivillig och er...

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23 24 25 26 27 28
29
30
31
<<< Oktober 2018 >>>

Sök i bloggen

Kategorier

Följ bloggen

Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Blogkeen
Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se